sivi Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Honda True Adventure (CRF1000L) - urmasa XRV750 Africa Twin s-a implinit un an de cand a aparut acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) Atat o lalaiesc astia de la Honda cu filmulete si reclame pe youtubi, ca intre timp au aparut primele spyshots cu paralel twin-ul de 800 de la KTM http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/august/ktm-parallel-twin-800-spied/ Editat Noiembrie 6, 2015 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) Atat o lalaiesc astia de la Honda cu filmulete si reclame pe youtubi, ca intre timp au aparut primele spyshots cu paralel twin-ul de 800 de la KTM http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2015/august/ktm-parallel-twin-800-spied/ Asta ar fi true adventure urmasa XRV750 ))))) (pacat ca-i nu-i V2), dar daca motorul e fiabil si nu papa mult sigur va fi un succes. Sa vedem ce-o fi LE: m am uitat la poze si-am citit mai bine. Neinteresant, doar un 1050 mai 'mic' Editat Noiembrie 6, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 (editat) Hosszu Toll, motocicleta deja se vinde, un amic din State a primit obiectul, in ambalaj original Editat Noiembrie 6, 2015 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Hosszu Toll, motocicleta deja se vinde, un amic din State a primit obiectul, in ambalaj original care moto? ktm sau honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Honda, evident.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Hosszu Toll, motocicleta deja se vinde, un amic din State a primit obiectul, in ambalaj original Era si timpul......oricum aici in Germania eu inca nu am vazut nici unul, de si in drum spre lucru trec de 2 ori pe zi in fata repr. Honda. Presupun ca dupa EICMA vor aparea si aici prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 din cate inteleg se primesc comenzi si vor fi livrate incepand cu 2016.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 @Hosszu Toll pe data de 29.10 a fost vazuta pe A45 un CRF 1000, foliata, cu nr. de OG, unde, dupa cum se stie , e centrala europeana Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Probabil ...si eu am pus poze cu CRF 1000 in teste aici pe forum in data de 29 Mai cu nr de Frankfurt..... vroiam, doar sa spun ca inca nu e raspandita. EICMA incepe peste 11 zile si probabil dupa aia se da drumul la conducta.... @Hosszu Toll pe data de 29.10 a fost vazuta pe A45 un CRF 1000, foliata, cu nr. de OG, unde, dupa cum se stie , e centrala europeana Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Boierul, Boierul sa pună poza aia de pe watsapp și aici,era cu o africana prospăt scoasa de la cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) @Hosszu Toll pe data de 29.10 a fost vazuta pe A45 un CRF 1000, foliata, cu nr. de OG, unde, dupa cum se stie , e centrala europeana Honda. Pe 2 nov a plescait; pe 05 nov, la Mila 23, i s-a vazut spinarea....... Editat Noiembrie 8, 2015 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Pe 2 nov a plescait; pe 05 nov, la Mila 23, i s-a vazut spinarea....... ))))))) devine penibil threadul, unii chiar devin obsedati de modelu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 Pur si simplu va ignor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 » Post actualizat in 08 Nov 2015 18:58 Un wallpaper pt handy pana apar poze si review uri de la posesori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 8, 2015 Share Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) devine penibil threadul, unii chiar devin obsedati de modelu asta.. Și ce e rău în asta? Noi, obsedații, scriem pe topicul dedicat acestui model, nu trollăm alte scrieri Și din moment ce sunt obsedat de acest model, nici nu mă mai interesează alte scrieri Ah, era să uit emoticoanele, că iar te ataci Editat Noiembrie 8, 2015 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Și ce e rău în asta? Noi, obsedații, scriem pe topicul dedicat acestui model, nu trollăm alte scrieri Și din moment ce sunt obsedat de acest model, nici nu mă mai interesează alte scrieri Ah, era să uit emoticoanele, că iar te ataci daca ma uit bine pe topicul asta, singurul care s-a atacat la remarcile unora ai fost tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Ai dreptate, eu ma atac Tu doar ataci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Ai dreptate, eu ma atac Tu doar ataci urat esti hater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Ai dreptate, din nou Dar am si o scuza, pe care nu o pot posta public Ar deranja multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pe 2 nov a plescait; pe 05 nov, la Mila 23, i s-a vazut spinarea....... fals! era la Maliuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 cred ca toba aia cantareste cel putin 8-9 kg (si e si imensa) merge schimbata cu una after market: » Post actualizat in 21 Nov 2015 11:58Touratech faggotry (dar mai mult pt secventele video cu cele 3 africane) » Post actualizat in 21 Nov 2015 12:01walk around & sound Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 incep sa apara filmele cu testele facute de presa la lansarea din africa de sud http://www.visordown.com/road-tests-first-rides/first-ride-honda-africa-twin-crf1000l-review/30565.html http://www.motorcyclenews.com/news/first-rides-tests/2015/december/honda-africa-twin-launch/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 Cu toate ca nu cunosc prea bine segmentul asta cred ca prea putini dintre noi storc tot din motocicletele astea. Asa ca mai contează si ce-ti place nu doar datele tehnice(nu ca nu ar conta). Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 O avea vre-o functie de oprit functionarea bordului? M-am chinut tot filmuletul sa descifrez ceva acolo, dar cred ca nu era nimic de descifrat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate