Dan Nastase Postat August 7, 2012 Share Postat August 7, 2012 Cu multumiri, MOTO.IT http://www.moto.it/prove/yamaha-xt1200z-super-tenere-worldcrosser-long-test-nel-deserto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Zici ca e muscle car se aude misto si pare destul de manevrabil pe teren accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 am avut si eu ocazia sa dramaluiesc una de aproape....e intr-un mare fel. cochetam de ceva timp cu ideea de a-mi lua si eu un motor din clasa asta dar niciuna n-a reusit sa ma convinga. supertenereul asta a facut-o cu prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 EICMA 2014 » Post actualizat in 04 Nov 2014 08:51 » Post actualizat in 04 Nov 2014 08:52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Me gusta! More pictures, please! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Merci de pozele la cald! Dupa atatea zvonuri, pare a fi un refresh interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Ehh...ce sa zic...fain. SA speram ca or sa vina parerile curand! Editat Noiembrie 4, 2014 de marius.roibu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Dupa cum am inteles, inca nu e 100% gata de fabr. in serie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Presupun ca vine in doua variante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Pe scurt DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Date tehnice, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 http://world.honda.com/news/2014/2141104EICMA/index.html . Nu au . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 superb. il vreau...parca e prima oara cand imi doresc o motocicleta nou nouta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 ala din dreapta cu rosu/alb pare cb500x-ul rally aparut prin asia oricum, nu pare sa aiba peste 250 de kg asa cum se astepta lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Spec. tehnice si pret probabil anul viitor, dar macar stim ca exista si nu sunt numai zvonuri. Editat Noiembrie 4, 2014 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Mie nu imi place fata si partea de sub motor ca si protectie. Pare sa semene mult cu Super Tenere 1200 de asemenea. Parca era fain sa aiba paint job ul RD03 -- macar pt primul an de fabricatie. In schimb e fain ca nu are carene mari -- pare sa aibe ABS ceea ce e un plus clar, ambreiaj hidraulic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Unde e scarita de pe stanga si...SCHIMBATORUL DE VITEZE? din cate se pare, au facut-o cu cutie automata (a se vedea lipsa si a ambreiajului). WTF? Editat Noiembrie 4, 2014 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Seamana un pic cu xtz-ul?Sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Daca o sa fie usoara probabil o sa aiba schimbator de viteza iar DCT ca optiune ... » Post actualizat in 04 Nov 2014 10:28 Unde e scarita de pe stanga si...SCHIMBATORUL DE VITEZE? din cate se pare, au facut-o cu cutie automata (a se vedea lipsa si a ambreiajului). WTF? Daca o sa fie usoara probabil o sa aiba schimbator de viteza iar DCT ca optiune ... Editat Noiembrie 4, 2014 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) E doar un prototip !!! Intotdeauna prototip-ul arata exotic si bine . Ce ajunge in productie de serie e destul de diferit. Editat Noiembrie 4, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=6xUewDN9lgY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Pfuuu , daca o lasa asa imi fac leasing la Hachi . Frumoasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 Pfuuu , daca o lasa asa imi fac leasing la Hachi . Frumoasa . Cred ca au deja pe stoc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate