Dan Nastase Postat Iunie 9, 2018 Autor Share Postat Iunie 9, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 În Romanica noastra AT are "succes" doar cu fiarele răpănoase de acum jdemii de ani, încă agățate in trafic pentru că sunt ieftine si au un renume iconic. Foarte bine punctat. Ma bucur ca de peste 10 ani sunt posesorul unui fier rapanos de jdemii de ani, ieftin, cu un nume iconic, fiabil, care nu vrea in ruptul capului sa se strice, care nu comenteaza daca il dai pe jos, care are o mentenanta simpla si ieftina si care se incapataneaza sa stea agatat in trafic si pe care pot lua pe el oricand tot atatia bani cat am dat pe el "cand eram mic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Nu stiu, dati-va voi cu boxerul pe circuit, mie unul nu mi-a placut deloc comportamentul in regim de pus genunchiul pe jos in viraje. L-am pus jos spre maxim dar nu imi place deloc comportamentul motorului acolo inclinat. Ps: Mi s-a parut instabila fata de Africa Twin cu care intrasem cu o zi in urma pe circuit la ATA si Amk. Probabil o fi de la suspensie, poate m-am obisnuit prea mult cu Ohlins, nu stiu ce sa zic. Wow, deci AT e mai buna atat in off (clar!) dar si pe circuit? Cu 21" pe fata? Bine de stiut. Culmea e ca unii se descurca bine pe circuit si cu GS: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 @cstelia E o chestiune care tine de optiunea personala, nu schimba cu nimic realitatea - anume ca totul evolueaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Binenteles ca tine de optiunea personala, nici nu am spus altceva. Cat priveste realitatea, e din nou o chestiune subiectiva. Depinde la ce sistem de referinta de raportezi, evolutia nu e intotdeauna spre mai bine. Nu contesta nimeni performantele motocicletelor moderne, sunt evidente. Atat ca nu pe toata lumea intereseaza DOAR performanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 @cstelia E o chestiune care tine de optiunea personala, nu schimba cu nimic realitatea - anume ca totul evolueaza. Sau involueaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 @cstelia E o chestiune care tine de optiunea personala, nu schimba cu nimic realitatea - anume ca totul evolueaza. Evolueaza in interesul celor care le produc, vrei sa zici. Sa vad eu frumusetile astea abia aparute, cat de fiabile sunt si cat o sa coste intretinerea la ele, cand vor avea si ele 25-30 de ani vechime si sute de mii de km parcursi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 12, 2018 Admin Share Postat Iunie 12, 2018 Pai cine mai tine atata timp un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Cine are motor de 30 de ani nu obligatoriu e unic proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 12, 2018 Admin Share Postat Iunie 12, 2018 Corect, numai ca nu cred ca se va perpetua chestia asta ca acum 20 ani. Alte generatii, alte venituri, e vorba si despre trend. E ca si cum in loc de S9+ as cauta Nokia 6110i, ca aluia ii tinea bateria 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Mdea, nu am vrut sa deschid o polemica pe tema "ba a mea este mai veche". Asa am avut si eu Tenere-ul vechi (ma rog, nu chiar atat de vechi, era un '96) si am fost foarte multumit de/cu el pana la in punct. Dar...suntem cu totii diferiti, din fericire...vorba poetului. Ce vroiam sa spun ramane in continuare valabil, din pacate Honda nu este mai deloc vizibil pe batranul continent. In ziua de azi renumele te poate face cel mult de nisa daca nu comunici mult (mai ales cand este vorba despre ceva specializat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Iunie 22, 2018 Share Postat Iunie 22, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Iesirea pe offroad din weekend prin jurul Paltinisului, SB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 trebuia sa vii la intalnirea de la Nadrag pentru Off Road Light Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Un pic din distractia din weekend in zona Păltiniș, Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 trebuia sa vii la intalnirea de la Nadrag pentru Off Road Light Se pare ca nu ii putem convinge pe noii Africani sa vina la un loc cu vechii Africani Doar 2 bucati au fost prezente dintre care doar una s-a porcait pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Sunt motociclete de poza. Altfel...skill, oo unde trebuie si minim doua, chestii de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 (editat) Asa e, pozele sunt de fapt facute in garaj si prelucrate in Photoshop astfel incat sa para in natura. Nu va bateti capul, avem intrunirile noastre (nu neaparat mono-marca/model) si muuuulte trasee proprii de plimbat caprele, prin urmare nu ducem lipsa de actiune......si nu in spatele tastaturii cum se practica pe acest minunat forum...... :) Editat Iunie 26, 2018 de zece d rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 cstelia a vrut sa spuna altceva, eu doar pun paie pe foc. Totusi vezi, in momentul in care ai spus ca "avem intrunirile noastre", intr-un context in care era vorba despre nou vs vechi, deja ai facut sa sune exclusivist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Te-am anticipat, asa ca am adaugat in paranteza ca nu ma refeream la o intrunire mono-marca/model. Deci e clar ca nu e vorba de nou vs. vechi si de exclusivitate......subiectul asta deja a produs scantei anul trecut pe forum..... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Dupa o zi obisnuita de lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 1 an si 3 luni, dupa 30.000 km : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iulie 22, 2018 Share Postat Iulie 22, 2018 Sa moara fesu', zi' si mie cu ce freci cricu' ala de arata ca scos din cutie? Zici ca e montat maine » Post actualizat in 23 Jul 2018 14:22Ce faci coane, de minunata ce e o bagasi la vanzare si la oferta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 (editat) Sa moara fesu', zi' si mie cu ce freci cricu' ala de arata ca scos din cutie? Zici ca e montat maine » Post actualizat in 23 Jul 2018 14:22Ce faci coane, de minunata ce e o bagasi la vanzare si la oferta???? WD 40 Am pus-o sa mearga anuntul, nu tin neaparat sa o vand. Daca dau si R1 mai pun o diferenta si ma bag la un apartam cu 2 camere. Motoarele oricum in timp isi pierd valoarea. Daca nu se vor vinde, aia e, le tin si ma bucur de ele in continuare. Toate cele bune. Editat Iulie 24, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate