NePlace Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Salut!Merge cineva la festival la Garnic?Ma refer la cei din Bucuresti si imprejurimi.N-as vrea sa plec singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Daca-i vorba de rock, m-as baga si eu. Insa numai daca vremea e ok, m-am cam saturat de mers pe frig si ploaie. Cum e campingul acolo? Cat e intrarea? P.S. Vezi ca mai e un topic facut de organizatori (cu Garnic) ! Daca mai sunt si alti doritori, ii rog sa posteze aici! Editat Aprilie 19, 2012 de Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Daca-i vorba de rock, m-as baga si eu. Insa numai daca vremea e ok, m-am cam saturat de mers pe frig si ploaie. Cum e campingul acolo? Cat e intrarea? P.S. Vezi ca mai e un topic facut de organizatori (cu Garnic) ! Daca mai sunt si alti doritori, ii rog sa posteze aici! Vremea e super, camping cât vezi co ochii, intrarea e moka!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Orice ar fi,eu merg.Plec singur nu-i bai...Care este cea mai buna ruta ?Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Orice ar fi,eu merg.Plec singur nu-i bai...Care este cea mai buna ruta ?Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Vremea a fost capricioasa in ultima saptamana in zona, sper sa nu ploua; ca si asa o sa pot sta doar vineri, in cel mai bun caz si sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Orice ar fi,eu merg.Plec singur nu-i bai...Care este cea mai buna ruta ?Mersi. Buc-Craiova-Severin-orsova-Moldova Noua-Garnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 21, 2012 Autor Share Postat Aprilie 21, 2012 Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Vremea a fost capricioasa in ultima saptamana in zona, sper sa nu ploua; ca si asa o sa pot sta doar vineri, in cel mai bun caz si sambata. Vremea la Garnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Poate sa si ninga, io vin! Deci sintem mai multi, deja peste doi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Poate sa si ninga, io vin! Deci sintem mai multi, deja peste doi! Unde mai pui ca eu fac cat doi!!! Ne vedem vineri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Sper sa fie vremea buna! Unde mai pui ca eu fac cat doi!!! Ne vedem vineri! La ce ora pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Sper sa fie vremea buna! La ce ora pleci? Pai astept sa apara Ivan Pedala de la Gj si o lu-am din loc! O sa stabilim cel mai probabil joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Poate sa si ninga, io vin! Deci sintem mai multi, deja peste doi! ........si eu, cu inca un prieten , @ivan, nu scapi de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gile_Serbia Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Resita, merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeigsxr Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Desi discutam abia miercuri la prefectura stiu ca vin multi craioveni.Poate facem o lipitura in Severin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Orice ar fi,eu merg.Plec singur nu-i bai...Care este cea mai buna ruta ?Mersi. Un traseu placut ochiului, dupa ce te plictisesti de autostrada si drumul pana la Severin, ar fi Clisura Dunarii pana la Moldova Noua, de unde vei urca pe un drum offroad vreo 13 km pana la Padina Matei si Garnic! Respect! Poate sa si ninga, io vin! Deci sintem mai multi, deja peste doi! Daca ti se pare cumva, ca vei scapa de Oltenii care au participat la toate editiile, te inseli maestre! Sa ne vedem sanatosi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Scuze Ardeigsxr eram eu iar m-a pacalit fiumeu cu ID-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Vremea la Garnic mai,bag mana in foc,ca voi aveti pe cineva acolo sus!!!ori,cum zicea mamaie:"de maica,dupa sufletul omului"...ne vedem curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 mai,bag mana in foc,ca voi aveti pe cineva acolo sus!!!ori,cum zicea mamaie:"de maica,dupa sufletul omului"...ne vedem curand! S-a făcut zaibarul anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Resita, merge cineva? salve, daca mergi de vineri da un semn la 0763546658 DEX, te astept in Oravita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) In cate ore se parcurge drumul din Buc pana la Garnic la mers normal fara excese? Cine mai pleaca din Buc si cand?Stie cineva starea drumului in ultima portiune, mai ales daca au fost ploi recente in zona? Editat Aprilie 26, 2012 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeigsxr Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Din Craiova se fac cam 5 ore de mers relaxat cu ceva opriri.Ploaia nu influenteaza prea mult drumul acolo deoarece portiunea neasfaltata este cu pietrisi si roca tare.Daca o sa stati la cort sa luati material izolant ca lumea deoarece noaptea cam trage de jos.Oricum e bine de stiut ca drumul acolo e nasol dar practicabil si nu cred ca sunt mai mult de 10 km.Pe clisura Dunarii sa nu trageti prea tare la curbe ca sunt portiuni unde pica grohotis de pe versanti.Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Domnu Harea sunt C.Birchi Ardeigsxr este fiumeu si imi face mereu figuri cu id-iul.Eu am postat nu el.Scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Daca vreti putem merge impreuna o portiune (Severin-Girnic), fiindca dupa ora 12.00 ma intilnesc la Severin cu Nelutu si mergem impreuna spre Girnic, cu viteza luminii de pe atasul comunistei acestuia! Avem telefoane, asa ca ne auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate