Banzay Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Pentru cei ce doresc sa faca modificari la kiturile de pinioane: http://www.gearingcommander.com/ Gold! Multam Cristian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 daca are cineva nevoie de stikere recomand https://www.facebook.com/AutoStickere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Stie cineva unde gasesc in Cluj bec H3, LED (SMD uri putine pe el) sau cu puterea mai mica de 55 de W? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Incearca la Remus service in Floresti. Magazinul ii Miltec. Au tot felul de leduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Stie cineva unde gasesc in Cluj bec H3, LED (SMD uri putine pe el) sau cu puterea mai mica de 55 de W? Multumesc In piata Marasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogDanel Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 sal'tare. vreun tapiter auto bun prin Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Va salut domnilor,nu stiti cumva pe cineva care ar scoate zgarieturile din viziera?Am cautat zile intregi viziera pt casca mea Held si nu am gasit si sunt scumpe,cred ca mai ieftin ar fi de polishat...multumesc tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 (editat) pe strada plevnei nr 10 la spalatoria auto de langa schwartz service, al meu a fost serios zgariat si a iesit fara probleme a costat 40 ron, ar fi indicat sa pui folie dupa ce polishezi deoarece se va ingalbeni de la soare in circa 2 ani. spor Editat Octombrie 26, 2014 de yamcsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 Mersi foarte frumos si ma gandeam ca in cazul in care imi iese viziera faina sa pun folie pe ea.Multumesc din suflet,maine o sa dau o fuga pana acolo si voi reveni cu un feedback referitor la cum au facut-o ca sa stie pe viitor si colegii nostri daca e ok sau nu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 colegu cu redresoru da un telefon te rog ca nu mai am nr tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cum sa iti faci singur seaua la motor . Musama pe suport material elastic 30 lei metru.(la "Fierul" in centru) Prenadez 200 ml 7 lei.(la "Fierul" in centru) Pensula 1 cm lat 1 leu (la piata la rusi oricum o arunci) Un cutter, uscator de par, foarfeca. Sea crapata fara musama Lipita cu prenadez. Sea nou tapitata. Cu uscatorul de par scoti vreo dunga din musama daca apare. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 colegu cu redresoru da un telefon te rog ca nu mai am nr tau. si as avea nevoie de el. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Va salut domnilor,nu aveti cumva careva un joystick pentru play station 2 de vanzare sau de donat?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Poate sa ma ajute cineva cu o schela metalica de vreo 2 m inaltine? Contra cost. 0742668055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Poate sa ma ajute cineva cu o schela metalica de vreo 2 m inaltine? Contra cost. 0742668055 Hai pe la noi si te rezolv eu, gratis . Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Noiembrie 22, 2014 Share Postat Noiembrie 22, 2014 Are cineva din greseala un hard de laptop...nu conteaza de cati gb...0744873859 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Noiembrie 27, 2014 Share Postat Noiembrie 27, 2014 BUNA SEARA CINE VREA SA CUMPERE UN ECHIPAMENT MOTO MARCA BMW TOURGUARD MARIMEA 30 PANTALONI SI GEACA IN STARE F. BUNA AM VAZUT IN MAGAZINUL SECOND HUMANA DE PE STRADA EMIL ISAC NR. 20. AZI ERAU AMBELE LA 150 LEI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 BUNA SEARA CINE VREA SA CUMPERE UN ECHIPAMENT MOTO MARCA BMW TOURGUARD MARIMEA 30 PANTALONI SI GEACA IN STARE F. BUNA AM VAZUT IN MAGAZINUL SECOND HUMANA DE PE STRADA EMIL ISAC NR. 20. AZI ERAU AMBELE LA 150 LEI. are pantalonii de la costumul pentru femeie tot marca bmw, era undeva pe acels stand, daca este cineva interesat, chiar arata bine ambele » Post actualizat in 28 Nov 2014 06:10 La cum arata merita banii » Post actualizat in 28 Nov 2014 06:11 Caut niste cizme marimea 44, daca stiti pe undeva dati un semn, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 E mai mult decat UTIL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 caut sa inchiriez ATV in cluj- exclus linhai ... 0748 66 66 62 Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 PENTRU EVITAREA AMENZILOE DE CIRCULATIE / ROVINIETA IN CAZUL VANZARII MASINII SAU MOTOCICLETEI . TESTAT DE MINE SI FUNCTIONEAZA ...SE COMPLETEAZA O CERERE CARE SE DEPUNE LA PREFECTURA , IAR EI O TRIMIT MAI DEPARTE LA POLITIE : LANGA NUMELE DUMNEAVOASTRA SE TRECE NUMELE CUMPARATORULUI , IAR VIITOARELE NEREGULI , AMENZI VOR PLECA DIRECT CATRE PERSOANA MENTIONATA DE DVS . IN BAZA CONTRATULUI DE VANZARE ...VA ATASEZ ACTELE NECESARE : IN TERMEN DE 30 DE ZILE VA VINE O NOTIFICARE DE LA POLITIE CUM CA AU LUAT LA CUNOSTINTA DE NOUL PROPRIETAR ( ASA EVITATI ALERGATURILE PRIN INSTANTA PT EVENTUALE AMENZI /ROVINIETE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 salut... am nevoie de ajutor la niste instalatii in apartament, montat si conectat centrala termica si 3 calorifere... care are sculele necesare si se pricepe la de-astea, va rog un mesaj numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Si eu caut un instalator .Poate imi puteti recomanda pe cineva, de care ati fost multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate