Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu STIINTA.

Se vede. Prima motocicleta cu ABS, prima motocicleta pe injectie, furca Saxon-Motodd, prima motocicleta EURO 4 (R 1200 GS 2010), printre primele sisteme de control al tractiunii, sistem electronic de setare a suspensiei (din cate stiu, primul pe o motocicleta), primul race-ABS setabil din buton (nu cu cip ca la Fireblade). Continui? ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Beemeru' e de departe cel mai misto in pozele din 1970. Parerea mea.Care este.

cu dulapul ala in cadru cu 2 cocoase, da...

Fanaticii marcii BMW nu pot fi combatuti asa cum nu se pot combate nici cei religiosi.

Mergeti pe bmw ca nu se supara nimeni.

Link spre comentariu

Pai tocmai ce-ti spuneam ca gusturile nu se discuta.Mie imi place la nebunie vechiul boxer. E o opera de arta dpdv al simplicitatii. Nu cred ca se vor face vreodata mobre atat de simple si totusi complete.

Editat de Budd
Link spre comentariu

Se vede. Prima motocicleta cu ABS, prima motocicleta pe injectie, furca Saxon-Motodd, prima motocicleta EURO 4 (R 1200 GS 2010), printre primele sisteme de control al tractiunii, sistem electronic de setare a suspensiei (din cate stiu, primul pe o motocicleta), primul race-ABS setabil din buton (nu cu cip ca la Fireblade). Continui? ;)

sa continui si eu cu pozele lui stifferu?

motocicletele din europa au componenete fabricate in japonia, cele facute in japonia nu au componente facute in europa ...

Mesaj completat

Pai tocmai ce-ti spuneam ca gusturile nu se discuta.

daca tie ti se pare o chestie de gust sa ai o motocicleta cu motor cat motoru de tractor intre picioare... dap... ce sa mai zic.

eu voiam sa subliniez eleganta tehnica a realizarii motoarelor, monstruozitati care mai si functioneaza poate sa faca oricine are bani

Link spre comentariu

sa continui si eu cu pozele lui stifferu?

motocicletele din europa au componenete fabricate in japonia, cele facute in japonia nu au componente facute in europa ...

Asta asa este, BOSCH facut in Japonia.

Link spre comentariu

Anii '70, da?

Honda scotea, intr-un final, o motocicleta adevarata.

1969-honda-cb750-1.jpg

Kawasaki face mobre pe care doar un nebun le-ar fi calarit (in imagine, H2)

Kawasaki%20H2%20750%2072.jpg

Suzuki facea ce stie sa faca mai bine, commutere fara suflet (T500)

1968-Suzuki-T500-a.jpg

Yamaha nu producea nimic notabil (XS650)

xs1.jpg

Toate astea in timp ce BMW producea primul superbike al lumii. 900cc, 67CP, 230kg la plin, disc dublu pe fata, viteza maxima 200km/h.

BMW-R90S---portrait-4.jpg

Link spre comentariu

da exemplu de japoneza cu piese bosch pe ea.

pai uite-te singur la rubrica de service, ca tot esti activ pe acolo, si vezi cate mobre din Eur au pb la electrica si cate polizoare? ;)

Mesaj completat

Te-ai dat vreodata cu un boxer de la BMW? de esti atat de categoric impotriva lor? ai incarcat macar sa dai o tura mai lunga si sa zici... da ma , BMW-urile is de cacao?

Link spre comentariu

Drept ii. Transmisiile Getrag sunt facute in Japonia. La fel si carburatoarele Bing si sistemele de injectie Bosch. Ca sa nu mai vorbim de franele Brembo. Pana si rulmentii SKF, tot in Asia sunt facuti...

Link spre comentariu

pai uite-te singur la rubrica de service, ca tot esti activ pe acolo, si vezi cate mobre din Eur au pb la electrica si cate polizoare? ;)

Mesaj completat

Asa cum voi sunteti fanatici BMW eu sunt fanatic anti-BMW.. nici nu vreau sa probez una pentru ca nu-mi plac.

Tu te-ai f-ute cu o femeie care nu-ti place deloc?

Pur si simplu imi pare ca motociletele BMW stau foarte bine in dictionar la explicatia expresiei "din topor".

Editat de Belbody
Link spre comentariu

De fapt, hai s-o terminam pe asta repede-repejor. Zi-mi cate japoneze stii tu din vedere care sa fi trecut de 100.000km, iar eu iti zic cate BMW-uri stiu la kilometraje d'astea. ;)

Link spre comentariu

De fapt, hai s-o terminam pe asta repede-repejor. Zi-mi cate japoneze stii tu din vedere care sa fi trecut de 100.000km, iar eu iti zic cate BMW-uri stiu la kilometraje d'astea. :)

+1 ;)

Link spre comentariu

Drept ii. Transmisiile Getrag sunt facute in Japonia. La fel si carburatoarele Bing si sistemele de injectie Bosch. Ca sa nu mai vorbim de franele Brembo. Pana si rulmentii SKF, tot in Asia sunt facuti...

furcile Showa da.

Nu sustine emblema, sustine motocicleta, ai uitat cum ai invatat sa reglezi distributia de cand ti-ai luat GS? Si cand ai ramas in camp? E BMW ce dracu..

Vrei sa te citez acuma, nu ma infuria ca ma bag in butonul search acusica

"pur si simplu nu mai am incredere in motocicleta asta sa plec la un drum lung" - iti apartin aceste vorbe sau nu?

nu ma pune sa fiu meschin... ;)

Mesaj completat

De fapt, hai s-o terminam pe asta repede-repejor. Zi-mi cate japoneze stii tu din vedere care sa fi trecut de 100.000km, iar eu iti zic cate BMW-uri stiu la kilometraje d'astea. :)

numai modelul intitulat "transalp" cred ca bate la poponeata toata gama bmw..

Link spre comentariu

numai modelul intitulat "transalp" cred ca bate la poponeata toata gama bmw..

Toate Transalpurile impreuna cred ca da. Ar putea avea impreuna cam cat are 1100GS. Dar nu bag mana in foc. Acolo se invart sume de pese 100k. Mile!

Link spre comentariu