Ionut88 Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 @Cap0ne: Am rezolvat "problema", respectiv, am orientat camera putin mai jos...nu este cea mai ok, dar este o solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salutare!Pt pozitia pe Hornet si mers 70% in oras si 30% afara ,ce casca din gama Shoei s-ar potrivi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salutare, Eu am RAID 2, am folosit-o un an si ceva, pana am vândut hornetul și în afara ca nu mi-a trebuit parbriz sau altceva, n-am ce sa-ti zic. 100% mulțumit de casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Qwest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Acum am un Shark,foarte ok in oras,ochelari de soare integrati,dar inafara e destul de galagioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blu_lucian Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Si eu Shoei Raid II am...e destul de buna casca si nu e galagioasa nici la viteza mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 despre XR 1000 si 1100 ce-mi spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 am avut eu xr. ff bune castile. super ventilate. dar in afara pe naked tot aia e. eventual un qwest. alea is mai silentioase un pic. schubert s3 am auzit ca e tata lor la silentiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 xr1000 model mai vechi , xr1100 urmasul mai nou , clar mai buna xr1100 ...5 stele teste sharp fata de 3 stele xr1000 despre XR 1000 si 1100 ce-mi spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 singura problema la xr-1100 este zgomotul ridicat si anumite sunete neplacute de tip suierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 de tip suierat. Cu viziera deschisa in pozitia de aerisire posibil. Ca altfel nu are nici un suierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 cu viziera inchisa. si toate aerisirile inchise. ce-i drept viziera e fumurie aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Va salut - Detin un Shoei Raid II pe care il mai folosesc cand mai urc pe sea..(momentan stau pe tusa) Greutate este redusa -1400 g, aerisire eficienta, zgomot redus la mers ; Raportul pret calitate bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Intelesesem ca aceasta casca are interiorul detasabil, dar eu am incercat sa o desfac si imi da senzatia ca nu se da jos, am reusit sa scot obraji de la ea si doar atat. stiti ceva se desface interiorul sau nu? ...si daca da cum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Doar obrajii sunt detasabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) ms mult Iar pt cei care au sau au avut o asemenea casca cum au curatat-o - spalat-o? Editat Noiembrie 4, 2013 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Sunt niste spray-uri/solutii cu care poti curata. Costa intre 5 si 15 euro de obicei, depinde de calitate. INtreaba pe la magazinele de profil de pe la noi, sau pe afara pe Louis.de and stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 am de dat o protectie de barba pt x11 daca intereseaza pe cineva. 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Mi-am comandat un XR-1100 ... marti trebuie sa-mi vina .. din ce-am citit pe aici, ar trebui sa ma ingrijoreze oarecum faptul ca e zgomotoasa... alte "defecte" mai are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Nu este zgomotoasa din cale afara. Este o casca sport, cu multe aerisiri (geniala vara), ceea ce, normal, o face mai zgomotoasa ca una de touring. Dar oricum este mult mai silentioasa decat multe alte casti care se incadreaza in bugete mai "joase". Eu la a mea nu prea am ce sa ii reprosez, tinand cont de cele de mai sus. Sa verifici viziera sa etanseze cum trebuie (spunea cineva mai inainte ca ii suiera, dar parca spunea ca nici nu are viziera originala). Editat Noiembrie 10, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) am luat un neotek. nu imi vine sa cred cum e casca asta. am zis ca nu o sa port flip never ever. dar asta ma dat pe spate. silentioasa, confortabila, aerisita, okelari, destul de aerodinamica. ma surprins. cu un wisperstrip va face minuni . Editat Noiembrie 10, 2013 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Astazi mi a venit casca, insa din cauza vremii n am putut iesi cu ea. Ca o prima impresie.. e mare (XL). Desi mare, capul intra destul de greu (ori nu sunt eu obisnuit) urechile ramanand nitel in urma Iarasi, pe cat e de mare, mi se pare la barbie ca e cam "la nivel" cu barbia mea... adica nu mi intra barbia total in casca, ci ramane "la nivel" cu casca. O sa revin cu o poza. Iarasi sistemul de legare sub barba e cam dificil... cam mult de munca.. o sa caut sa i pun un sistem din ala cu clipsuri.. Per total.. e usoara, imi sta fixa pe cap.. revin cu o impresie la prima plimbare. Editat Noiembrie 12, 2013 de Scarto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut88 Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Asa este cam fiecare casca la inceput (daca nu iti este mare), dar cu timpul va fi putin mai ok (daca dupa un timp intra prea usor iar nu este bine)...cu urechile ai trei variante: 1. le tai (glumesc ) 2. cumperi o cagula; 3. te obisnuiesti asa ("raman in urma", dar daca misti putin casca stanga-dreapta, sus-jos, se "aranjeaza")...ar fi bine sa postezi acea poza sa se poata observa cu exactitate la ce te referi...da, sistemul de inchidere este putin dificil, dar eficient (cand te plictisesti la iarna, incearca sa il inchizi cu manusile pe mana...si dupa cateva "alcoolice" ). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Am stat si m am gandit mai bine si cred ca e bine ca barbia e la nivel cu casca.. ca altfel casca ar juca sus-jos .. prinderea nefiind pe barba. Scuzati claritatea pozelor ... si se pare ca gusa mea e de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 o tragi mai jos putin, si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate