nellob Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 O intrebare: Te-ai concentrat sa-ti iasa o filmare fluenta sau asta e stilul tau de a privi si a merge? Am achizitionat si eu o camera Mobius si sunt multumit de putini bani pe care i-am dat. Filmarile mele de pe casca ies destul de rau in sensul ca sunt destul de agitat si nu am o pozitie statica. Nu pot sa ma uit doar in fata, arunc destul de des ochii in oglinzi, ma uit pe camp, ma uit dupa masini, intorc capul, cateodata ma las usor pe rezervor si tot asa. Asa merg eu. Nu m-am concentrat pe filmare. Si eu ma uit in oglizi destul de des dar cand am filmat nu era aglomerat. Camera are si stabilizare de imagine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Am o intrebare... vreau sa-mi iau un gopro si mi-e suficient gopro 1 din cate am vazut, dar ezit pt ca nu sunt sigur daca accesoriile se potrivesc si la modelul vechi si mi-e sa nu am probleme legat de asta, e acelasi sistem ca la gopro 2 si 3? Din punct de vedere strict al accesoriilor / prinderilor / telecomenzilor et cetera exista vreun dezavantaj? M-ar interesa ( teoretic, pe viitor ) si sa-l pun pe o drona... Editat Aprilie 24, 2014 de adrian_mirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Daca vrei calitate, mergi spre 3 Prinderile sunt compatibile. La gopro pe site exista si un tabel cu compatibilitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 http://dgise.com/post/62262921573/gopro-hero-4-specs-and-release-date-are-disclosed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Am văzut ca unii montează camera pe casca deasupra și alții pe casca în lateral, motivație? Conteaza si tipul de camera si/sau casca pe care vrei sa o montezi. Pe Nolan N104 Gopro-ul meu merge montat numai sus, lateral nu are loc datorita conformatiei castii. Atentie, conteaza si curbura castii fata de cea a suportului adeziv, la mine suportul este usor mai arcuit decat casca asa ca am ancorat-o pentru siguranta si cu un snur de casca. In plus, datorita profilului mai lat Gopro-ul este mai putin aerodinamic si pe lateral se simte la viteze mai mari de 90-100kmh. Camera tip bullet o montez in schimb oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Conteaza si tipul de camera si/sau casca pe care vrei sa o montezi. Pe Nolan N104 Gopro-ul meu merge montat numai sus, lateral nu are loc datorita conformatiei castii. Atentie, conteaza si curbura castii fata de cea a suportului adeziv, la mine suportul este usor mai arcuit decat casca asa ca am ancorat-o pentru siguranta si cu un snur de casca. In plus, datorita profilului mai lat Gopro-ul este mai putin aerodinamic si pe lateral se simte la viteze mai mari de 90-100kmh. Camera tip bullet o montez in schimb oriunde. Mersi de răspuns e vorba de un gopro3. Deci pentru drumuri în afara orașului și viteze mai mari de 100 e mai bine sus pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 E strict parerea mea pe baza testelor si cu parbrizul meu de Dakar care e de 2 bani... Daca ar fi dupa mine mi-as monta camera pe motor, insa nu am unde sa o prind deocamdata, poate dupa ce imi vine crash-bar-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Eu am fixat-o pe carena stânga dar vibrează cam tare. Voi încerca pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Eu mi-am luat ham ca ala de catel de la un coleg de pe aici, dar nu am apucat sa testez. Pe cutii tremura ca naiba, pe ghidon si mai si. Si nu voiam sa imi pun pe casca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Eu mi-am luat ham ca ala de catel de la un coleg de pe aici, dar nu am apucat sa testez. Pe cutii tremura ca naiba, pe ghidon si mai si. Si nu voiam sa imi pun pe casca... Și pe mine ma interesa un ham, dar nu știu cum sta peste Geaca moto și cum filmează. Te rog sa pui un review după ce îl folosești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Peste geaca l-am pus si fara reglaje la elstice, parca vine cam fix (da si eu sunt ceva mai maricel). Ma astept oricum la ceva de genul: Ba nu...asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Hamul este cel mai confortabil din punctul meu de vedere si vibratia mi se pare asemanatoare cu cea a camerei montate pe casca, insa perspectiva e redusa rau de tot datorita pozitiei. Eu sunt inalt si parbrizul e jos dar iata cum se vede (este si tankbag-ul montat) cu chesty-ul din sa si apoi din picioare (sunt secvente din filmare). In schimb cred ca pe un motor fara parbriz sau cu unul foarte mic s-ar vedea mai bine, mai ales pe off. Ce o sa incerc cu prima ocazie e cu hamul elastic de cap sau cu cel de casca de bicicleta prins pe cizma, asa ceva am incercat la schi (cu camera prinsa de clapar) si se vede foarte tare... stil action movie Pe casca Ham jos Ham in picioare In plus ca pe piept este cel mai usor de umblat la ea, n-am telecomanda... Editat Aprilie 24, 2014 de Razvan G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Mersi de răspuns e vorba de un gopro3. Deci pentru drumuri în afara orașului și viteze mai mari de 100 e mai bine sus pe casca. Cu camera pe lateralul castii ai 2 avantaje - e mai simplu sa prinzi si bordul mobrei in cadru si arata mai "natural" a "rider's view". Cu ea sus e mai bine dpdv aerodinamic. Personal nu m-a deranjat insa pe lateral nici la 200+ . Poate pe naked sa se simta mai tare. Și pe mine ma interesa un ham, dar nu știu cum sta peste Geaca moto și cum filmează. Te rog sa pui un review după ce îl folosești. E ok hamul, dar depinde pe ce mobra. Mai jos vezi cum vine pe SVs Pe GS nu prea mai vine asa bine, filmez mult din rezervor/bord. Legat de dimensiuni, n-ai probleme. Este reglabil si suficient de elastic cat sa intre si pe Piedone cu tot cu geaca O alta varianta la "speed", daca ai parbriz transparent, ar fi ventuza pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Pe monocilindru luati-va gandul sa montati camera. Vibreaza prea tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Functioneaza si pe monociclindru, si pe bicicleta sau avion, depinde unde o atasezi... cel putin pe sosea este insesizabila vibratia, mai ales prinsa de furca cu un sistem pentru roll bar. Daca o prinzi de crash bar sau carena de plastic acestea vibreaza usor mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Eu am testat prinsa in diverse locuri si singurul acceptabil in toate conditiile a fost pe casca. Prinsa pe motor vibra la turatii joase sau pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saw Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Cu un Hero3+ si diferite prinderi de pe DX.com a iesit asta: Editat Aprilie 25, 2014 de Saw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Corect NaeL la ralanti tremura mai bine Saw, frumoasa filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Da, se vede că e muncită. De pe ghidonul ăla înalt, de lângă oglindă se vede bine de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Cu un Hero3+ si diferite prinderi de pe DX.com a iesit asta: Cea mai tare e prinderea de la 1:51 Fain filmuletul Editat Aprilie 25, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Filmare de la prima etapa din Motocross Cup 2014 Ciolpani, filmat cu Drift HD Ghost. Locul I Adi Raduta, locul II Mihai Stoichescu, la MX1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abhorrer Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 ai filmat cu gopro ? dupa calitatea filmului nu pare...desi camera arata ca un gopro 1 sau 2 GoPro 1 Youtube are stabilizator de imagine care din punctul meu de vedere scade calitatea clipurilor mai mult decat daca raman needitate. Calitatea clipurilor de pe youtube lasa de dorit, nu ar trebui sa-ti dai seama vreo diferenta pe youtube intre o filmate cu GoPro 1 si GoPro 3 white cu aceleasi setari. Apropo si GoPro 1 si GoPro 3 white au aceleasi specificatii. In calculator se vede mult mai bine. Am facut o encodare pe calculator 1080 / 32 fps Youtube a facut alta . Rezultatul - Naspa Ce codecuri folositi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 doar banda dublu adeziva 3m vhb 4991 sau ceva de calitate apropiata aveti idee in romania si nu la cantitati industriale? am incercat bizon verde si nu e pretabila pentru asa ceva. pe ebay cu transport e cam tot cat un kit cu plastice din ro. am tot repozitionat suportul si inca mai testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Am facut si eu un film cu go pro hero 3 black , filmat la 1920*1080 47 fps, pe laptopul meu sacadeaza putin , dar dupa convertire si montat filmul in windows movie maker merge mai bine , dar scade si din calitate .Softul de la go pro imi merge greu pe laptop Pe youtube vad acum ca a inceput sa vibreze imaginea mai tare , a facut el ceva autofix pe acolo . voi la ce rezolutie filmati , ce folositi pentru montaj . Am montat camera pe casca , pe telescop , si cu ham pe piept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) ceva pareri pro si contra Contour - ContourROAM2 ? nu am un buget asa mare pentru ultimul gopro, pe langa asta imi place mai mult forma aerodinamica a acestei Contour. De mentionat ca nu am deloc experianta cu aceste camere de actiune dar de mult vroiam sa cumpar o camera video normala, si acum am schimbat putin dorinta intr-o action cam. multumesc pentru eventualele pareri. ar mai fi de precizat si cea de la sony dar din ce review-uri am citit e cam dezamagitoare pe partea de foto doar 2mp camera. inca ceva daca aveti alte sugesti de action cam bunicele pana in 800 lei astept cu interes. Editat Mai 2, 2014 de Marshal.RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate