Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si ce iei in schimb?

Ma dau pe Dominator pana la iarna, dupa care vara viitoare vad ce si cum.

Inclin spre un F800GS, daca se aduna destui bani. Pacat ca va trebui sa fac toate reviziile in Ungaria, la cat de retarzi sunt ABV.

...apropo, v-am zis ca am niste piese comandate de pe 1 IUNIE la ABV? Azi mi-am luat banii inapoi, ca de vineri pana azi au sosit de la motorworks.

Editat de switch
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu de exemplu am ceva piese de cutie de BMW si am de gand sa le dau sa scap de ele, nu sa-mi scot banii pe cutia inlocuita.

...siii cred ca o sa vreau sa dau BMWul.

Daca tot ai dat atatia bani pe motoru ala si apoi ai bagat inca o caruta in piese, de ce sa nu te bucuri de el acuma? Ce se mai poate strica la el?!

Stiu cum e sa ai gust de lamaie in gura cand astepti dupa piese si nu te poti bucura de fier, dar acu daca tot e gata, de ce sa nu te bucuri cu adevarat de el?!

Link spre comentariu

Daca tot ai dat atatia bani pe motoru ala si apoi ai bagat inca o caruta in piese, de ce sa nu te bucuri de el acuma? Ce se mai poate strica la el?!

Stiu cum e sa ai gust de lamaie in gura cand astepti dupa piese si nu te poti bucura de fier, dar acu daca tot e gata, de ce sa nu te bucuri cu adevarat de el?!

Daca imi garantezi tu ca gasesti cumparator in 7 zile, il pun la vanzare la anul ^_^

...cred ca intelegi ce vreau sa zic.

Editat de switch
Link spre comentariu

personal am luat K-ul meu in 2008 shi de atunci si pana acum am bagat peste 3000 de euro in el (inclusiv vopsea, complete makeover, inlocuit diverse piese care au cazut din cauza varstei) shi acum ma chinui sa`l dau in 2000. doua amarate de mii, peste care va trebui sa mai pun o gramada sa iau altu` mai nou, si pe care nu le da nimeni, ca e multe. drept pentru care, daca nu`l dau pana`n iarna, strang pe langa shi`mi mai iau unu`....alta solutie chiar nu vad. iar ca sa il dau mai ieftin, nici nu ma gandesc, dupa cat am asudat la el, shi cati bani am cheltuit.

deci, ori bagi bani in el shi il pastrezi de tot, ori nu`l repari, ori nu se strica, banii bagati in intretinere si reparatii NU SE RECUPEREAZA, niciodata.

parerea mea...

p.s. eu caut sa cumpar conductele de la ABS care fac legatura intre etrieru` frana fata pana la pompa (din scheme am vazut ca ar fi 3), ca sa pot sa il fac sa mearga. any ideas?

Editat de LordSith
Link spre comentariu

p.s. eu caut sa cumpar conductele de la ABS care fac legatura intre etrieru` frana fata pana la pompa (din scheme am vazut ca ar fi 3), ca sa pot sa il fac sa mearga. any ideas?

Motorworks, cum zice fratele Dan Cata, sau alternative neortodoxe, cum ar fi furtune de frana 'racing'. Asta a doua merge doar daca gasesti conectori compatibili.

Editat de switch
Link spre comentariu

Depinde de cat de greu/voluminos este pachetul. Iti zic ei de fiecare data, dar e ok la pret ^_^

In general is oameni seriosi, multi iau de la ei. Dar se intampla cateodata sa nu aiba ceva pe stoc si atunci te face sa astepti pana ce primesc si te tin in loc cu coletul.

Rar, dar se mai intampla.

Link spre comentariu

Salut stimati posesori de BMW! Stiu ca inainte de adresa urmatoarele intrebari ar fi trebuit sa citesc cele 200 si ceva de pagini dar e cam din scurt si nu prea am timp! Ideea e ca de ani buni merg numai pe motorete de viteza si as vrea sa ma linistesc putin (stiti voi familie, copil) si sa trec la altceva mai soft, cum ar fi enduro. Deci am gasit un BMW F650Gs din 2001. Daca e cineva destul de amabil sa ma lamureasca si pe mine i-as ramane dator!

Spuneti-mi mie mie va rog care sunt plusurile si minusurile (in mare) acestei motorete?

Cat consuma?

Ce tinuta de drum are?

Cat de comoda e?

Din ciclul fiecare motoreta cu buba ei :laugh:, asta ce boala are?

La ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar sau fac schimb? (momentan am un GSX750R K1)

La ce pret se invarte un bmw f650gs din 2001?

Cat de scumpa e la intretinere?

In speranta ca n-am plictisit sau deranjat pe nimeni astept ajutorul vostru! Va multumesc!

Pace!

Link spre comentariu

cred ca se refera la cutia de viteze :laugh:

stiu si despre motorworks, am comandat cateva piese de la ei prin 2008, sunt destul de meseriasi.

cat despre furtunele de frana racing, mi`a dat si mie prin cap ideea, insa deocamdata prefer sa ma plimb cu ea, decat sa o tin pe loc. la iarna (daca n`o dau pana atunci) m`oi ocupa si de asta ;)

ce ma intriga pe mine este ca am gasit in afara (Nemtia, Polonia) R1150RT si R1100RT la preturi destul de acceptabile (3100,3300), dar cand caut pe saiturile noastre, pe langa ca`s putine, mai sunt si umflate la pretz (5000 pentru un R1100RT care, in aceeasi prezentare, in DE este 3500). that takes all the fun out of the shopping, shi`mi lasa impresia ca suntem (noi romanii) nishte calici...

Editat de LordSith
Link spre comentariu

cat despre furtunele de frana racing,

E un atelier de custom tuning in zona Baicului, langa calea ferata. Un prieten si-a pus de la ei la un F si a simtit instant schimbarea. L-a costat cam 1.5 mil pentru frana fata.

Link spre comentariu

Poate is eu mai reticient, dar nu mi-as face din furtune sertizate. Cel mai bine, iei set de la o firma cunoscuta si scapi de griji, pana la urma ii vorba de frane...

Nu ma indoiesc de calitatea lucrarii, dar is lucruri ca si lungimea exacta care trebuie la furtun, si daca e mai scurt se poate indoi pe undeva si crapa, daca e mai lung sa frece pe undeva, samd.

Link spre comentariu

Poate is eu mai reticient, dar nu mi-as face din furtune sertizate. Cel mai bine, iei set de la o firma cunoscuta si scapi de griji, pana la urma ii vorba de frane...

Nu ma indoiesc de calitatea lucrarii, dar is lucruri ca si lungimea exacta care trebuie la furtun, si daca e mai scurt se poate indoi pe undeva si crapa, daca e mai lung sa frece pe undeva, samd.

Io am la Domi de vreo 7000km si nu-i problema. Nici macar unde freaca de o prindere nu se vede uzura. Sunt multumit si daca ar fi sa inlocuiesc tevile de la BMW, cu asta le-as inlocui.

Link spre comentariu