Sari la conținut

Honda Africa Twin CRF 1000 si 1100

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Probabil ...si eu am pus poze cu CRF 1000 in teste aici pe forum in data de 29 Mai cu nr de Frankfurt..... vroiam, doar sa spun ca inca nu e raspandita. EICMA incepe peste 11 zile si probabil dupa aia se da drumul la conducta....

@Hosszu Toll

pe data de 29.10 a fost vazuta pe A45 un CRF 1000, foliata, cu nr. de OG, unde, dupa cum se stie , e centrala europeana Honda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Hosszu Toll

pe data de 29.10 a fost vazuta pe A45 un CRF 1000, foliata, cu nr. de OG, unde, dupa cum se stie , e centrala europeana Honda.

Pe 2 nov a plescait; pe 05 nov, la Mila 23, i s-a vazut spinarea.......

Editat de andrei belcic
Link spre comentariu

devine penibil threadul, unii chiar devin obsedati de modelu asta..

Și ce e rău în asta?

Noi, obsedații, scriem pe topicul dedicat acestui model, nu trollăm alte scrieri

Și din moment ce sunt obsedat de acest model, nici nu mă mai interesează alte scrieri

Ah, era să uit emoticoanele, că iar te ataci

:crack:

Editat de Korben
Link spre comentariu

Și ce e rău în asta?

Noi, obsedații, scriem pe topicul dedicat acestui model, nu trollăm alte scrieri

Și din moment ce sunt obsedat de acest model, nici nu mă mai interesează alte scrieri

Ah, era să uit emoticoanele, că iar te ataci

:crack:

daca ma uit bine pe topicul asta, singurul care s-a atacat la remarcile unora ai fost tu :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

cred ca toba aia cantareste cel putin 8-9 kg (si e si imensa) merge schimbata cu una after market:

» Post actualizat in 21 Nov 2015 11:58

Touratech faggotry (dar mai mult pt secventele video cu cele 3 africane)

» Post actualizat in 21 Nov 2015 12:01

walk around & sound

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
Link spre comentariu

O avea vre-o functie de oprit functionarea bordului? M-am chinut tot filmuletul sa descifrez ceva acolo, dar cred ca nu era nimic de descifrat....

Ciudat e ca farurile sunt aprinse in filmulet,deci trebuia si bordul sa fie...sau nu, fac baietii de la Honda economie si numai la faza lunga se aprinde bordul?

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Raspunsul Honda legat de livrari in Romania:

"Buna ziua d-le Capusan,

Va rog sa gasiti atasata specificatia si pretul pentru noua Africa Twin. Pretul este pentru modelul cu transmisie clasica dotat cu ABS si traction control.
Pe link-ul de mai jos puteti gasi culorile disponibile: https://www.facebook.com/HondaRomania.Moto/photos/a.969307983125441.1073741835.622771281112448/967479046641668/?type=3&theater

Primele unitati vor ajunge in Romania in luna Aprilie si vor putea fi livrate catre clientii care au pre-comandat motocicletele cu avans.
Din pacate culorile Victory Red (CRF Rally Red) si Pearl Glare White Tricolour vor fi disponibile doar din luna mai-Iunie datorita capacitatii de productie limitate."

Link spre comentariu

Buna ziua d-le Koilele,

Pe această cale vrea să vă transmit scărpinările mele ... dacă vă mănâncă. Din păcate scărpinările ce vi le putem livra prompt și nu pot fii aplicate acolo unde nu prea bate soarele datorită faptului că acolo bucățile maro s-ar putea să nu fie de la enduro (pământ).

Țin să menționez că scărpinările sunt pe stoc, în Brașov și sunteți așteptat mereu la sediul nostru unde puteți încerca mai multe variante în limita stocului disponibil.

Vă dorim un somn cu vise pe măsură și consider că va trebui să puneți mâna să vă apucați de vize!!!

Cu stimă,

Un coleg ce se va bucura enorm dacă și în continuare o să-l ajutați la nebronzatul scutului de godin xrv750.

Editat de sebicozaurus
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Honda Africa Twin CRF 1000 si 1100
  • Vizitator pinned this topic