asdglasfk Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Vedeti ca sint pe stoc 4Silver si Hero 4 Silver: - ecranul e dragut - field of view e tot in jur de 120 grade, nicidecum marketing bullshitul de 170 - bateria e tot de 1160mAh, nu am testat inca cit tine - pretul creste, numarul accesoriilor incluse scade la fiecare model nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 ti-ai luat mah deja? nu scapi nici o ocazie. ala ieftin cum e? l-ai vazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nu l-am vazut, am zis totusi sa nu exagerez Astept black-ul. S-a incarcat bacteria, sa-l vedem la treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Filmat cu Drift HD, oferta acum la actioncamera, 893 lei, reducere 35% http://www.actioncamera.ro/drift-hd-ghost.html Editat Octombrie 8, 2014 de clubnoroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) Hai salutare tuturor. Azi nu aveam ce sa fac si m-am gandit sa pun camera pe casca. Prima data am pus-o pe rezervorul de benzina dar trepideaza foarte tare si nu se intelege nimic. Asa ca am prins-o de lateralul castii in 3 holsuruburi + silicon si sta teapana. Am pus si un mic buret pe microfonul camerei ( Panasonic - care statea degeaba in sertar ) ca sa atenueze sper curentul . Ce parere aveti ? Rog sa nu se lase comentarii de genul : I-ati gopro sau altceva legat de gopro. fiecare face cu ce are. Editat Octombrie 12, 2014 de IonitaDaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Au sunat astia de la GoPro. Cica sa-ti faci bagajele ca te angajeaza Head of Development. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 ha . ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Hai salutare tuturor. Azi nu aveam ce să fac și m-am gîndit să intru pe motociclism.ro. Prima dată am dat la secțiunea service, dar nu înțelegeam nimic. Așa că din 3 înghițituri de vin + un click am dat pe new content. Am pus și un mic pahar de afinată, ca să atenueze, sper, efectul vinului. Ce părere aveți? Rog să nu se lase comentarii de genul: du-te și te culcă, fiecare doarme cînd îi e somn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Ai stricat casca degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 era primita pe moca si e 40-50 lei una deci nu e mare paguba Ai stricat casca degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 ba holzusuruburile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 nu te gandi ca sunt bagate 3cm in interiorul castii ca nu-s nebun. Au intrat 3mm cat sa tina atat tot . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 da ti cu pararea dar nu incepeti cu..... postezi ..... suporti critici asta e.... data viitoare inceraca cu un DSLR si un tun" de 500 acum on topic te duci la F64 iei un cap 3D si l montezi este NU MAI MARE decat degetul tau mare de la mana la cap are un surub care intra in GAURA aparatului FOTO/ camerei http://www.f64.ro/products/description/Giottos_MH1004_320-cap_foto-tip_bila/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Daca merge.. merge! Desi arata sub orice critica intotdeauna am apreciat si imi ramane la suflet tot ce e "rat"Ce ai acolo este un veritabil death trap.Persevereaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 ahahahahhahahahahahah asta e parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 casca a revenit la normal fara sa se cunoasca nimic pe ea. Siliconul se ia usor ! "desteptilor" si ms ianachim , chiar am un cap tip bila de la dslr pe care o sa-l pun inloc de uratenie aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Uite noul model de moto-video-cască! No, parcă și dacii aveau așa ceva pe căști! Sigur nu ai încercat să imiți simbolul dacilor? La topicul aista trebe să ne abonăm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Quetzalcoatl Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Eu spun sa nu-ti iei Gopro ci Drift Ghost. Arata mult mai bine pe casca, ansamblul e mult mai aerodinamic si filmeaza si foarte bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Eu spun sa nu-ti iei Gopro ci Drift Ghost. Arata mult mai bine pe casca, ansamblul e mult mai aerodinamic si filmeaza si foarte bine... corect pun in juma de ora un film cu ghost drift facut ieri calitate ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 De ce ai pus-o pe laterala castii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 bai bine foloseai niste bare filetate de 6 sau 8mm. nu mai trebuia sa folosesti siliconul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 asa arata acum ! » Post actualizat in 12 Oct 2014 17:44rezolvat. multam de sfat da ti cu pararea dar nu incepeti cu.....postezi ..... suporti critici asta e....data viitoare inceraca cu un DSLR si un tun" de 500acum on topicte duci la F64 iei un cap 3D si l montezieste NU MAI MARE decat degetul tau mare de la manala cap are un surub care intra in GAURA aparatului FOTO/ camereihttp://www.f64.ro/products/description/Giottos_MH1004_320-cap_foto-tip_bila/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Follow!!! Unde e popcornul ala? Auzi la el: Head of Development . Ne scrii din biroul oval acum? » Post actualizat in 12 Oct 2014 18:08Cel mai bun topic!!! EVER!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) io zic ca te complici cu panasonic si diverse pe casca. nu are nici un haz ce ai facut tu acolo. exista solutii mult mai profesionale pt filmat in mers, calitate HD daca mergi cu viziera ridicata iti poti tine un ochi pe vizorul de la camera, o sa arati ca Van Damme in soldatul universal o pui pe umar si o asiguri cu cureaua. In plus mai poti castiga si un ban cinstit la ceva nunti si botezuri Editat Octombrie 12, 2014 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 (editat) stai linistit cu deastea filmez la servici. stiu cu ce se mananca filmatu' si montatul video. iar panasonicul sta in sertar de 4 ani de zile si am zis sa profit de el. Editat Octombrie 12, 2014 de IonitaDaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate