pitesti2010 Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Recomandare: orice schimbare de directie de mers, trebuie semnalizata. Chiar daca treci de pe o banda pe alta sau intri si paresesti un sens giratoriu. Prima conditie pentru a fi vazut si inteles este sa semnalizezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 Si eu zic ca cel mai important este sa te incadrezi corect inainte de a intra in sens (+/- semnalizatul la stanga - eu il fac, pt ca vorba aia: mi-a intrat in sange , apoi sa te incadrezi corect in sens, si evident musai sa semnalizezi inainte de a iesi din sens. Va doresc asfalt uscat si parteneri de trafic care semnalizeaza !, chiar daca uneori in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) https://www.facebook.com/groups/464265620311426/permalink/1522347664503211/ Nr inmatriculare gasit Editat Mai 9, 2017 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Salut! Aveti idee cu ce se pot curata de pe pavaj petele de ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Cu spray de curatat frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Cu spray de curatat frane. O sa incerc. Chiar cu asta nu am incercat. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Stiti cumv unde se pot indrepta, in Cluj, genti moto din aliaj? Am inteles ca in Mures ar fi masina doar pt genti auto nu si moto. Eventual daca ar si vinde cauciucuri moto sa fac 2 in 1 ar fi si mai bine. Mersi, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Mai 14, 2017 Share Postat Mai 14, 2017 Oups Jante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Un pic mai precise indicatiile, daca se poate, avind in vedere ca sunt din Tg Mures. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Cred ca se refera la locatia asta Editat Mai 15, 2017 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Eu am indreptat in repetate randuri pe str Plevnei, unde se repara si radiatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Stiti cumva daca la ride testul Yamaha se poate merge cu pasager? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Un pic mai precise indicatiile, daca se poate, avind in vedere ca sunt din Tg Mures. Multumesc pt jante de masini eu pe asta l-as recomanda, am fost 100% multumit de serviciile lor http://www.reparat-indreptat-janteauto-cluj.ro/ro/contact.php ...amu' nu stiu daca se ocupa si de jante moto, dar merita sa incerci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Stiti cumva daca la ride testul Yamaha se poate merge cu pasager? Multumesc anul trecut s-a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Acum nu se poate Mi au raspuns cei de la motoland la.mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 (editat) au fost anul trecut cativa colegi motociclisti care au intins coarda foarte mult, si asta i-a facut foarte restrictivi acuma... E de exemplu unul la vreo 50-60 si ceva de ani, care a venit cu motocicleta dupa o ora. El a dat o tura de cluj. Nu i-a vazut pe cei 50 aflati acolo care asteptau desemenea. Editat Mai 16, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 E de exemplu unul la vreo 50-60 si ceva de ani, care a venit cu motocicleta dupa o ora. El a dat o tura de cluj. Nu i-a vazut pe cei 50 aflati acolo care asteptau desemenea. lipsa celor 6 ani de acasa.... cocalar dom'le..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 si la varsta aceea? Avea o casca de-aia din 1975, de se gaseste pe oser, gen inceputurile lui Shoei, la care nu ti se vede gatul cand o porti. Si era mirat chiar, "- da cu ce-am gresit?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Si era mirat chiar, "- da cu ce-am gresit?" vorba aia, ....de unde nu-i, nici Domnul nu cere! » Post actualizat in 29 May 2017 08:47 Posted 01 March 2017 - 05:10 PM Atti the Hun, on 01 Mar 2017 - 14:35, said: Imi puteti da un sfat cei care inmatriculati acuma recent masina/motocicleta care ar fi cea mai convenabila solutie ? Am auzit povesti gen ca trebuie sa stai de la 3 dimineata la rand si nici nu e sigur ca rezolvi.....sau ca ar mai fi ceva firme care s-ar ocupa insa nici ele nu se mai baga..... orice sfat e binevenit..... Ma refer la situatia de pe Albac desigur.... gresit! colegul Petrowski de la 9 seara a stat la coada. Deci la coada pe strada Albac, nu ca s-a inscris pe lista si a dormit in masina..... eu azi mi-am facut programare on-line pe ....29 mai 2017 !!!! FWUTUI!!!! si minunea minunilor s-a intamplat! s-a pierdut programarea mea.... au fost niste erori de retea si s-a dus pe pwula! cica sa ma inscriu in audienta la comandant, (marti de la 12,00...) , ca au mai fost astfel de cazuri.... ...sau sa ma mai programez o data fwutu-le muma-n cwur de idioti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 asta e semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Salutare, stie cineva unde are sediul B customs, stefan buteanu? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Salutare, stie cineva unde are sediul B customs, stefan buteanu? multumesc. Florine !!! Chiar vrei sa mergi acolo? Mai intreaba si tu in stanga, in dreapta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 poate merge sa-i bata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Acum, din păcate, trebuie sa-i găsesc, așa ca orice informație utila este bine venită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Iunie 1, 2017 Share Postat Iunie 1, 2017 Buna tuturor. Stiti pe cineva care ar putea sa adapteze niste suporti pentru genti laterale? Ar fi bine sa le poata si vopsi in camp electrostatic. Din pacate nu exista gata facute sa le pot cumpara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate