bujor Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 merge pe orice top case givi garantat de la 55 l pana la 32 l ...are numai un tip de suport givi baga la util siun Pegaso sociabil cine stie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 merge pe orice top case givi garantat de la 55 l pana la 32 l ...are numai un tip de suport givi ok dar eu unde gasesc un top case la un pret acceptabil ca acum n`am bani de unul nou....si imediat incepe faculta si inca umblu cu ghiozdanelul si mai ales pe dushurile astea neasteptate din ultima vreme...sa am unde baga un telefon o telecomanda ceva sa fie protejate de ploaie ca eu n`am treaba ca ma ud putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 (editat) merge pe orice top case givi garantat de la 55 l pana la 32 l ...are numai un tip de suport givi Vezi ca il incurci pe om. Givi are 2 modele de prindere a topcase'ului monokey si monolock. Placa care o ai tu e monolock, deci trebuie sa te uiti dupa un topcase cu prindere monolock. Unul de 45L cu prindere monolock e: http://www.louis.de/_306eba9caf45f7309c468...tnr_gr=10024258 Editat August 8, 2010 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Vezi ca il incurci pe om. Givi are 2 modele de prindere a topcase'ului monokey si monolock. Placa care o ai tu e monolock, deci trebuie sa te uiti dupa un topcase cu prindere monolock. Unul de 45L cu prindere monolock e: http://www.louis.de/_306eba9caf45f7309c468...tnr_gr=10024258 asa stiam si eu ca sunt 2 modele...eu am si o placa monokey si una monolock...mi`am pus si monokey pe motor dar cu gs`u are suportu scurt....mai bine de jumate de placa nu are sprijin si una estetic arata foarte urat si doi nush daca rezista placa daca incarc top case`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 daca ti bun asta si il vrei til dau cu 250 daca nu iti tr si i bun suportul tau la el iti dau altu givi la schimb. la givi i prea lata urechiusa aia care il prinde si imi tr mai subtire Mesaj completat cine imi face asta mai ingust ca numi intra in locasu de prindere de la topcase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salut. De unde pot lua o pelerina de ploaie cat mai ieftina? max 30 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salut. De unde pot lua o pelerina de ploaie cat mai ieftina? max 30 lei Incearca la magazinele de pescuit. Nu sunt dedicate pt. moto...dar macar nu intra apa in ele. Atat doar ca pelerinele nici nu lasa sa respire pielea si atunci daca o tii pe tine timp indelungat o sa fi ud d ela propria transpiratie. Eu mi-am luat anul trecut cu 30 lei ...pelerina verde de la un magazin de pescuit. Adica asa ceva: http://www.militarytrend.ro/impermeabile/3...a-in-guler.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salut. De unde pot lua o pelerina de ploaie cat mai ieftina? max 30 lei este si la Baumax la 22 sau 26 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 cine are spite de 3,5 si lungi de 20cm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 http://bmwsporttouring.com/ubbthreads/ubbt...amp;Number=2737 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Salut. De unde pot lua o pelerina de ploaie cat mai ieftina? max 30 lei La Jysk langa Real 5 RON, sau in Oser pelerina militara 10 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 http://www.motorstory.ro/2010/08/cat-costa...-sunt-amenzile/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidutzy Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Se gaseste in Praktiker, pret 15 lei. ms de pont am luat si incercat ! este bun ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Salutare, adresez o rugaminte posesorilor de Honda CB600F Hornet: Am de luat o decizie intre Bandit 600 si Hornet 600 insa nu am apucat sa verific pozitia in sa pe Honda pana in acest moment, iar ce am gasit pe bikeshop ca fiind la vanzare sunt in Turda si Tg.Mures si nu imi surade sa fac drumul degeaba. Ma poate ajuta careva 5 min (eventual pot veni intr-o anume locatie sa vada si ochiu' meu)? Nu vreau sa dau ture, sunt convins de manevrabilitatea motocicletei, ci doar sa ma asigur ca imi va fi comoda. Fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Unde se platesc in Cluj cadourile primite de la militia rutiera? Cand am platit ultimul cadou, acum vreo 5 ani, era undeva in spate la Central, dar am inteles ca nu mai se platesc acolo. O sugestie, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Unde se platesc in Cluj cadourile primite de la militia rutiera? Cand am platit ultimul cadou, acum vreo 5 ani, era undeva in spate la Central, dar am inteles ca nu mai se platesc acolo. O sugestie, ceva? La orice agentie postala. Cel putin amenzile pt. viteza se pot platii acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 Merci Luci. Atat vroiam sa stiu...si nu e pt viteza, ci pt incalcarea a doua reguli de circulatie: marcaj si semnul de pe stalp. Hai sa zicem ca nu am tinut cont de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 s-or agatat si de permisul tau??? Nu, doar amenda si ceva puncte penalizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Imi puteti recomanda pe cineva din Cluj care aduce moto la comanda din Italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Imi puteti recomanda pe cineva din Cluj care aduce moto la comanda din Italia? din Oradea stiu eu pe cineva serios care mi-a adus si mie moto, daca vrei amanunte da-mi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 care ar fi mai bun? pirelli sau michelin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Poi depinde si de pret! Eu am avut Pirelli MT90. A tinut cam 10.000 km dar nici nu am avut mila de el.. E excelent pe asfalt uscat. In rest a cam alunecat. Nu stiu exact care e diferenta intre MT80 si MT90. Michelin nu am avut. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 care ar fi mai bun? pirelli sau michelin? MT 80 am eu pe freewind si nu am nimic de reprosat la ele. Cauciucurile au venit pe mobra din Germania, nu stiu cat au fost utilizate ca si km dar cel spate era uzat cam 20 %. Am mai bagat de atunci 10.000 km si inca mai are carne pe el si ma merge cred vreo 3-4 k km. Sunt cauciucuri foarte bune pt. utilizare mixta, dar evident cu orientare mai mult spre asfalt. La ce pret ai gasit cauciucul si unde ? EU stiam ca MT 80 nu se mai face de ceva vreme doar MT 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 MT 80 am eu pe freewind si nu am nimic de reprosat la ele. Cauciucurile au venit pe mobra din Germania, nu stiu cat au fost utilizate ca si km dar cel spate era uzat cam 20 %. Am mai bagat de atunci 10.000 km si inca mai are carne pe el si ma merge cred vreo 3-4 k km. Sunt cauciucuri foarte bune pt. utilizare mixta, dar evident cu orientare mai mult spre asfalt. La ce pret ai gasit cauciucul si unde ? EU stiam ca MT 80 nu se mai face de ceva vreme doar MT 90 are unu pe un site vecin cu asta la 150 buc. is 2007 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Saptamana trecuta a fost un accident grav intre un taximetrist si o baba, in fata la cladirea unde lucrez, pe Dorobantilor. Azi dimineata mi-a iesit o baba in fata motorului dintre masini, exact in acelasi loc. Cred ca Al' de Sus i-o dat zile si mie noroc, ca nu imi explic cum de am evitat-o... Claxonam si efectiv nu se uita catre mine, nici macar nu s-a asigurat inainte sa treaca prin loc neparmis! Deci daca vedeti babe, cascati ochii si reduceti viteza, is foarte mari sanse sa nu va auda/vadã! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate