cozmino Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 Din ce am observat, nu filmeaza peste inregistrari ci se opreste. E posibil sa fie o setare care sa permita asta. Ma voi uita si-ti voi spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Multe camere filmeaza frumos la viteze normale ,problemele apar la vitezele mari si f mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Dar care ar fi explicatia? Si a mea se vede naspa cand filmeaza la viteza cu lumina soarelui in fata mai ales, sau prin frunzis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Dar care ar fi explicatia? Si a mea se vede naspa cand filmeaza la viteza cu lumina soarelui in fata mai ales, sau prin frunzis... Explicatia ar fi ca...daca e o camera mai low budget senzorul nu este cel mai "performant" si reactioneaza cu intarziere(nu poate prelua/stoca informatia la aceeasi viteza cu,care o primeste ) / nu intra destula lumina in senzor -> asta pentru viteza si low light/frunzis iar pentru soare poate sa fie si din cauza obiectivului/lentilelor/samd. Editat Septembrie 17, 2013 de iFeel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Salut ! La GoPro 2 se poate face sa-ti afiseze data si ora pe filmare ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Pentru cei interesati, vand GoPro Hero 3 Silver Edition - Sigilat ! Detalii AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 http://www.engadget.com/2013/09/04/sony-action-cam-hdr-as30v/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Mie mi se pare ca doar carcasa aia acvatica e diferita... "miezu' " pare identic cu HDR AS15. N-am inteles faza cu GPS. Misto ca face poze de rezolutie mai mare de 1920x1080... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Pacat ca nu au facut carcasa direct acvatica (cu geam drept). Astept comparative cu h3 black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_popovici64 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 sal, caut camere pe 19 pt.dnepr!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Camere video ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 da , de 19, inchi, adancimea, ce va mirati ?:_P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_popovici64 Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 scuze,camere de aer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Salutare! caut sa cumpar un wifi pac pt un hero 1, astept un pont ceva.... numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 K, ascult...dar explica si de ce ...chiar sunt interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 - creste marimea camerei si scade durata bateriei - camera este depasita calitativ sa mai merite sa bagi bani in ea - mai pui putin si iei un h3 silver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Mersi baieti! -eu vroiam sa cumpar sh...deci nu la 550 lei -din cate stiu eu, wifipac si telecomanda au acumulator inclus. Calitatea imaginii, dupa mine, e ok, nu simt nevoia de 4k si 120 fps, filmez ziua; n-am citit ff mult dar din ce stiu h3 S e un hero 1 imbunatatit cu wifi inclus care chiar consuma bateria. Ma mai documentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 h3 white e un h1 imbunatatit h3s e un h2 imbunatatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 http://gopro.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Maine imi command si eu un h3+ Sper ca pana la sfarsitul lunii sa il primesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 http://www.yoda.ro/ifa-berlin/toshiba-camileo-x-sports-un-rival-de-94-de-grame-al-gopro.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 (editat) Nu arata rau, dar nici bine. Mi se pare prea putin aerodinamica si este chiar mai mare decat gopro. Prefer designul Sony, pt pus pe lateralul castii Calitatea imaginii sa o vedem Editat Octombrie 5, 2013 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 O intrebare pt cei care au asa ceva..ROLLEI Bullet 5S WiFi Motorbike Edition sau GoPro Hero3 black edition..o sa-mi cumpar zilele astea din Germania si sincer nu stiu ce sa aleg..pe hartie Rollei pare mai buna dar in real life? am gasit o gramada de review'uri despre GoPro dar foarte putine despre Rollei.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Ai scris ceva? ca nu vad nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate