Cap0ne Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Acum 29 minute, TheHuskyCrobats a spus: Deocamdata din ce am vazut pe net, influencerii lui peste au luat banii de la DJI sa spuna toti la unison ca e Action 3 e afacerea perfecta. Dar sincer nici pe mine nu m-a impresionat Action 3 cu toate ca are avantajele ei majore (fast charging ) Uite aici se vede cel mai bine ce ziceam mai devreme - H11 rulz la calitate ziua, A3 e mai ok noaptea (si cred ca si putin mai ieftin). La pret cred ca o sa fie in jur de 2k lei Mini si 2500+ full size. Probabil o idee mai ietin daca il iei cu subscriptia pt servicul lor de cloud /1an Acum 8 minute, GoodKat a spus: Proaspat posesor de GoPro 11 - doar ce l-am scos din cutie. Trebuie sa ii fac update-ul de soft si setarile initiale. Inainte de montajul pe casca, astept sa imi soseasca si carcasa exterioara (sunt nebun, stiu) probabil undeva la sfarsitul saptamanii viitoare dar si un chin-mount. Pe Shoei GT Air 2 nu prea ai cum sa montezi fara un chin mount care se muleaza dupa forma castii. Va tin la curent. Cool, sa il folosesti cu placere Cat ai dat pe el (si din ce sursa ) ? Pe gt air (1) eu aveam montura pe laterala castii si era ok. Pt chinmounturi asta e taticul lor, daca nu stiai de el inca https://www.facebook.com/Chinmountsbyhanc/ Editat Septembrie 16, 2022 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Pentru casca te-ai gandit la asa ceva? Am modelul asta si filmarea se vede super bine. Desigur are si dezavantaje, ex. - viziera nu se mai inchide etans, dar nub este o problem asa mare. Poate doar pe ploaie... https://telesin.ro/altele/2585-suport-prindere-pe-casca-telesin-compatibil-gopro-5949161994498.html Sau ceva mai scump: https://m2r-moto.ro/collections/produsele-populare/products/prindere-camera-actiune-rosu Editat Septembrie 16, 2022 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Da, variantele astea vin cu ceva dezavantaje. Poti incerca cu sugru, parca asa se numeste...sau montura clasica de Gopro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Poti incerca sa proiectezi un suport specific castii si apoi sa il scoti la imprimanta 3D, au devenit destul de accesibile si sigur gasesti pe cineva sa ti-l scoata (materialele sunt foarte bune, mai ales ABS, ASA sau Nylon). Eu am niste suporturi de baterii pentru sculele din garaj din PETG, sunt foarte multumit de ele. Mai am un suport pentru telecomanda de la Mavic pentru ghidonul motocicletei. Nu mi-am facut inca suport pentru casca dar ma gandesc serios la asta. Editat Septembrie 16, 2022 de TheHuskyCrobats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Pt asigurat camera cand am nevoie eu folosesc un snur subtire prins de curelusa castii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Un mare atu al osmo este noul sistem cu magnet si cleme ceea ce go pro nu are prefer osmo 3 decat gopro 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Aveti idee pe unde pot sa gasesc matrita pentru un sistem de prindere Go Pro, pe o camera Shoei GT AirII? Prinderea se face in barba. Am posibilitatea sa fac suportul pe o imprimanta 3D. Cu ceva vreme in urma am vazut asa ceva de vanzare pe OLX, dar nu cred ca anuntul mai este de actualitate. P.S. am gasit pe olx Editat Septembrie 16, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Chiar dacă ai găsit, în caz ca poate nu știai de ăsta : https://www.thingiverse.com/search?q=Shoei+gt+air&page=1&type=things&sort=relevant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 17, 2022 Share Postat Septembrie 17, 2022 Super. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 18, 2022 Share Postat Septembrie 18, 2022 dji action cam fara carcasa specială Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 2 ore, GoodKat a spus: Ieri am facut prima proba la noul GoPro Hero 11 Black. Filmarea a fost facuta la 2.7K 60 FPS dar vad ca YouTube imi da un maxim de 1440P, insa filmarea a fost uploadata ieri. Ma intreb daca inca mai proceseaza si pentru alte rezolutii. Carcasa este una exterioara, spatele este cel waterproof, nu cel skeleton. Nu am lasat camera simpla, desi este rezistenta la apa si alte cele, vreau sa o feresc de insecte, pietre, praf si alte cele. Rezultatul poate fi vazut aici: Prinderea a fost facuta cu un suport printat 3D care vine fix pe forma castii. Pentru siguranta mi-am confectionat un safety-wire din cablu de otel acoperit cu plastic, trecut la un capat peste un surub de ajustare al camerei si la celalalt capat trecut printr-o prindere confectionata la strung de mine. c prinderea arata ok insa sufa metalica e … mortala pune omule o guta’ de peste ca doar nu legi motorul de gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Sufă de troliu nu-i ok? Serios, chiar și un șnur subțire de pantof e overkill pentru camera aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 13 minute, Lucian_M a spus: Sufă de troliu nu-i ok? Serios, chiar și un șnur subțire de pantof e overkill pentru camera aia. m ai citat pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Yep, dar n-am mai apăsat butonul, era fix sub răspunsul tău. Sufă de aia am folosit ca să-mi fac prindere pentru hainele moto când le las și plecăm la plimbare. Merge tăiată cu un sfic mai zdravăn, dar plec de la premisa că nu umblă mulți cu clești la purtător. 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 1 oră în urmă, Lucian_M a spus: Yep, dar n-am mai apăsat butonul, era fix sub răspunsul tău. Sufă de aia am folosit ca să-mi fac prindere pentru hainele moto când le las și plecăm la plimbare. Merge tăiată cu un sfic mai zdravăn, dar plec de la premisa că nu umblă mulți cu clești la purtător. 🫣 bine ca nu a pus cablu de la gondola din poiana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 7 ore, GoodKat a spus: Filmarea a fost facuta la 2.7K 60 FPS dar vad ca YouTube imi da un maxim de 1440P, insa filmarea a fost uploadata ieri. Ma intreb daca inca mai proceseaza si pentru alte rezolutii. Pai la ce te rezolutii te mai astepti? YouTube mai are 4k, nu o sa iti faca 4k din 2.7k, ca nu are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 1 oră, ianachim a spus: bine ca nu a pus cablu de la gondola din poiana O să modifice săptămâna viitoare cu ceva șnur sintetic, subțire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Sunt intre a cumpara action 3 sau gopro 11 mini fiecare cu + si - ei astept sa vad la cat o vor aduce pe mini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 10 ore, GoodKat a spus: Carcasa este una exterioara, spatele este cel waterproof, nu cel skeleton. Nu am lasat camera simpla, desi este rezistenta la apa si alte cele, vreau sa o feresc de insecte, pietre, praf si alte cele. Iti faci griji degeaba pt camera Dupa ce ca e mare deja, cu carcasa aia e cat China sa muara cici. Zici ca e camera din aia profi de scuba Filmez cu goprouri de cand ma stiu in tot felul de conditii si n'au nici pe draq. Il speli de praf si gaze la robinet la sfarsitul zilei si aia e. Cel mult sa iti iei poate vreo piatra in lentila si daca lasa si aia vreo urma, schimbi lentila si gata. De troliu nu comentez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 La a mea i-am pus folie de sticlă ca la telefon, rezistă de un am, nu afectează imaginea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 La telecabina din Bușteni aveau tamburi întregi de cablu pt gopro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Coclește? 🫣 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Erau unsuros bine, not a chance! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 1 oră în urmă, GoodKat a spus: Acum cateva zile intreba pe aici cine stie unde poate sa schimbe un display la un GoPro 10. S'asa e degaba displayu ala Mi s-a bulit la sessionul 5 pe care il folosesc displayul ala mic acu vreun an. Habar n-am de la ce. L-am pus la incarcat cu el mergand, cand l-am scos nu mai mergea. Da who cares, apas 1 data incepe filmarea, tin 3sec apasat face poze la fiecare 5sec. Altceva nici nu-mi trebuie. Daca vreau sa fac vreo setare ceva il conectez la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Se gaseste asa ceva pe aliexpress si prin alte locuri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate