cmd Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 nu-ti mai bate asa joc de vaca ,curand o sa te vad postand in rubrica "service de urgenta",le dai de lucru mecanicilor si ei saracii sunt full si astea sunt recunoscute ca "mancatoare de ulei" din fabrica? nu stiam sa o stapanesti sanatos fara incidente,este un model foarte reusit ,nu puteai sa faci o alegere mai buna cine a facut chiciul ala cu toba taiata,ce firma este toba, nu este asa ca fuge mult mai tare acum,R:1.?2.?3.? poti sa ne mai spui 2-3 vorbe despre ea?cum se comporta vaca pe sosea?te intelegi bine cu ea?este in mintile ei ? si sa-l citez pe Grasu ca altceva nu-mi sare acum in minte sunt in pana de idei "Printzeeee cosanzeana e o curv4 waaaaa" felicitari numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 vad inregistrarea,zic si eu in minte "clar", dau 2 scroluri mai jos... clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) poze mai tarziu, avem video un filmulet face cat 1000000000 cuvinte .....clar aprob si io ps sa ai noroc de ia si nu iti bati joc de motor ca se razbuna Editat Martie 18, 2013 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 poze mai tarziu, avem video nah, ti-ai dat cu firma-n cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 O idee buna, numeroase regionale au un astfel de topic pinned, la Cluj in schimb avem "Enduristii din Cluj", in alte cuvinte, daca nu ai enduro nu e interesat nimeni sa te cunoasca, eventual doar la sectiunea "Despre accidente" Hahaha, sublim! =)) Aici la cluj e harmalaie si ne place. Si putin scandal, o barfa mica si off-topic e natural, ca si in politica. Spor Dream on poze mai tarziu, avem video Baga-n dansa!!! Arz-o focu bautura, jar mananca mobra aia, da-i blanaaaaa!!!!! PS. Daca se suspenda de exemplu topicul de accidente ... nu se mai tin accidente pe perioada respectiva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sile7 Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 Cu această ocazie vă salut si eu.tot un proaspăt ' nebun ' ,posesor al unui super mega motor, un kymco de 125 , cu care am sa fac numai nebuni. Va salut ..nu va cunosc personal, dar am citit multe si interesante discuţii de pe acest forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
09YNG Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 bun venit si asfalt uscat/curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Cu această ocazie vă salut si eu.tot un proaspăt ' nebun ' ,posesor al unui super mega motor, un kymco de 125 , cu care am sa fac numai nebuni. Va salut ..nu va cunosc personal, dar am citit multe si interesante discuţii de pe acest forum. bine ai venit grij de tine si de moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) In memoriam Cj-09-YNG Ca nu mai e... Editat Martie 6, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Nu mai e motorul sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 no no no... s-a lasat de motociclism... si-a luat o caruta si-a devenit anonim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Si Atat Postat Martie 8, 2015 Share Postat Martie 8, 2015 Cine are ceva motor de 125 cm si poate sa vina cu el in oras undeva .. Inca sunt in cautarea unui motor si as vrea sa incerc cateva si nu prea stiu unde sa incerc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 (editat) 09-YNG-ul si bembeul lui ))) Editat Martie 9, 2015 de navix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Cine are ceva motor de 125 cm si poate sa vina cu el in oras undeva .. Inca sunt in cautarea unui motor si as vrea sa incerc cateva si nu prea stiu unde sa incerc . daca te intereseaza unu de 400cmc, da un semn si ne intalnim sa il vezi. Eu cu el am inceput mobreala dar acum il vand sa trec la next level. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Emanuele, ce fel de motor de 125 te gandesti ca vrei?!? Daca vrei vitezana, spune clar. La fel daca vrei capra de dat pe coclau... Daca te gandesti la un cruiser in mintile lui, iti recomand cu placere Steed-ul lui Frankone de 400, care cred ca nu-ti pune probleme nici in categoria de pe permis, daca ai ceva gen A1-2, dar asta nu o stiu sigur... Ideea e ca trebuie sa sti ce fel de motor vrei, apoi sa cauti. La fel de bine vei primi o oferta de scuter 125cc daca nu spui ce vrei. P.S. Nu-i fuck reclama lui Frakone, ca nu suntem prieteni. Dar am iesit la o tura in grup anul trecut fara sa povestim prea multe, si mi-a placut si atelajul si felul cum mergea cu el. D'aia ziceam ca-l recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 nick !!! doara nu o vinzi pe neagra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate