GPauL Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Salutare, Dupa cum spune si titlul, show-ul va fi pe 15-17 feb la ExCel in Docklands iar intrarea e 16lire, bilet cumparat de pe ticketfactory. Vor fi prezentate toate moto noi pt 2013, celebritati ca John McGuinness plus stunts etc.Arena e impartita pe zone :Sports and performance, Knowledge, Adventure, Custom and the Classics deci va fi cate ceva pentru fiecare. Eu unul ma duc sambata 16 feb, iar daca e cineva dispus sa vina la o barfa si o cafea, lasati un mic reply aici. Sunt disperat dupa sfaturi, indrumari de la un co-national motociclist deoarece vreau sa imi achizitionez si eu moto anul asta, am inceput sa imi fac licenta insa nu stiu pe unde sa o apuc dupa aia. Merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciudinesco Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 vin eu platesti drumul? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 :^^^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 Show frumos, cateva ciudatenii in poze: Moto full functionala...imblanita, casca stil aviator Roof, si cea mai scumpa moto din show Carbon HP4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 Anul asta se tine pe 14-16 feb la aceeasi locatie. Am fost la editia precedenta si a fost foarte frumos, recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 salutare,merg si eu sambata pe 15 feb .locuiesc in Alperton(Wembley). sper sa tina vremea,ca a plouat in ultima vreme......am o Honda cb500s.dati un pm ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 salut. merge cineva sambata viitoare(14 feb 2015) la mcn carole nash? poate mergem impreuna. daca nu o sa fie frig vin cu motorul, daca nu, metrou,masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Februarie 9, 2015 Autor Share Postat Februarie 9, 2015 Mrd de aici de pe Uk a zis că merge sâmbătă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Am fost, am vazut ...foarte frumos...motoare multe...accesorii...etc..etc.. POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Foarte frumos! Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Romexpo Chestii la care sa te opresti si sa te uiti pe acolo, fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Frumos tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 spectaculos nu o sa vedem asa ceva niciodata in ro multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Multumim colegu, frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Ma bucur ca v-am incantat retina Ulterior mi-a trimis Paul o poza (n-am ajuns pe acolo) cu parcarea de motociclete....cateva mii (motocicletele vizitatorilor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Februarie 28, 2015 Autor Share Postat Februarie 28, 2015 Nah. Mai erau 2 hale pline cu moto insa nu am vizitat toata parcarea. Vestea nashpa e ca s-au furat 2 moto de acolo cu tot cu paznici si CCTV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinHD Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Salut. Stiu ca a fost in februarie MCN-ul la care din pacate nu am ajuns dar am auzit ieri la radio ceva referitor la el. Va mai urma vreun showroom pe undeva, candva? Mersi fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.apetroi Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 Clatit ochii de dimineata. Foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 16-17 Aprilie Peterborough. Baietii de la Lids Direct ziceau ca e show mai mare si decat MCN Excel London. Anyway, a good day out. Pe 17 mai, la prima ora, decolam catre Peterborough din Borehamwood (loc de intalnire). Pana acum suntem anuntati 4 rideri, cine mai vrea sa se bage sa lase mesaj (apropo, am facut pe FB un grup privat, chiar secret, aproape secta as putea spune, cu motoristii din UK, cine e interesat sa se alature sa-mi dea PM...in felul asta tinem mai usor legatura cu iesiri and so on). Detalii aici: http://mcnfestival.com/ Luati-va bilete online, din timp, salvati de un pranz in felul asta So far suntem 2 naked`uri si 2 choppere. Pe tzeava mai e un "intrus", coleg de-al meu, grec cu experienta in moto (si GSXR1000 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 pe 17 am sa fiu si eu acolo poate bem o bere impreuna ca de mult nu am intalnit bikeri romani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Lasa-mi pm cu nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 (editat) <p>.</p> Editat Noiembrie 19, 2016 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate