bizoo_n Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) Salutare! Am vazut zilele trecute un link catre un site unde puteai gasi codul fiecarei piesulitze dintr-un BMW. Eu m-am uitat pt. Dakar-ul meu, dar imi aduc aminte ca era pt. mai multe modele. Si acum sa dea mama naibii daca mai stiu unde am vazut chestia asta! Are careva dintre voi idee, stiti de asa ceva? Editat Iunie 7, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Salutare! Am vazut zilele trecute un link catre un site unde puteai gasi codul fiecarei piesulitze dintr-un BMW. Eu m-am uitat pt. Dakar-ul meu, dar imi aduc aminte ca era pt. mai multe modele. Si acum sa dea mama naibii daca mai stiu unde am vazut chestia asta! Are careva dintre voi idee, stiti de asa ceva? www.realoem.com ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Salutare! Am vazut zilele trecute un link catre un site unde puteai gasi codul fiecarei piesulitze dintr-un BMW. Eu m-am uitat pt. Dakar-ul meu, dar imi aduc aminte ca era pt. mai multe modele. Si acum sa dea mama naibii daca mai stiu unde am vazut chestia asta! Are careva dintre voi idee, stiti de asa ceva? Salutare! Este http://www.ascycles.com/ Are in partea din stanga un meniu de unde se alege modelul de moto BMW si pe urma are un catalog ilustrat cu toate diagramele de piese, pe categorii. Similar cu programul pe care il folosesc dealerii BMW. Succes! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) Salutare! Este http://www.ascycles.com/ Are in partea din stanga un meniu de unde se alege modelul de moto BMW si pe urma are un catalog ilustrat cu toate diagramele de piese, pe categorii. Similar cu programul pe care il folosesc dealerii BMW. Succes! Ry. Asta e !!! Fix acum am gasit si eu si ma grabeam sa scriu aici. Da, multumesc! Editat Iunie 7, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 hai sa ma bag si eu... K100RS model 4Valve (asemanator - aproape identic - K1 si K1100) adus din italia il am doar de cateva luni, inca invat a trebuit sa ii fac o mica revizie (schimbat ventilator radiator, simeringuri furca, cablu ambreiaj) asa ca daca are cineva intrebari despre astea... ma gasiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 http://www.bmwgs.com/forums/showthread.php?t=143063 Poate nu ati ajuns pe aici inca,4 filmulete cu operatiuni frecvente la r1100/1150: o revizie la 1000km cu tot ce include ea(la motor)-gasiti reglarea jocului la supape,care se face la fiecare 10kkm sincronizarea injectiei, reglarea curelei de la alternator reglarea aprinderii. Explicat ca pentru americani. O zi buna! Bob De mare efect filmuletzele, cred ca pana si eu as reusi sa fac operatiile in cauza. Plus ca sculisoara de masurat cuplul la strangere e super-cool. Btw, or fi existand si pentru K-uri filmari similare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Salutare ! Vad ca nu e nimeni cu F 650! Eu am manuale , DVD-urile de service de pe www.f650.com si programul de la BMW, pentru toate tipurile de motoare, in care puteti identifica codul pieselor! Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 salut nui rea ideia am un bmw lam cumparat in primavara si deja am facut 8000km cu el ma pregatesc pentru intilnirea de la garmich germania marca r1200rt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 madalin, baga si tu undeva programul ala cu piesele... desi merge si ascycles, nu strica si ceva offline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 (editat) Nu se compara cu ascycles , desenele cred ca sunt "furate" de la BMW. Cu cea mai mare placere! Dar sunt 2 CD-uri! Daca ai un ftp o sa fac upload . Sau iti dau CD-urile prin posta! Cum vrei! Uite un exemplu pentru tipul tau de motor K100RS! Editat Iunie 12, 2006 de Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobita Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Nu se compara cu ascycles , desenele cred ca sunt "furate" de la BMW. Cu cea mai mare placere! Dar sunt 2 CD-uri! Daca ai un ftp o sa fac upload . Sau iti dau CD-urile prin posta! Cum vrei! Uite un exemplu pentru tipul tau de motor K100RS! Salut Ai putea sa-mi faci si mie cd sau dvd cu programul? Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Pai ce sa fie mai exact? CD-urile sunt 2 , la fel si DVD-urile de service (pe care le puteti face download de aici http://faq.f650.com/dvd/index.htm). Si sa-mi spui cum si unde sa le trimit. Cel mai bine era sa le postam pe un server ftp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 (editat) Salutare. Sunt si eu posesor de BMW F650. Alte poze a motorului aici: http://www.maxcom.ro/BMW/1/page_01.htm Un link super tare pt BMW aveti aici: http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=&kind=M&arch=0 Cautati ori dupa seria motocicletei ori dupa model si an. Editat Iunie 13, 2006 de MaxOffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 (editat) madalin, hai ca cernavoda e in drum spre mare si oricum de mult ziceam ca o sa intru o data in oras, ca se vede prea fain de pe sosea intr-unul din uichendurile viitoare sigur ma duc la mare, bag un mesaj inainte daca ai timp a, maxxoffroad o sa vin prin vara la bunici in targu lapus, bag un mesaj inainte, poate ne intalnim Editat Iunie 13, 2006 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 (editat) OK ramane stabilit ti-am trimis un PM! Faci o pauza de un suc! Pentru MaxOffroad , super imi place protectia pentru motor! Bun link-ul ! Editat Iunie 13, 2006 de Madalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 daca intereseaza pe careva piese de BMW K75, stiu un tip care are unul care a fost al politiei si a fost dat la REMAT. El inca mai functioneaza (doar carburatoarele ar trebui reglate)... Din pacate nu mai are acte (doar factura de la REMAT)... il da la 600 euroi... bafta! Ceva nu se pupa: Politia nu a avut BMW serie K, decat UNUL SINGUR, un K100RS albastru, primit donatie, pe care il au in continuare. Si 2: BMW serie K nu sunt pe carburatie ci pe injectie. E posibil sa fie un R75 desi si alea au fost rare in dotarea Politiei. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 maxxoffroad o sa vin prin vara la bunici in targu lapus, bag un mesaj inainte, poate ne intalnim Oricand. Da un email inainte office@maxcom.ro Pentru MaxOffroad , super imi place protectia pentru motor! Bun link-ul ! Sunt barile originale BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 cam asa arata patru K-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) Patru caramizi, deocamdata stationare, dar, stim noi ce minune este atunci cand acestea zboara La cat mai multe zboruri va urez PS. de ce pozele sunt asha mici? (Raul, ai ciontit cam mult din pixelii aceia) Editat Iunie 22, 2006 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 ca sa nu incarc siteul prea mult (oricum le-am facut pe auto si au iesit cam supraexpuse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) ca sa nu incarc siteul prea mult (oricum le-am facut pe auto si au iesit cam supraexpuse) site-ul este incapator si ingaduitor, asa ca data viitoare..................cel putin dubleaza rezol de astazi Editat Iunie 22, 2006 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Iaca inca o poza de la Snagov. Doar trei caramizi de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 (editat) na, asa e mai bine? Editat Iunie 22, 2006 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Cum unii dintre noi nu au pace niciodata, am mai iesit un picutz la plimbare, avand printre noi un proaspat posesor de K-aramida Zburatoare: Astepand stapanul: Grupati: Prioritate de TIR: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 voi ce uleiuri bagati? si ca specificatii si ca producator? a mea am inteles de ca fostul proprietar ca toata viata a mers cu Castrol GTX3 (15w40) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate