sadixkid Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 hai cu vremea frumoasa, ca in Bucuresti ninge din cate am vazut, weekend-ul se anunta calduros, o vreme ideala de facut kilometri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emyl23 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 eu i-am facut itp-ul miercuri si sambata deja am programati 200 de km:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 (editat) Aseara am scos si eu calul de la hibernare. Scuzati calitatea imaginii, e luata cu mobilul, dar e lizibila. Un sezon minunat tuturor! Editat Martie 17, 2012 de ggabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Aseara am scos si eu calul de la hibernare. Ca atare, esti inscris in concurs, la nr. 36. un sezon excelent si tie! Inscrierea se poate face oricand, insa ar fi pacat sa nu trimita poza kilometrajului inainte de prima tura si urmatorii concurenti: 1. – Motanyc 4. – racitcuaer 10. - ardei 11. - pomo 12. - mythos 15. Leu’ 16. - Grip 17. – 50bani 22. RedFox200 30. SorinSenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 pozele pe care le facem le punem aici sau pe site-ul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Si eu ma plimb cu ea la munca de vreo 2 saptamani, din pacate chiar n-am gasit intre timp un aparat foto la indemana, iar telefonul cel smart o crapat saracul, o sa incerc zilele astea sa ma inscriu si oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) pozele pe care le facem le punem aici sau pe site-ul tau? aici, apoi eu am sa copiez poza kilometrajului si in articolul de pe blog, cum am facut cu toate. a ta e deja pe blog, ai nr. 27 o sa incerc zilele astea sa ma inscriu si oficial Editat Martie 29, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 ma refeream la pozele din calatorii, am inteles ca e un concurs dedicat si acestora nu? sau am citit eu aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) ma refeream la pozele din calatorii, am inteles ca e un concurs dedicat si acestora nu? sau am citit eu aiurea? da, cele din calatorii aici, cred! sau cum hotaraste achimoto, pentru ca ideea este a lui si mi se pare firesc sa-i respect dreptul de a hotari cum si in ce fel doreste sa procedeze cu sectiunea aceasta de concurs: "Pe sistemul CONTEAZA SA PARTICIPI NU SA CASTIGI , magazinul moto ACHIMOTO.RO acorda un premiu surpriza la sfarsitul acestui concurs: “celui care va face cei mai FRUMOSI KM IN ROMANIA – asta sa fie dovedita cu poze !!! ……. juriul va fi format din 2 motociclisti: unul Finlandez si celalalt Polonez, care au batut lumea cu motocicleta in lung si in lat; ei vor alege setul de poze dintre cele trimise de voi: ce le place cel mai mult din Romania.” o sa-l rog sa ne spuna cum si unde se procedeaza cu pozele din calatorii. Editat Martie 30, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Fraților, cumnaților Âşi dragi nuntaÂşi. Sar Âşi eu cu poza kilometrajului meu. 33.519 km. Hai ho, să ne vedem pe străzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 E ca nou Silverwing-ul, la dracu Pomo daca nu ii dai km peste cap in 3 ani ne suparam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Hai ho, să ne vedem pe străzi. Sanatosi si veseli! Poza e marcata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 si daca pozele nu sunt reale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 (editat) si daca pozele nu sunt reale? imi vine greeeeeu sa cred ca va face careva o astfel de magarie. nici nu ma gandesc la asta. prefer sa ma bucur de participarea la concurs si sa cred ca e o forma pozitiva de socializare a motociclistilor. ca mine si ceilalti... :friends:te bagi? 1. – Motanyc 4. – racitcuaer 10. - ardei 12. - mythos 15. Leu’ 16. - Grip 17. – 50bani 22. RedFox200 30. SorinSenior Nu uitati de poza la start a kilometrajului, pentru a aparticipa la concurs. Editat Martie 31, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) 71.000 Done! 70.958 la start, cum arata si poza. Din cei 39 de participanti, doar cativa inca nu au trimis poza kilometrilor la start: 1. – Motanyc 4. - VULPOIU 10. - ardei 12. - mythos 17. – 50bani 25. Sergiulius 30. SorinSenior 35. Radu Simonica Bafta sa aveti domnisoarelor, doamnelor si domnilor, de kilometri multi si frumosi! Editat Aprilie 29, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Prieteni, de-acum e greu de crezut ca s-ar mai putea inscrie careva – e trecut de 5 august si sezonul nu mai tzine mult… Asa ca am inchis lista inscrierilor. De asemenea, sapte participanti (cei inscrisi la pozitiile: 1,4,10,12,17,30 si 35) nu au trimis nici pana astazi poza kilometrilor la start; iar Sergiulius, inscris pe locul 25, s-a retras din concurs pentru ca are omu` kilometrajul defect... Ca urmare, suntem 34 de concurenti in concurs, din cei 42 inscrisi in total. Drumuri frumoase sa fie, ca asfaltul e suficient de uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Prieteni, de-acum e greu de crezut ca s-ar mai putea inscrie careva – e trecut de 5 august si sezonul nu mai tzine mult… Asa ca am inchis lista inscrierilor. De asemenea, sapte participanti (cei inscrisi la pozitiile: 1,4,10,12,17,30 si 35) nu au trimis nici pana astazi poza kilometrilor la start; iar Sergiulius, inscris pe locul 25, s-a retras din concurs pentru ca are omu` kilometrajul defect... Ca urmare, suntem 34 de concurenti in concurs, din cei 42 inscrisi in total. Drumuri frumoase sa fie, ca asfaltul e suficient de uscat ! Ma pot lauda ca am sezonul asta cu SV-ul peste 11000 de km pana acum. Pentru mine e mult avand in vedere ca e primul sezon full - am achizitionat moto in toamna anul trecut (14000 km facuti de mine in total cu el). Nu i-am facut pe toti in tara, deci nu avea rost sa ma inscriu in concurs. Benzina a devenit cea mai mare cheltuiala a mea . Drum placut si la cati mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Nu i-am facut pe toti in tara, deci nu avea rost sa ma inscriu in concurs. ? Nu este nici o regula legata de obligativitatea parcurgerii kilometrilor NUMAI in tara; dealtfel cativa dintre participanti locuiesc in strainatate, evident ca oamenii se plimba pe oriunde se poate, deci nici vorba de a restrictiona in vreun fel participarea... Si da, 11. ooo e ceva pentru primul an, felicitari! Si numai drumuri frumoase! Editat August 7, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Prima zapada a cazut pe Postavaru… Concursul nostru s-a incheiat vineri 21 septembrie . Va rog sa trimiteti pozele cu kilometrajele . Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Prima zapada a cazut pe Postavaru… Concursul nostru s-a incheiat vineri 21 septembrie . Va rog sa trimiteti pozele cu kilometrajele . Va multumesc. prima zapada a cazut la peste 1800 de metri, si azi e topita. plm asa puteam spune ca a nins in august pe montblank si gata sezonul de unde si pana unde asta??? ioteeee eu inca merg Editat Septembrie 23, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) prima zapada a cazut la peste 1800 de metri, si azi e topita. plm asa puteam spune ca a nins in august pe montblank si gata sezonul de unde si pana unde asta??? ioteeee eu inca merg "Viesparul (Festina Lente)" m-a rugat sa postez mesajul de mai sus. Concursul organizat de el s-a incheiat, asa cum s-a spus acum cateva luni: "la caderea primei zapezi in Romania". Normal ca sezonul moto continua pentru multa lume. Editat Septembrie 23, 2012 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 daca vedeam postarea asta, trimiteam poza azi cand am venit din concediu. trimit imediat ce apuc... nu-i mare lucru, vreo 16.000, am fost tinut pe loc vreo luna jumate...asta e! nici pt mine inca nu s-a terminat sezonu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Motociclete cu atas, fabricate acum 52 de ani se iau in calcul ? Glumeam. Nu ma apropii de 16000 decat in 3 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Asa cum am promis, poza cu km atunci cand au fosr ceruti. scuze pt jegul de pe display, nu am apucat sa spal agregatul de cand am venit din concediu acum o saptamana. maine se rezolva, dar va mai avea kilometri. oricum, vremea se anunta super de motocicleala, deci pt mine sezonul continua. scuze, am veche problema cu rotirea imaginilor care pe calculator se vad bine, dar pe forum stramb. mie imi da un total de 16.294km. Putin fata de cat mi-am propus...va rog dati de stire unde ne betivanim! Editat Septembrie 29, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Trebuie batuta toba mai tare, mie imi vin toate notificarile pe e-mail si abia azi mi-am dat seama ca s-a sunat finalul. Nu foarte ferm, dar... Oricum kilometri nu o sa mai fac, ieri am luat ITP-ul si am corectat in CIV aberatiile trecute pe post de anvelope. Meteorologii spun ca macar o tura de frig vine, gata cu vara tarzie, am simtit ieri, am inghetat la oase in curte la RAR stand pe loc, cu toate protectiile si geaca. In mers nu aveam nici pe dracu'. asa ca odometru final 65327, total 4299km o nimica toata pentru un navetist dar la 2400km imi mai doream inca atatia si mi-au reusit aproape toti. Ce e sigur, ca nu au trecut pe langa mine. Atasez poze cu cadranul - am luat din mai multe unghiuri, sa se inteleaga. Mi-a venit de mult sticla si rama de schimb dar am preferat sa ma dau :-) le schimb la iarna Sa ne vedem cu bine la pub owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate