craksman Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Cateva poze puteti vedea pe saitul de la mine din semnatura. Spor la postat poze!! Se pare ca nu mai pot modifica titlul......am mancat N`ul de la Kronstadt........) Editat Septembrie 9, 2012 de craksman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 POZE SI AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 Tare detot intrunirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 My link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Septembrie 10, 2012 Share Postat Septembrie 10, 2012 super locatie si super intrunire pacat ca nu i mai mare spatiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibodea Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 super locatie si super intrunire pacat ca nu i mai mare spatiul Multamim fain de aprecieri...Locatia nu e mare dar e primitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Multamim fain de aprecieri...Locatia nu e mare dar e primitoare Poate ii convingeti pana la anu sa mai mute gardurile putin... Si sa mai puna un dus. Altfel fost foarte frumos, bun gulasul, bestiala muzica, grozava compania. Ne mai vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Intradevar, cum a spus si Paladin, bestiala muzica si atmosfera. Dovada ca merge si fara concerte. Cu siguranta de vedem la anul!!! P.S. Mai multe poze, pe subforumul ,, Chopperisti din Bucuresti'' Editat Septembrie 11, 2012 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 poate la anulvor fi mai multe probe de concurs.sa ne distram mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paduraru Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 a venit chiar si paduraru' anul asta !! moment isoric ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) Super adunare, super distractie... ceva poze de la mine si de la Pifanu'... Drumul spre casa a fost pe Transfagarasan... Suuuuper... Si uite asa am fost intampinat acasa de catre pitic... Editat Septembrie 12, 2012 de blackcelnegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 cateva si de la mine.. Mai beat decat ETZ-ul meu n-a fost niciunul Uite cum se sprijina de copac Foarte frumos a fost! Adrian B merci de foto si sa ne reintalnim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Multumim Kronstadt Bikers pentru tot ..Yedu' a fost in lumea lui..Greu a fost Doamne,dar Doamne ce frumos a fost!!!.. O remarca pentru la anu'..Baietii de la paza sa fie mai vigilenti.In camping s-au infiltrat niste indivizi care nu aveau nici o treaba cu moto party..Pe doi i-am ''demascat'' la casuta unde am fost cazat ''uneltiind'' usa,si au scapat usor sa nu le rup mufa'.. In rest..a fost Iures!!!! :rock: ..Ne revedem la anul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Si cateva poze de la mine. Intr-adevar a fost cea mai faina intrunire la care am fost anul asta. Felicitari organizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Hahaha ... ete si SV'ul meu + R1 (arlechin style) ..pt cine avea dubii ca astia din CT suntem sanatosi la mansarda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Si cateva poze de la mine. Intr-adevar a fost cea mai faina intrunire la care am fost anul asta. Felicitari organizatorilor. Bravo mandro ... Numa' lu' nashu' nu i-ai facut si tu o poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Fotografii AICI Editat Octombrie 27, 2012 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 multumim de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 cateva si de la mine.. Haha..eu sunt "obositul" care doarme..in ultima poza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Haha..eu sunt "obositul" care doarme..in ultima poza:) era inainte sau dupa ce am "pierdut" eu geaca? )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 era inainte sau dupa ce am "pierdut" eu geaca? )))))))) Haha...era inainte...tu erai dat disparut si geaca era la mine in cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonny111 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Cateva: A fost incredibil! Foarte frumoase fotografii prieten! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate