b374 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Foarte fain, felicitari...acu sa aduc o carpa sa sterg balele de pe tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Foarte fain, felicitari...acu sa aduc o carpa sa sterg balele de pe tastatura. Multzam... da' nu-i ca si cum tu ai stat degeaba vara asta Tot astept "material" nou pe topicul de Caucaz da' vine cu tzaraita... Ref. video - Gopro-ul nu-i in stare sa capteze ce vezi cu adevarat in zona, nici pozele nu reusesc prea bine (dar oricum, e mai aproape de ce vezi in realtiate in cazul lor). Trebuie live. Merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Multzam... da' nu-i ca si cum tu ai stat degeaba vara asta Tot astept "material" nou pe topicul de Caucaz da' vine cu tzaraita... Ref. video - Gopro-ul nu-i in stare sa capteze ce vezi cu adevarat in zona, nici pozele nu reusesc prea bine (dar oricum, e mai aproape de ce vezi in realtiate in cazul lor). Trebuie live. Merita. Pe topicul ala despre Caucaz informatia vine cu taraita din urmatoarele motive : Nu prea exista interes. Lumea nu intra in discutie, nu pune intrebari si mie mi se pare un pic penibil sa povestesc " ca televizoru' " . Exista un singur povestitor. Andrei mai arunca o replica din an in paste si de obicei e un link catre blog-ul lui. Iar restul participantilor la tura vad ca scriu pe alte topicuri ... Lipsa de timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 Super gasca, super tura! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) avand in vedere ca sunt 21,454 views cred ca exista destul interes Pe topicul ala despre Caucaz informatia vine cu taraita din urmatoarele motive : Nu prea exista interes. Lumea nu intra in discutie, nu pune intrebari si mie mi se pare un pic penibil sa povestesc " ca televizoru' " . Exista un singur povestitor. Andrei mai arunca o replica din an in paste si de obicei e un link catre blog-ul lui. Iar restul participantilor la tura vad ca scriu pe alte topicuri ... Lipsa de timp. Editat Ianuarie 4, 2013 de bob66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 IMG_4849.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Pe topicul ala despre Caucaz informatia vine cu taraita din urmatoarele motive : Nu prea exista interes. Lumea nu intra in discutie, nu pune intrebari si mie mi se pare un pic penibil sa povestesc " ca televizoru' " . Exista un singur povestitor. Andrei mai arunca o replica din an in paste si de obicei e un link catre blog-ul lui. Iar restul participantilor la tura vad ca scriu pe alte topicuri ... Lipsa de timp. Da bro, mai puneti voi material la Caucaz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 (editat) videoclipul a implinit 1875 de vizionari...supertare... Editat Aprilie 1, 2013 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 A mai primit una si de la mine..super fain!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 abia acum l-am vazut si eu imi dau seama ca eu cu vaca mea n-am ce cauta pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 abia acum l-am vazut si eu imi dau seama ca eu cu vaca mea n-am ce cauta pe acolo depinde cat de mult tii la ea si cat de mult vrei sa te distrezi... se poate dar in unele locuri bate inspre demonstratie de putirinta si nu distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 +1 la vizionari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Be...TON. felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Cat a costat sa trimiteti mobrele cu avionul? Bugetul total care a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Cat a costat sa trimiteti mobrele cu avionul? pai, aprox. cam cat ar fi fost "avionul" pe mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Cat a costat sa trimiteti mobrele cu avionul? Mobrele n-au mers cu avionu' ci pe platforma. http://en.advfactory.com/ pt oferte pentru ca variaza in functie de perioada / dimensiune grup / motoare / daca are si altele de rezolvat in zona. Noi am avut parte de super pret, cred ca data viitoare nu mai e asa mic. Oricum, ca idee transportul se rezolva cu macar 6luni anterior, pt anul asta ne-a intrebat daca suntem interesati de ceva in zona in Dec. Bugetul total care a fost? Motoare 1000E Avion ~700E Vize Kyrgyzstan ( + Tadjikistan+GBAO permit - nefolosite din cauza conflictului ) - nu mai stiu... 100-150E? Benzina pt 3500km, cazari, mancare, beutura etc etc - vreo 500E, fiecare dupa cum s-a intins... Alte pregatiri, depinde de ce ai deja sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 Motoare 1000E / bucata Avion ~700E Vize Kyrgyzstan ( + Tadjikistan+GBAO permit - nefolosite din cauza conflictului ) - nu mai stiu... 100-150E? Benzina pt 3500km, cazari, mancare, beutura etc etc - vreo 500E, fiecare dupa cum s-a intins... Alte pregatiri, depinde de ce ai deja sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 otoare 1000E Avion ~700E Vize Kyrgyzstan ( + Tadjikistan+GBAO permit - nefolosite din cauza conflictului ) - nu mai stiu... 100-150E? Benzina pt 3500km, cazari, mancare, beutura etc etc - vreo 500E, fiecare dupa cum s-a intins... Alte pregatiri, depinde de ce ai deja sau nu. Adica v-au ajuns ~300E pentru cazari, mancare, beutura timp de ~20 de zile!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Adica v-au ajuns ~300E pentru cazari, mancare, beutura timp de ~20 de zile!? cam da, dar cu ceva renuntari, adica am evitat pe cat a fost posibil hotelurile ultracentrale peste 4*, cluburile de fitze si cumparaturile extravagante in magazinele de firma; ba chiar si in parcul de distractii, in roata ne-am dat o sg data Editat Aprilie 4, 2013 de greenspan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Adica v-au ajuns ~300E pentru cazari, mancare, beutura timp de ~20 de zile!? Pai benzina e ieftina, 0.8-0.85$ parca. Cazarile, mancarea si beutura sunt ieftine si ele ... daca-mi aduc bine aminte cu tot cu souveniruri eu am cheltuit intre 700 si 800 de dolari deci aproximativ vreo 500E... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Frumos. Multi nu au bani/timp sa faca asta si multi nu au indraznala de a face asa ceva... E o experienta pe care nu o poti uita usor, este sentimentul acela care te face sa te simti cu un cap mai sus decat cei ca tine. Ma rog, e' chestie de filing si subiectivism totodata. Respect, si nu incetati atat cat inca mai puteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) este sentimentul acela care te face sa te simti cu un cap mai sus decat cei ca tine. Luat la propriu, doar eu sunt vinovat de asta - restul echipei are inaltimea normala . La figurat, 100% nici unul din noi nu simte asta. Respect, si nu incetati atat cat inca mai puteti! Asa sa fie! Editat Aprilie 9, 2013 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 este sentimentul acela care te face sa te simti cu un cap mai sus decat cei ca tine. dimpotriva ...cu cat faci asta mai des, cu atat de mai multe ori esti cu capul mai jos chiar decat tine... Ma rog, e' chestie de filing si subiectivism totodata. filling-ul e uneori cu apa, uneori cu pietricele, alteori cu nisip, noroi etc, in functie de unde anume alegi tu, deci subiectiv sa te simti cu capul mai jos decat tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate