marcone Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Imi trebuie pentru gresarea rulmentilor cu ace ale articulatiei spate si vreau ceva care sa nu se spele la prima plaoie sau parau prin care trec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) Imi trebuie pentru gresarea rulmentilor cu ace ale articulatiei spate si vreau ceva care sa nu se spele la prima plaoie sau parau prin care trec. mergi la un centru de piese auto si cauta asa ceva : http://www.valvolineeurope.com/romania/products/greases/cid(6021)/marine_grease e speciala pentru ungere articulatii care stau 100% in apa , asa ca .... go for it Editat August 7, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 link daca nu merge linkul incercati sa copiati (inclusiv water_resistant) si paste in browser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 (editat) pai si eu ce pisici am zis?? nu merge lincul Editat August 7, 2012 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 linkul e bun dar intr-adevar nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 pai si eu ce pisici am zis?? nu merge lincul merge linkul pus de mine .. e in principiu acelasi link ca si tine doar ca functioneaza. nu e nimic nou, doar un ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 http://www.motorex-moto.ro/prod.php?id=87 Nu stiu din ce oras esti, insa in Buc. gasesti la destule magazine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 am cautat eu pe la autovit din chiosc in chiosc si n-au asa ceva. deci nu va obositi sa va duceti pana acolo pt vaselina rezistenta la apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Articulatia respectiva are.... simeringuri.. deci nu stium cum ar putea sa intre apa la rulmentii cu ace. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Articulatia respectiva are.... simeringuri.. deci nu stium cum ar putea sa intre apa la rulmentii cu ace. :| pai simeringurile daca nu is duble au rolul de a nu lasa vaselina sa iasa, apa poate sa intre. :blink: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 de obicei sunt niste gunoaie de o-ringuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Am eu, vino sa iti dau intr-un recipient mai mic, ca nu e nevoie sa cumperi o cutie intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 CRC super adhesive grease nu este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 https://www.emag.ro/vaselina-anti-apa-triax-hydron-2-400g-albastru-trx870406/pd/DMTBJ7BBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Acum 2 ore, Lucian_M a spus: CRC super adhesive grease nu este ok? Ultimul post pe acest topic a fost in 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 Știu. Eu doar am întrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 În 7 ani or mai fi apărut ceva noutăți. Zic și eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Mai 8, 2019 Share Postat Mai 8, 2019 (editat) Acum 55 minute, Lucian_M a spus: Știu. Eu doar am întrebat. Ok. On topic : am folosit doar vaselina de la Ipone, sunt multumit. Editat Mai 8, 2019 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 8, 2019 Share Postat Iulie 8, 2019 Salut. Am pus ultima oara Yacco Graisse Marine ( teoretic ultra-rezistenta la apa) la rulmentii de la bascula, din pacate in doi ani s-au facut praf la propriu. Cu alte vaseline rezistente la apa pe care le-ati folosit, la cat timp ati desfacut sa gresati si cum s-au comportat? Pare ca o sa trebuiasca sa ma organizez sa demolez toata mobra cel putin o data pe an... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 9, 2019 Share Postat Iulie 9, 2019 imi trebuie rezistenta la apa la modul ca dupa 2 ani sa nu gasesc articulatia unsa cu vaselina aia uscata, ruginita si cu rolele rulmentilor sparte. Articulatia are simeringuri si niste capace de protectie, se pare destul de ineficiente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 9, 2019 Admin Share Postat Iulie 9, 2019 Eu m-am tot interesat pe la diverși, răspunsul este că nu există vaselină rezistentă 100% la acțiunea apei, după o vreme se albește, își pierde din proprietăți și se usucă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate