ggobi Postat Decembrie 14, 2015 Share Postat Decembrie 14, 2015 cea mai tare zapada de 30+ cm pe Leaota: si spre Grohotis de ziua natiunii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 14, 2015 Share Postat Decembrie 14, 2015 Tare! Bravo! Romica a schimbat agregatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Decembrie 15, 2015 Share Postat Decembrie 15, 2015 Hm, ce tare! Voi nu sunteti normali! Unii nu suntem in stare sa urcam nici vara pe unde urcati iarna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 15, 2015 Autor Share Postat Decembrie 15, 2015 (editat) cea mai tare zapada de 30+ cm pe Leaota: si spre Grohotis de ziua natiunii: Cateva si de la mine: Editat Decembrie 15, 2015 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnye94 Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Super iesiri ! Si mie imi place zapda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Decembrie 16, 2015 Share Postat Decembrie 16, 2015 Bravo Gabi...cand mai planifici pe zapada....da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 17, 2015 Autor Share Postat Decembrie 17, 2015 Super iesiri ! Si mie imi place zapda. de poveste poza asta bravo! mai pun si eu cateva de pe tabla butii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 Grozav !!! Mai aveti poze sau filmulete pe zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 17, 2015 Autor Share Postat Decembrie 17, 2015 una mai veche dar frumoasa: https://vimeo.com/60995971 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 tot din ani trecuti. spre pasul Predelus nici nu mai stiam de filmuletul cu plimbarea la Dichiu... multe tampenii am comis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnye94 Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Am prins si o zi insorita care sa terminat cu un un pic de vin fiert. Editat Decembrie 18, 2015 de johnye94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 Se baga cineva maine la.un.enduro,pe.la lamotoare?in principiu dispun de transport » Post actualizat in 19 Nov 2016 16:31 Pentru mobra » Post actualizat in 19 Nov 2016 19:58 Nu vrea nimeni din bucuresti sa se bage la un soft randuri? » Post actualizat in 19 Nov 2016 19:58 Enduro nu randuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 (editat) Foarte frumoase și deconectante și pentru spectatori ieșirile dvs. Mulțumesc pentru împărtășit! Sper sa nu va supărați pentru ce am sa scriu în continuare, dar, ru nu as merge asa singur... Inteleg de ce, am făcut-o și eu f. mult timp pana când nu am mai putut ieși de sub motor vreo 2 minute, pe ceas, adică o veșnicie în realitate când ai articulația genunchiului luxata, piciorul prins în bascula și benzina se scurge frumos din rezervor. Luați măcar un gps tracker la dvs. Iar telefonul eu îl țineam mereu undeva aproape de zona sub bratului. Mi s-a părut singurul loc relativ ferit în caz de trântă. Un intercom în casca ar fi și mai bun. Whatever, nu va învăț eu pe dvs., dar iarna chiar zic ca nu e de umblat singur în păduri dese, departe de drumuri forestiere. Am un coleg din AG, mare vânător. Și pe 20 vine înapoi aici, pe motiv de încheiere sezon de vânătoare, dacă îmi amintesc eu bine. Deci, nici vânători prin păduri în curand... Repet, dvs. știți mai bine, deși înțeleg perfect motivele. O iarna frumoasa și cu ieșiri cat mai faine în continuare! Editat Decembrie 7, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Prin vrancea,nu sunt enduristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 5, 2020 Share Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Se bagă sâmbătă careva la un vârful Leaota, tur-retur pe valea Bădenilor sau dacă e mai curajos, coborâre spre Fundata?! https://www.bikemap.net/en/r/2377108 Editat Noiembrie 5, 2020 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 Merge și singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fleur Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 Felicitari. O excelenta sursa de inspirație atât pentru traseu cat și pentru modul de realizare a video-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Noiembrie 11, 2020 Share Postat Noiembrie 11, 2020 Fain bre. N-as fi avut curaj sa cobor de acolo noaptea..si singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate