KINGS Postat Martie 11, 2018 Share Postat Martie 11, 2018 Bâlea ieri » Post actualizat in 11 Mar 2018 17:48 Astazi un pic de Câlnic, Sasciori,Sugag,Jina. Mult nisip dar totusi superb » Post actualizat in 12 Mar 2018 14:02 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Ultima accesorizare "de iarna": :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 ce fain arata in ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 Zece d Rosu, salut! Pentru știința mea: cu ce cauciucuri este "încălțată" Africana? cricul central este original Honda sau aftermarket? Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 17, 2018 Share Postat Martie 17, 2018 Cric central SW Motech, anvelope Heidenau K60 Scout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Asa e, cum a scris Hondoco.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Bâlea ieri » Post actualizat in 11 Mar 2018 17:48 Astazi un pic de Câlnic, Sasciori,Sugag,Jina. Mult nisip dar totusi superb » Post actualizat in 12 Mar 2018 14:02 Felicitari pentru tranzitie de la ce aveai la Arai. Eu ti-am spus ca tot la Arai o sa ajungi in cele din urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Martie 21, 2018 Share Postat Martie 21, 2018 Multumesc dar nu e vorba de nici o tranzitie. Le pastrez pe amandoua, Schubert E1 cat si Arai X4. Arai este mult mai ventilata, asta e clar si imi convine mult,coloristica "mai pe sufletelul meu" insa Schubert are atuurile ei: ochelari de soare, flip-up si inchidere mult mai comoda. » Post actualizat in 31 Mar 2018 19:59 Pe la Oasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Care vrea un parbriz oem de africa twin 2017 ? - 100 lei E ca nou fara semne pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Prieteni, de astazi am schimbat macazul inspre GSA - LC (second hand ...). Sa va bucurati in continuare de Africanele voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Prieteni, de astazi am schimbat macazul inspre GSA - LC (second hand ...). Sa va bucurati in continuare de Africanele voastre Cam tarziu pentru pacaleli ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Prieteni, de astazi am schimbat macazul inspre GSA - LC (second hand ...). Sa va bucurati in continuare de Africanele voastre nu cred ca ai dat ceva pe care ai luat-o de noua si ai bagat o gramada de bani in ea pentru un bavarez la mana a doua, deci nu cred asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Panică, soc și groaza printre posesorii de Honda. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Da, da, ne-am udat toti.....e jale mare, se poate desfiinta topicul.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Ai luat-o pe aia de la adrian45 din Bucuresti adusa din Anglia ? Pai ce ti-a venit ? Nu te-a mai multumit AT-ul ? Of of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 O fi cea mai elaborata farsa?? Ever?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 O fi cea mai elaborata farsa?? Ever?? Da eu nu stiu cum a putut da o motoreta pe care a luat-o de noua, ca sa cumpere alta sh. Presimt ca e pacaleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Ți-ai luat două cu banii de pe africană? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 3, sa asortez la ciorapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 4, sa ai si de piese. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Multam de gandurile si urarile crestinesti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Din Paradis :) /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1298511 Cum era asta? » Post actualizat in 06 Apr 2018 11:34 lol Editat Aprilie 6, 2018 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Era o Honda pe cardan, nu vezi bine? Cata rautate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate