kitana Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 Eu incerc sa vin , nu stiu inca ce program o sa am sambata. Imi plac calatitele rusesti cu caviar si berea bruna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Mai, arata bine ele asa, dar tot ca niste gogoshi cu muJdei sunt. NU? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 20, 2012 Autor Share Postat Decembrie 20, 2012 N-am stat in viata mea la mai putin de 100 m distanta de caviar. So, noi o sa avem clatite cu Nutella si eventual si fructe, ca-i mai 'eftin. Sa va hotarati si ce vreti de mancare, totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 pisi, ala nu-i caviar .....dar se gasesc icre nu-i problema ) ce rau ejti mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Cind esti pui tot ce zboara se mananca! Editat Decembrie 20, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Decembrie 20, 2012 Autor Share Postat Decembrie 20, 2012 De cate ori mai editezi postul? Nu te poti decide la ce "vorba" sa ramai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Moama...nasol de unii flacai... Mananca "tacamuri" cu pretentii de muschi file... Asta e, domne, unii n-are noroc la fomei... Editat Decembrie 20, 2012 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Este o vorba adevarata.."mananci ce ai si te gandesti la ce-i bun". Cel mai bun este foie gras-ul asta.. Editat Decembrie 20, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Este o vorba adevarata.."mananci ce ai si te gandesti la ce-i bun". Cel mai bun este foie gras-ul asta..28162.jpeg Sa inteleg ca ai terminat cu tapetul si te gandesti la delicatese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Am incheiat cu asta fratello, dar ce mai am pe cap..daca stau sa-ti povestesc.. ! Poate ne vedem la un caviarintr-o seara, sa-ti spui ce si cum.. Editat Decembrie 20, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 uhm, nu vreau sa ma c!a!c in gustul (conserva) vostru, dar.. despre ce se carcoteste pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Am incheiat cu asta fratello, dar ce mai am pe cap..daca stau sa-ti povestesc.. ! Poate ne vedem la un caviarconserva_costita_cu_fasole_930579620_mare.jpgintr-o seara, sa-ti spui ce si cum.. Ok,s-a facut. Aduc vinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Ok,s-a facut. Aduc vinul. Sunteti dusi de-a binelea oameni buni sau suferiti RAU... Dane, bagam maine o fiertura de la Africa la statui? Depinde cum scap de la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 20, 2012 Admin Share Postat Decembrie 20, 2012 Aduc vinul. Bine, vino. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Ne auzim maine la un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 UN LA MULTI ANI TUTUROR CELOR DE AICI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Februarie 14, 2013 Autor Share Postat Februarie 14, 2013 Am uitat sa mai postam intalnirile saptamanale, dar ma revansez acum: sambata, 16.02, la localul Pe Baricade, la ora 19.00. Ne vedem acolo! P.S.: Incerc sa-mi fac timp sambata sa pun si pozele de la ultimele intalniri. P-alea decente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Am deschis topicul ca sa ne putem desfasura in voie, fara sa se mai umfle taratza in diversi. Asadar, cei vizati se stiu ei, dar nu suntem exclusivisti. In principiu, in fiecare saptamana organizam ceva: intalniri prin oras, excursii de cate 2 zile sau iesiri scurte de o zi. Cercul de prieteni este foarte "pestritz" si numeros, de la ciopare de 500 si enduro de 400, pana la vitezane de 1300, asadar fiecare are loc. Ne vedem la o beuta/plimbare prin oras cu cine are chef sa se "veseleasca"! Grupul acesta este cel " infiintat " in 2006? Care era initial de ora 8? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 15, 2013 Admin Share Postat Februarie 15, 2013 Nu, aia sunt deja motociclisti cu experienta:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Februarie 15, 2013 Share Postat Februarie 15, 2013 Nu, aia sunt deja motociclisti cu experienta:) LOL. OK, era vorba de un grup infiintat ad-hoc la Arcul de Triumf. Aveam un SUzuki Intruder pe vremea aceea. Fain grup... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Maine, 23 feb 2013, mergem la localul de vizavi de Dines, de la Foisorul de Foc. (Am uitat cum se numeste) Ora 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Februarie 24, 2013 Autor Share Postat Februarie 24, 2013 Completare: cand sunteti prin zona, dati-mi un telefon sa va directionez unde trebe. 0724.467.113 in caz ca nu stie tot forumu' nr meu. )) Sambata 02.03, la ora 10.00-10.15 ne vedem la Victoriei pentru prima iesire din oras pe anu' asta; asa ca de Martisor. Am ales un traseu dragut de dezmortire pentru cei mai experimentati si de invatare pentru incepatori. Vremea: Bucuresti 10-12 grade, Buzau 11-13 grade, ceva de genu'. A, si nu "ploo". Viteza in localitati 60-80km, in afara 100-120km. Traseul este asta. Daca mai vrea sa vina cineva din afara grupului si poate sa se incadreze in cele de mai sus, este bine-venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Completare: cand sunteti prin zona, dati-mi un telefon sa va directionez unde trebe. 0724.467.113 in caz ca nu stie tot forumu' nr meu. )) Sambata 02.03, la ora 10.00-10.15 ne vedem la Victoriei pentru prima iesire din oras pe anu' asta; asa ca de Martisor. Am ales un traseu dragut de dezmortire pentru cei mai experimentati si de invatare pentru incepatori. Vremea: Bucuresti 10-12 grade, Buzau 11-13 grade, ceva de genu'. A, si nu "ploo". Viteza in localitati 60-80km, in afara 100-120km. Traseul este asta. Daca mai vrea sa vina cineva din afara grupului si poate sa se incadreze in cele de mai sus, este bine-venit. Vezi ca pe Bucuresti Buzau limita in multe localitati e 50 si e plin de radare. Sa n-aveti surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Maine, 2.03.2013, ora 10:00-10:15, la Piata Victoriei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 1, 2013 Autor Share Postat Martie 1, 2013 Mda... Maine daca ajungeti mai devreme, veniti si voi la garaj. Poate merge Alex pasager ca s-a apucat sa isi faca acum carburatia si revizia la motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate