ianachim Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 deci..mie unul imi suride destul de mult drumul asta...sosele bune,perfecte pt cruiser...locuri faine de vazut..o sa fiu cu okii pe propunerea asta,sa vad ce se mai alege de ea pe viitor sal pai poti face si tu ceva sa ma contactezi sa stam de vorba sa vedem cazari si trase in principiu nu as vrea sa fim mai multi de 4 - 6 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 se baga cineva la asa ceva bucuresti gibraltar paris berlin praga bucuresti 15 zile 3000 euro <small>--- Mesaj completat în 10 Dec 2007 22:20 -------------</small><br/>plecare in jur de 9 - 15 iulie Salutare.Interesant.La concret ,cu cine si cum se poate discuta?Si ma i pun adata intrebarea,foarte serioasa de altfel,se intentioneaza a se crea un club pe profil?In cazul ca da sunt amator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 se baga cineva la asa ceva bucuresti gibraltar paris berlin praga bucuresti 15 zile 3000 euro <small>--- Mesaj completat în 10 Dec 2007 22:20 -------------</small><br/>plecare in jur de 9 - 15 iulie misto traseu si eu vreau la vara sa ajung din nou pe Coasta Spaniei, pt ca am fost la Malaga, ce-i drept cu avionul si am zis ca merita vizitata toata coasta....e ok si perioada....deci posibil sa merg...sa mai treaca 1 luna si ceva si pot sa dau un raspuns sigur....in principiu...sa spunem ca deja stiu ceva de cazare in zona Spaniei...ca m-am documentat pt la vara iar in Paris am fost,la Berlin si Praga am prieteni..care imi pot indica niste moteluri misto si ieftine. daca vrei mai multe detalii...ai id-ul meu de mess la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 salutare pentru mai multe informati nr meu este 0722809989 Pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Salutare! In legatura cu plecarea la Nordkapp... S-a stabilit o intalnire concret? Era vorba de "o sambata" parca, eu am propus sambata pe 22... Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 S-a propus initial 19 dec adica miercuri saptamana viitoare. Din partea mea orice zi este buna. Sambata chiar circulatia este mai lejera. Astptam confirmari pt data si loc de intalnire si discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Eu am vazut ca dupa discutia cu 19 a aparut un citat de la Dorumaster care propunea o sambata. Intr-adevar, mi se pare ok pt ca eu vin pe 21. Deci, propunere concreta pt intalnirea pt Nordkapp: sambata 22dec la ora 18 la White Horse, in Dorobanti! (asta mi-a venit acum in cap, sper ca e ok) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 sal la toata lumea nu vreu sa fiu rautacios dar am cam impartit gasca in 2 nordul si sudul europei deci pentru cei ce vor sa mearga pe SUD ungaria austria italia franta spania franta germania cehia cand bagam o intrunire cu hartile pe masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 sal la toata lumea nu vreu sa fiu rautacios dar am cam impartit gasca in 2 nordul si sudul europei deci pentru cei ce vor sa mearga pe SUD ungaria austria italia franta spania franta germania cehia cand bagam o intrunire cu hartile pe masa? Pe 25 ianuarie 2008 la Bikers Otopeni are loc un concurs de Miss(nu piranda)motociclista.prilej de petrecere si voie buna.Propun aceasta data si aceasta locatie ca sa ne adunam si sa ne cunoastem aventual sa facem si ceva planuri.Si daca nu iese nimic o sa raminem cu amintirea unei seri frumoase.Salutare tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 sal la toata lumea nu vreu sa fiu rautacios dar am cam impartit gasca in 2 nordul si sudul europei Din pacate nu avem de ales... Daca destinatia noastra difera, cum altfel sa facem? Mai confirma cineva sambata 22dec ora 18:00 la White Horse? Pana acum cred ca e doar o confirmare... Sau daca cineva are alta propunere concreta... Dar sa avem timp sa ne hotaram! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 se baga cineva la asa ceva bucuresti gibraltar paris berlin praga bucuresti 15 zile 3000 euro Am făcut traseul acesta în 2005, cu FJR-ul. BucureÂşti, Strasbourg, pe sub Mont Blanc, Nisa, Perpignan,Taragona, Alicante, Gibraltar Âşi retur. Durata 2 săptămâni. Traseu zilnic mediu 600 km. Numai pe autostrăzi. Max. 1000 km pe zi. Spania de sud extrem de caldă. Nu se poate folosi costumul. In cămaÂşe cu mâneci lungi. La Gibraltar se poate trece cu ferry boat-ul în Maroc. Fiind singur, când m-au înconjurat colorații, am renunțat. Dacă sunteți mai mulți merge o excursie de o zi în Africa de Nord. Costul arătat mai sus este exagerat. Cu 30 e gasesti cazare prin toate țările. Cred că 1200 e este real pentru cei în regim economic. Atenție! A trebuit să schimb uleiul după 8000 km. La stație dura, voiau să se răcească pentru a lucra comod. Luați sculele necesare Âşi o rezolvați singuri. Oprire la Monaco! Merită. Am fost în August, lună pe care nu o recomand, fiind excursia spre sud. Tot în 2005 am fost Âşi spre nord, Danemarca, Suedia, dar în aprilie. Iar nu recomand luna. A fost prea frig. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Pe 22 vin si eu la White Horse sa vb , traseul lui Constantin suna super chiar m-as baga :X:X:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 se baga cineva la asa ceva bucuresti gibraltar paris berlin praga bucuresti 15 zile 3000 euro Am făcut traseul acesta în 2005, cu FJR-ul. BucureÂşti, Strasbourg, pe sub Mont Blanc, Nisa, Perpignan,Taragona, Alicante, Gibraltar Âşi retur. Durata 2 săptămâni. Traseu zilnic mediu 600 km. Numai pe autostrăzi. Max. 1000 km pe zi. Spania de sud extrem de caldă. Nu se poate folosi costumul. In cămaÂşe cu mâneci lungi. La Gibraltar se poate trece cu ferry boat-ul în Maroc. Fiind singur, când m-au înconjurat colorații, am renunțat. Dacă sunteți mai mulți merge o excursie de o zi în Africa de Nord. Costul arătat mai sus este exagerat. Cu 30 e gasesti cazare prin toate țările. Cred că 1200 e este real pentru cei în regim economic. Atenție! A trebuit să schimb uleiul după 8000 km. La stație dura, voiau să se răcească pentru a lucra comod. Luați sculele necesare Âşi o rezolvați singuri. Oprire la Monaco! Merită. Am fost în August, lună pe care nu o recomand, fiind excursia spre sud. Tot în 2005 am fost Âşi spre nord, Danemarca, Suedia, dar în aprilie. Iar nu recomand luna. A fost prea frig. Succes! sal man am o mica nedumerire doar eu preconizez 10000 - 12000 km la un consum de max 8 la suta asta inseamna mimim 800 litri benzina la 1.1. euro litru insemna 880 euro = combustibil 14 nopti cazare la mimim 30 euro inseman 420 = cazare masa 25 de euro pe zi x 14 zile 350=masa taxe drum si schimb ulei in ca vreo 300 sunt cam 2000 de uero pana acum si pet ce mai vrei in plus sa iei sau sa cheltui cat vrei tu de buzunar deci nu prea suna ok 1200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Pe 22 vin si eu la White Horse sa vb , traseul lui Constantin suna super chiar m-as baga :X:X:X Of, of... Pe 22dec la White Horse am propus sa ne intalnim in special pt discutia cu plecarea la Nordkapp. Asta nu inseamna, evident, sa nu vii... Dar am specificat ca sa nu existe neintelegeri. Traseul de care tocmai a vb dl. C-tin (desi este situat partial mai la nord de RO ) se refera la traseul "de sud". Din cate s-a discutat pana acum se pare ca sunt 2 tinte diferite: Gibraltar (in sud) si tarile de nord/Nordkapp. Asadar, incepe razboiul de secesiune: nord vs. sud... unii la caldura, altii la frig...si poate la vara ne batem in poze si povestiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Salutare tutuor! Am si eu un tur de 9500 km... destinatia CAPUL ROCA (cel mai vestic punct al Europei), Au-nordul Italiei, Elvatia, Franta, Spania Portugalia, Gibraltar, apoi pe riviera mediteraneeana inapoi pana in Italia, Au, Hu. Ideea voastra cu turul la capul nord e foarte tentanta. Astept sa vad ce-ati hotart, as fi interesat si eu. Sant posesor de BMW F650 GS. --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:05 -------------Respect --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:26 -------------Deasemenea vreau sa fac o iesire separata , cam o sptamana , Pentru a face cateva pasuri inalte cu motoru in zona Tirol,Au,Nordul It., Elvetia, Fr. Pana acum in general turele lungi le-am facut singur (inclusiv cal de 9500km), Ma intereseaza parteneri de tur. E cam naspa singur. --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:30 -------------Astept reactiile voastre ! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Salutare tutuor! Am si eu un tur de 9500 km... destinatia CAPUL ROCA (cel mai vestic punct al Europei), Au-nordul Italiei, Elvatia, Franta, Spania Portugalia, Gibraltar, apoi pe riviera mediteraneeana inapoi pana in Italia, Au, Hu. Ideea voastra cu turul la capul nord e foarte tentanta. Astept sa vad ce-ati hotart, as fi interesat si eu. Sant posesor de BMW F650 GS. <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:05 -------------</small><br/>Respect <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:26 -------------</small><br/>Deasemenea vreau sa fac o iesire separata , cam o sptamana , Pentru a face cateva pasuri inalte cu motoru in zona Tirol,Au,Nordul It., Elvetia, Fr. Pana acum in general turele lungi le-am facut singur (inclusiv cal de 9500km), Ma intereseaza parteneri de tur. E cam naspa singur. <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:30 -------------</small><br/>Astept reactiile voastre ! Respect! Felicitari.Cred ca ai acostat in portul potrivit.O intrebare indiscreta,daca se poate,cam cite primaveri numarati?? --- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:57 ------------- Salutare tutuor! Am si eu un tur de 9500 km... destinatia CAPUL ROCA (cel mai vestic punct al Europei), Au-nordul Italiei, Elvatia, Franta, Spania Portugalia, Gibraltar, apoi pe riviera mediteraneeana inapoi pana in Italia, Au, Hu. Ideea voastra cu turul la capul nord e foarte tentanta. Astept sa vad ce-ati hotart, as fi interesat si eu. Sant posesor de BMW F650 GS. <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:05 -------------</small><br/>Respect <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:26 -------------</small><br/>Deasemenea vreau sa fac o iesire separata , cam o sptamana , Pentru a face cateva pasuri inalte cu motoru in zona Tirol,Au,Nordul It., Elvetia, Fr. Pana acum in general turele lungi le-am facut singur (inclusiv cal de 9500km), Ma intereseaza parteneri de tur. E cam naspa singur. <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:30 -------------</small><br/>Astept reactiile voastre ! Respect! Felicitari.Cred ca ai acostat in portul potrivit.O intrebare indiscreta,daca se poate,cam cite primaveri numarati?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Felicitari.Cred ca ai acostat in portul potrivit.O intrebare indiscreta,daca se poate,cam cite primaveri numarati?? <small>--- Mesaj completat în 15 Dec 2007 20:57 -------------</small><br/> Felicitari.Cred ca ai acostat in portul potrivit.O intrebare indiscreta,daca se poate,cam cite primaveri numarati?? conteaza? --- Mesaj completat în 16 Dec 2007 11:28 ------------- conteaza? se vede in poza inca nu port carje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 conteaza? <small>--- Mesaj completat în 16 Dec 2007 11:28 -------------</small><br/> se vede in poza inca nu port carje Ahoi in primul rand!!! A-si vrea si eu sa fac un tur al europei pe motorul meu....mai exact un virago de 535cc si am auzit ca cei care au mai putin de un an nu pot iesi afara.....adevarat? Si in al doilea rand eu a-si vrea sa vad muntii Alpi si Pirienei.....si m-ar tenta sa merg pana in Scotia.....dar nu stiu cat m-ar costa o astfel de calatorie!!!Ma puteti ajuta ca sunt la inceput de drum si nu am idee cu ce se mananca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ahoi in primul rand!!! A-si vrea si eu sa fac un tur al europei pe motorul meu....mai exact un virago de 535cc si am auzit ca cei care au mai putin de un an nu pot iesi afara.....adevarat? Si in al doilea rand eu a-si vrea sa vad muntii Alpi si Pirienei.....si m-ar tenta sa merg pana in Scotia.....dar nu stiu cat m-ar costa o astfel de calatorie!!!Ma puteti ajuta ca sunt la inceput de drum si nu am idee cu ce se mananca!!! Salut Poti iesi si daca ai sub un an de carnet.... fara probleme, stiu persoana care a fost in elvetia dupa 2 luni. La calcul e simplu: calculezi traseul in kilometrii, iti faci calculul la consum, in medie hotelul 25-30 euro/noapte plus mancare aproximativ 15-25 euro pe zi (depinda unde mananci) si gata. Se mai adauga eventualele taxe de autobanda, si unele zone au taxe locale. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Salut Poti iesi si daca ai sub un an de carnet.... fara probleme, stiu persoana care a fost in elvetia dupa 2 luni. La calcul e simplu: calculezi traseul in kilometrii, iti faci calculul la consum, in medie hotelul 25-30 euro/noapte plus mancare aproximativ 15-25 euro pe zi (depinda unde mananci) si gata. Se mai adauga eventualele taxe de autobanda, si unele zone au taxe locale. Bafta! Ce vreau sa te mai intreb daca se poate!!!Eu vreau sa stau la cort si am tot ce imi trebe la el......cam cat costa sa stai prin campinguri?In rest motorul meu consuma cam 6l (orasi si inafara)dar asta asa rotuinjit...ca odata i-am facut un calcul si mi-a iesit 4l la suta!!! Oricum daca mi se pune pata mai pot apela la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Ce vreau sa te mai intreb daca se poate!!!Eu vreau sa stau la cort si am tot ce imi trebe la el......cam cat costa sa stai prin campinguri?In rest motorul meu consuma cam 6l (orasi si inafara)dar asta asa rotuinjit...ca odata i-am facut un calcul si mi-a iesit 4l la suta!!! Oricum daca mi se pune pata mai pot apela la tine? oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Salut ! Eu zic ca nu ar fi rau sa ne intalnim pe 19.12.2007 ( Miercuri ) ora 19.00 - 19.30 Spunea cineva aici ca s-a deschis un rstaurant pe langa Arc.... din cate am inteles se numeste JADOO si este situat pe str. Nicolae Racota nr. 3 ( se poate ajunge..... .... dinspre Arc spre 1Mai... la primul semafor la stanga si se intra pe Clucerului.... ... la prima intersectie cativa metri la dreapta si se vede pe partea stanga. Str. Clucerului este cea care din apropierea fostului restaurant Tiumf ( acum Casa Taraneasca - si apartine lui Botezatu ) la sanga si ajunge in spatele Pietei 1 MAI. Cine doreste sa vina sa se anunte aici - eu vin 0745157641 - Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Salut ! Eu zic ca nu ar fi rau sa ne intalnim pe 19.12.2007 ( Miercuri ) ora 19.00 - 19.30 Spunea cineva aici ca s-a deschis un rstaurant pe langa Arc.... din cate am inteles se numeste JADOO si este situat pe str. Nicolae Racota nr. 3 ( se poate ajunge..... .... dinspre Arc spre 1Mai... la primul semafor la stanga si se intra pe Clucerului.... ... la prima intersectie cativa metri la dreapta si se vede pe partea stanga. Str. Clucerului este cea care din apropierea fostului restaurant Tiumf ( acum Casa Taraneasca - si apartine lui Botezatu ) la sanga si ajunge in spatele Pietei 1 MAI. Cine doreste sa vina sa se anunte aici - eu vin 0745157641 - Doru E asa complicat sambata, sa ajung si eu? Eventual, schimbam ora? Si, culmea, ideea cu sambata parca tot de la tine a plecat! Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 PINA LA URMA UNDE SI LA CE ORA SE ADUNA GRUPUL MOTOCICLISTILOR DE CURSA LUNGA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate