KHK Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 O noua schimbare. Mi-am luat Honda VFR 750. Rosie. Gata, s-a finalizat tranzactia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 Gata, s-a finalizat tranzactia? DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 He he super tare. S-o stapanesti sanatos. E foarte charming asa rosie. Si de mers... acolo permite asfaltul fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Bai, marfa dar, are stracat cardanu este? Bravo! Acu ai utilaj sa il ajungi pe Sinner pe circuit . Honda'i Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 20, 2011 Autor Share Postat Mai 20, 2011 Multumeesc tuturor! Imi place mult. Fresh pics: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Frumos "veferica" Sa ne spui si noua cam cat consuma, cand ai timp sa i-l faci tu (nu din auzite sau vazute pe net). S-o stapanesti sanatos, fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 arata f bine...si sunetul vfr-ului e inconfundabil. bafta si multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Frumos calutzu roshu, sa-l stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta peste tot! Acum am vazut Minsk-ul ala care mi-l doream eu acu cativa ani, si mi se parea cea mai frumoasa motocicleta...asadar e fost al tau, pe unde e acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 20, 2011 Autor Share Postat Mai 20, 2011 Frumos calutzu roshu, sa-l stapanesti sanatos si sa te poarte in siguranta peste tot! Acum am vazut Minsk-ul ala care mi-l doream eu acu cativa ani, si mi se parea cea mai frumoasa motocicleta...asadar e fost al tau, pe unde e acum? E la Bucuresti la o fata, inca il are, dar nu-l mai foloseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 Sa-ti traiasca, TA gone? Sunt doar eu sau urmele de levier de pe jenti arata ca c**u pe motorete de strada? Adica hai sa zicem, pe o spitata si pe camp la pana tre sa dai camera jos si sa schimbi da' pe o motoreta cu tubeless nu as baga leviere nici sa ma bati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 13, 2011 Autor Share Postat Iunie 13, 2011 Acuma si tu... de parca TA-ul meu era tipla.. Da, TA e gone - am facut schimb. Deci, a trecut testul de anduranta, 3700km bagati in vacanta. Fara incidente, consum decent... totul super! Azi i-am pus si numar de 'matriculare nou. Poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Vezi ca are potential mare pe pista. Trebuie sa sari un pic in ture dar a ta are o ciclistica f "ascutita". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 Da, asa o sa fac, am mers acum in ture medii-joase cu exceptia liniei drepte... Ce inseamna "ascutita"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Spre deosebire de a mea, are unghiul furcii mai mic si centrul de greutate un pic diferit. Te inscrii in viraj cu viteza superioara si poti urma mai bine trasa aleasa. Desi nu este, pare mai usoara si iti ofera mai mult feedback in ceea ce priveste roata fata. E misto, eu ca a ta am vrut sa-mi iau initial dar am primit o oferta irefutabila pt "fosta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 Aham, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate