monsteristu' Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 grijă mare la căruțele Âşi baligile de pe cheia. se fac tăieri în zonă Âşi e plin de căruțaÂşi beți care o ard pe mijlocul drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 8 pagini pentru o plimbarica, hai ca asta-i tare @monsteristu: multumim pt avertizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 hehehehe, dacă asta-i plimbărică apă-i asta ce-i? /index.php?/topic/684773-o-scurta-plimabre-de-duminica/page__p__3244111#entry3244111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Dus pe Ploiesti - Cheia si intors pe Siriu - Valenii de munte - Ploiesti sau Siriu - Buzau - Bucuresti? Regruparea de la Valenii de munte (dus) la ce ora va fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Dus pe Ploiesti - Cheia si intors pe Siriu - Valenii de munte - Ploiesti sau Siriu - Buzau - Bucuresti? Regruparea de la Valenii de munte (dus) la ce ora va fi? Gen: harta, sper doar sa fie ok Magura-Mizil... Daca nu, ne reorientam. Nu stiu la ce ora va fi regruparea, fiind multi e posibil sa pierdem mai mult timp; probabil ca in jur de 10.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Salut, Posibil sa vin si eu, daca ma hotarasc, va anunt sau ne vedem direct la victoriei. In cazul in care vin, va invit pe toti la o cafea/ceai/tuica fiarta la mine (langa Patarlagele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 8 pagini pentru o plimbarica, hai ca asta-i tare @monsteristu: multumim pt avertizare! Stiu ca e doar o MICA plimbare, dar suntem MULTI, de aici si numarul mare de pagini pentru doar 450 de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) @inspektor - 8 pagini pentru 27+ motociclete Asta e o tura cu aliura de mars moto ) Editat Septembrie 28, 2012 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) hehehehe, dacă asta-i plimbărică apă-i asta ce-i? /index.php?/topic/684773-o-scurta-plimabre-de-duminica/page__p__3244111#entry3244111 @'monsteristu Sa sti ca e tot o plimbare, putin mai scurta! 150 km dus-intors. Din unele motive nu putem veni sambata cu voi pe Cheia, ca am fi fost si noi prezenti. Cel putin 2. Editat Septembrie 28, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 :kali:Deci ne-am strans cam 30 de tatari O sa fie...fain ... Daca ma duc la Victoriei deseara..mai gasesc minim 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX 16. tzeapa - Z750 17. Corina si Costel cu conserva 18. Marian cu trike-ul 19. Stefan - 1000 rr 20. Andrei - 900 rr 21. "danutzul123" - CB/Tenere 22. "inspektor" - CBR600 23. "razvan_def" - ZX6 24. Gabi - GSXR K1 25. Hardknot (Cristi) - SV650S 26. Dan.Andrei - Thundercat 27. Lostheaven (Gabi) - XT660R 28. LucianU - Fazer 29. Prietenul lui Silkie - Husaberg 650 30. Cristi - Busa @Johny_gabe: Cica mai vin si din Victoriei, ca duminica s-au mai intalnit o data baietii si au mai vorbit (pe langa cei cu care am vorbit noi sambata)... Editat Septembrie 28, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Hop si eu cu sotia. Deci mai pune-ti un motor la socoteala. Ne vedem maine dim in Victoriei. Mai faceti un apdate la lista si treceti si un Fazer Scuze Beatrice am scris imediat dupa tine fara sa vad ca sunt deja pe lista. super.....abia asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Desi unii care au zis ca vin n-or sa vina, sunt sigur ca vom fi multi, pentru ca deja stiu pe unii care vin si nu sunt scrisi pe lista. Chestia e ca va fi haos general,oricat am incerca sa ne organizam pe loc acolo. Ideal ar fi sa ne spargem in grupulete de vreo 5 motoreta asa, in functie de viteza de deplasare. Dar din experienta mea nici asta nu ai cum sa faci decat dupa primele zeci de km pentru ca sunt unii care se declara linistiti si de fapt rup gura motoretei (chiar si cand au motoare mai slabe) si altii care zic ca pot sa tina un anumit ritm si au si motoare dar de fapt merg mai incet decat s-au declarat initial. Asa ca spargerea pe grupulete se va face in mers, de la sine, cel putin din cat m-am plimbat eu pana acum. Cel mai important, sa nu ramana nimeni chiar singur, sa fiti constienti pe cine aveti in fata/spate, sa avem numerele de telefon ale tuturor. In grupuletul in care sunteti daca va dispare din oglinzi motociclistul din spate e bine sa o lasati mai moale pana apare din nou. Nu apare, e deja semn de intrebare, poate are probleme sau a cazut.Mi s-a intamplat de prea multe ori deja. O sa trimit si eu nr de tel lui Beatrice, o sa fie cam nebunie asa ca daca le centralizam la ea ar fi mai bine, macar astia care stam cu ochii pe forum. Cei care or sa apara direct acolo incercam sa avem o discutie cat mai clara la fata locului. Ar trebui stabilite punctele de regrupare majore, la care sa se stranga toata lumea, gen prima la Valeni OMV, apoi la Bradet (terasa Il Refugio), baraj Siriu - si asa mai departe. La fel traseul, la Ploiesti, mi s-a intamplat ca un grup sa o ia pe centura din stanga a Ploiestiului, ceilalti pe centura din dreapta, apoi se asteptau unii pe altii, chestii de genul asta. Punctele de alimentare iar sunt ceva care fac ca plimbarea in grup sa dureze ENORM. Fiecare pune benzina dupa cum i se pare si apoi opreste grupul lui ca el nu mai are benzina. Ideal ar fi sa se alimenteze la Buc-Valeni-Intorsura Buzaului-Valeni-Buc. Editat Septembrie 28, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 subscriu la spusele lui Niko. E de preferat pe cat posibil sa se vina cu plinurile gata facute sa nu stam dimineata 30 de motoare sa facem plinul in peco. Valeni - Intorsura Buzaului - Valeni par sa fie puncte de alimentare bune, pentru ca 99% din motociclete au autonomie mai mare de'atat. Pentru cei care nu vor opri la Victoriei, eu+Dan.Andrei+Lostheaven vom fi in jur de 8:30 la rompetrol OTP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Benzina ca benzina, sa vezi haos cand o sa ne asezam 30 de oameni sa mancam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) @Niko: Bine ca mi-ai furat speech-ul de maine, mi-ai usurat treaba! Am vazut ca ai pus intoarcere pe Valeni, nu o luam pe Mizil? Gen: harta, sper doar sa fie ok Magura-Mizil... Daca nu, ne reorientam. Regrupari: Valenii de munte - OMV, (+alimentare cine are nevoie) Bradet - terasa Il Refugio, Petrom-ul de la iesirea din Intorsura Buzaului, (+alimentare cine are nevoie) Baraj Siriu, Magura - unde trebuie sa facem dreapta, ??? Mizil - Petrom pe MIhai Bravu; ar trebui sa deviem putin de la drumul nostru ca sa alimentam. Nu stiu ce autonomie aveti fiecare, dar motoarelor mai mari e posibil sa nu aiba 200km... In functie de voi oprim aici. (alimentare) Otopeni - Lukoil, ca sa ne salutam de despartire. Regula e urmatoarea: de fiecare data cand oprim la benzinarie, bagam TOTI benzina, ca nu cred ca are cineva chef sa ramana fara in camp, sau sa mai oprim +30 de insi pentru ca unul nu are benzina... Editat Septembrie 28, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) @Niko: Bine ca mi-ai furat speech-ul de maine, mi-ai usurat treaba! Am vazut ca ai pus intoarcere pe Valeni, nu o luam pe Mizil? Regrupari: Valenii de munte - OMV, (+alimentare cine are nevoie) Bradet - terasa Il Refugio, Petrom-ul de la iesirea din Intorsura Buzaului, (+alimentare cine are nevoie) Baraj Siriu, Magura - unde trebuie sa facem dreapta, ??? Mizil - Petrom pe MIhai Bravu; ar trebui sa deviem putin de la drumul nostru ca sa alimentam. Nu stiu ce autonomie aveti fiecare, dar motoarelor mai mari e posibil sa nu aiba 200km... In functie de voi oprim aici. (alimentare) Otopeni - Lukoil, ca sa ne salutam de despartire. Regula e urmatoarea: de fiecare data cand oprim la benzinarie, bagam TOTI benzina, ca nu cred ca are cineva chef sa ramana fara in camp, sau sa mai oprim +30 de insi pentru ca unul nu are benzina... Eu nu am fost pe acolo niciodata, daca pana la Siriu stiu totul cu ochii inchisi de la Magura incolo pentru mine e o necunoscuta. Nu ca n-as merge sa vad cum e pe acolo,dar numai daca a mai fost cineva si e acceptabil drumul, iar cand ajungem la Siriu sa o ia el/ea inainte sa ne scoata pe acolo. Propun sa se manance la Il Refugio pentru ca au parcare mare si nu ne abatem de la drum, daca stiti voi alta carciuma pe traseu care sa poate primi 40 de oameni cu 30 si ceva de motorete ziceti,dar eu as propune clasicul Il Refugio. Editat Septembrie 28, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Eu nu am fost pe acolo niciodata, daca pana la Siriu stiu totul cu ochii inchisi de la Magura incolo pentru mine e o necunoscuta. Nu ca n-as merge sa vad cum e pe acolo,dar numai daca a mai fost cineva si e acceptabil drumul, iar cand ajungem la Siriu sa o ia el/ea inainte sa ne scoata pe acolo. Propun sa se manance la Il Refugio pentru ca au parcare mare si nu ne abatem de la drum, daca stiti voi alta carciuma pe traseu care sa poate primi 40 de oameni cu 30 si ceva de motorete ziceti,dar eu as propune clasicul Il Refugio. Din ce mi-a zis Gugal e ok drumul. Plus, avem sugestia de mai devreme: Mizil-Jugureni-Lapos-Cislau-Patarlagele nu e de parcurs cu vitezana sau chopper. Iti trebuie cel putin soft-enduro pentru portiunea Lapos-Cislau-Patarlagele. Va puteti abate pe alt traseu daca intr-adevar vreti ceva padure si anume Mizil-Jugureni-Valea Uunghiului-Hales-Manastirea Ciolanu-Popas Magura-Patarlagele. Intre Mizil si Tohani e o portiune de cativa km pe care musai tre' sa stai pe centrul soselei din cauza peticelor de pe margini. Intre Tohani si Marginea Padurii sunt cateva curbe mai trase de par , cu nisip pe asfalt , si ceva denivelari. De la Marginea Padurii pana la Hales e drumul bun iar de la Hales pana la Popas Magura drumul are cateva pante. Drum bun ! Da, la Refugio mancam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 +1 pt mancat la Il Refugio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vin cu voi, dar numai la dus. De Siriu m-am plictisit ca l-am facut de 4 ori anul asta - e cel mai direct drum intre Galati si Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 @Niko: Bine ca mi-ai furat speech-ul de maine, mi-ai usurat treaba! Am vazut ca ai pus intoarcere pe Valeni, nu o luam pe Mizil? Regrupari: Valenii de munte - OMV, (+alimentare cine are nevoie) Bradet - terasa Il Refugio, Petrom-ul de la iesirea din Intorsura Buzaului, (+alimentare cine are nevoie) Baraj Siriu, Magura - unde trebuie sa facem dreapta, ??? Mizil - Petrom pe MIhai Bravu; ar trebui sa deviem putin de la drumul nostru ca sa alimentam. Nu stiu ce autonomie aveti fiecare, dar motoarelor mai mari e posibil sa nu aiba 200km... In functie de voi oprim aici. (alimentare) Otopeni - Lukoil, ca sa ne salutam de despartire. Regula e urmatoarea: de fiecare data cand oprim la benzinarie, bagam TOTI benzina, ca nu cred ca are cineva chef sa ramana fara in camp, sau sa mai oprim +30 de insi pentru ca unul nu are benzina... pana la urma e cheia - siriu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 La Il Refugio de doua ori m-am oprit sezonul asta si de doua ori am stat peste 45 de minute sa astept mancarea. si am fost doar 4 insi. terasa nu era plina la refuz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Eu zic sa facem cum zice unul singur,asa este cel mai bine intr-un grup mare. Si daca Niko i-a cuvantul eu zic sa-l lasam pe el sa ne zica ce sa facem,unde oprim,unde mancam etc. Daca toti 40 am avem pareri diferite cu privire la mancare si la altele, o sa fie un haos total. Sa nu se considere nimeni ca este mai prejos decat ceilalti, dar sa asculte de cel care dirijeaza lucrurile si totol o sa iasa bine. Sunt sigur ca nu este asa usor nici pt Niko sa se gandeasca la toate detaliile si sa coordoneze 40 de oameni. Sunt deacord ca toti sa vina cu plinul facut si in victoriei doar punem la punct detalii. Bafta in pregatiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Salutare, Eu propun sa trimitem discutia si celor de la ''Il Refugio'' ... macar sa-i pregatim un pic pentru ce-i asteapta maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Am facut eu rezervare pentru maine. A zis ca nu ar fi nici o problema si ca e bine ca l-am anuntat sa se pregateasca. Editat Septembrie 28, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate