G B V Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 O idee ! vezi ca sant acumulatori pentru backup care merge cu cablu mic pe usb direct , se folosesc si la telefoane sau tablete atasezi unu de ala prin cablu si sigurat ore bune nu ai treaba , asta ca sa nu tot cauti priza de incarcat. ceva de genu : http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2388690,00.asp Atunci cand o pui pe mobra va fi bagata in carcasa.Cum alimentezi asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Da, si eu ma gandisem la faza ca as putea sa ii pun un acumulator suplimentar, sau, cand sunt pe moto, sa o tin direct la priza (cica filmeaza cand se incarca). Problema e cu usita aia din spate ca ar trebui sa stea deschisa, ceea ce nu e tocmai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 E la reducere si are acumulator care se schimba.La primavara ii fac testu:D http://www.emag.ro/camera-video-sport-sony-hdras20b-wi-fi-negru-hdras20b-cen/pd/DLY61BBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Pare interesanta jucaria. Iar pretul e si mai interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Plus ca are si wi fi.O poti conecta cu telefon sau tableta.Autonomia cica ar fi undeva pe la 2,5 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) » Post actualizat in 11 Dec 2014 11:04 Atunci cand o pui pe mobra va fi bagata in carcasa.Cum alimentezi asa? ma gandeam la o adaptare prin carcasa prin capac si daca e umezeala mare atunci un capac de rezerva Ma tenteaza si pe mine sony ala mi-ai dat de gandit Editat Decembrie 11, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Daca stam sa ne gandim,sony face de ceva timp camera si e printre lideri in domeniu.Deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Daca stam sa ne gandim,sony face de ceva timp camera si e printre lideri in domeniu.Deci... Din start e aerodinamica are LCD si e marca nu chinezarie plus economie de vreo 100 de euro fata de un gopro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 La sony nu este prindere de casca, iar sunetul e praf https://www.youtube.com/user/Techmoan/videos . Eu ma orientez spre un SVC 200. Problema e ca nu prea gasesc accesorii. Am vazut toate review-urile de aici si asta a influentat decizia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Esti sigur? Stiu pe cineva care are modelul asta se merge perfect.Chinezariile nu vor ramane decat niste....chinezari:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Esti sigur? Stiu pe cineva care are modelul asta se merge perfect.Chinezariile nu vor ramane decat niste....chinezari:) off topic zi si mie ce pat ti-ai facut pe TDM ca tare bine stai pe el, ala e bun de odihna sau erai obosit ? (avatar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 off topic zi si mie ce pat ti-ai facut pe TDM ca tare bine stai pe el, ala e bun de odihna sau erai obosit ? (avatar) Am facut in aceeasi zi transfagarasan-transalpina si m-am dat destul de tare la ea.Plus ca aveam si pasager. Trebuia sa iau o pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Am facut in aceeasi zi transfagarasan-transalpina si m-am dat destul de tare la ea.Plus ca aveam si pasager. Trebuia sa iau o pauza Aaaa ok si sa inteleg ca pasageru e in spate ? te tine pe tine . (glumesc ) bafta ! Editat Decembrie 11, 2014 de matrixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Stiu pe cineva care are modelul asta se merge perfect.Chinezariile nu vor ramane decat niste....chinezari:) Este cu cintec treaba cu "chineji", cel mai mult conteaza (dupa gindirea mea) cit vrei sa dai (in functie de piata) si ce caracteristici te coafeaza. S-ar putea ca mai multi sa cumpere chinezarii daca se muleaza pe necesitatile lor. Editat Decembrie 11, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Esti sigur? Stiu pe cineva care are modelul asta se merge perfect.Chinezariile nu vor ramane decat niste....chinezari:) Vezi ca e un review f bun in linkul ala. Si dintre toate action cam - urile tipul a fost cel mai incantat de chinezarie aia. Acum nu stiu ce sa zic...sunt novice, dar mi se pare profi omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Vezi ca e un review f bun in linkul ala. Si dintre toate action cam - urile tipul a fost cel mai incantat de chinezarie aia. Acum nu stiu ce sa zic...sunt novice, dar mi se pare profi omul. Si totusi eu cred ca un om cu cistiguri medii sau peste, n-ar cumpara de la "chinejji" in viata lui. Am lucruri de la mai multe alte natii de care sint multumit, dar ....... PS. de la ei iau lucruri la care le dau foc de la distanta, de sarbatori ...... Editat Decembrie 11, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Eu iti pot da exemple foarte multe de produse high class made in china & co. In fine, in mare ai dreptate, dar mai sunt oameni care nu isi permit GoPro, insa vor ceva apropiat la un pret modest. Din acea categorie fac si eu parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Chiar și Sony e făcut în China și are cel mai bun sunet, dar nu în carcasă la 100 la oră. Ați umplut topicul de bălării. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) O caruta de "chestii" sint facute peste tot, cica conteaza firma, care impune ceva standarde - din experienta mea, cu cit acestea sint implementate de mai mult timp, cu atit sint mai bune. PS. Si ca-i in voga ...... ma usurez pe 2 centi! ..... poti sa-i duci si la banca! » Post actualizat in 11 Dec 2014 16:08E la reducere si are acumulator care se schimba.La primavara ii fac testu:D Sa te bucuri de ea, as fi curios cum se descurca real, cu Metal-ul ma stiu, cu tine nu. Da un semn peste ceva timp..... tot aici, ca sa afle si altii. Editat Decembrie 11, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 » Post actualizat in 11 Dec 2014 16:08 Sa te bucuri de ea, as fi curios cum se descurca real, cu Metal-ul ma stiu, cu tine nu. Da un semn peste ceva timp..... tot aici, ca sa afle si altii. Inca n-am luat-o ca nu o voi folosi acum si sa stea 2 3 luni degeaba,parca nu as vrea.Cum o iau o sa scriu cu siguranta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Am inteles, eu am sa mai scriu cind are sa ajunga la mine .... emag ...... azi este inca ziua mea de nastere, dar ei nu au de unde sa stie. Am sa scriu de ea cind am s-o am fizic.... toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Am inteles, eu am sa mai scriu cind are sa ajunga la mine .... emag ...... azi este inca ziua mea de nastere, dar ei nu au de unde sa stie. Am sa scriu de ea cind am s-o am fizic.... toate bune! La multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 s-a mai discutat. decat o pocnitoare de 2 parale noua mai bine un gopro sh. hai sa fie cu sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Un top al celor de la gizmodo http://gizmodo.com/the-best-action-camera-for-every-need-1671936858 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 (editat) La multi ani Multumesc mult! A venit camera luni ..... prin interior este ok, astept s-o incerc si pe afara in mers pe moto. Prinderea am pus-o pe casca sus, si din curatatul castii in locul de lipire, s-a transformat in demontarea sistematica a intregii casti si spalarea acesteia. Abia astept sa vina si ciubotele comandate, din pacate am ramas fara .... uzura, dupa care la o zi cu peste aprozimativ 6-8 grade +, pun iar bateria pe una din mobre si fac testul camerei pe strada. Editat Decembrie 17, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate