Dane_Bad Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Merci Cuki.P.S Nu e vorba de mine, ci de un mos ce l-a lovit damblaua la batranete si si-a cumparat un scuter. Te cred Yzule, ca si eu mai mint,,, Am si eu un "prieten" care cand i-a fost suspendat permisul a circulat pe scutec 3 luni, nu ai nevoie de tidula aia ca ai carnet (chiar si suspendat) N-am avut,,, aaaaaa, n-a avut nici itp nici asigurare, sa porti casca, sa ai luminile aprinse si sa nu faci ghidusii si nu-ti are nimeni treaba Daca e suspendat pe 3 luni sa faci cerere si ti se reduce la o luna Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Te cred Yzule, ca si eu mai mint,,, Am si eu un "prieten" care cand i-a fost suspendat permisul a circulat pe scutec 3 luni, nu ai nevoie de tidula aia ca ai carnet (chiar si suspendat)N-am avut,,, aaaaaa, n-a avut nici itp nici asigurare, sa porti casca, sa ai luminile aprinse si sa nu faci ghidusii si nu-ti are nimeni treaba Daca e suspendat pe 3 luni sa faci cerere si ti se reduce la o luna Succes Nu, nu, se pare ca tu nu stii ca permisul meu e demult plecat intr-o minivacanta de un an, timp in care umblu si eu asa cum pot. Oricum Galen e mahnit ca nu imi completez la profil data obtinerii permisului, uite asa am o dovada in plus ca nu conteaza daca e uscata cerneala pe permis, important e cum te dai pe curbe . Mai am 9 luni...apoi, daca sunt cuminte, voi fi iarasi in drept. Deci, cum un permis de conducere nu poate fi de doua ori suspendat in aceeasi perioada...concluzia e una singura: nu sunt eu ''prietenul'', chiar e mosul P.S. Imi dau report pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Nu, nu, se pare ca tu nu stii ca permisul meu e demult plecat intr-o minivacanta de un an, timp in care umblu si eu asa cum pot. Oricum Galen e mahnit ca nu imi completez la profil data obtinerii permisului, uite asa am o dovada in plus ca nu conteaza daca e uscata cerneala pe permis, important e cum te dai pe curbe . Mai am 9 luni...apoi, daca sunt cuminte, voi fi iarasi in drept. Deci, cum un permis de conducere nu poate fi de doua ori suspendat in aceeasi perioada...concluzia e una singura: nu sunt eu ''prietenul'', chiar e mosul P.S. Imi dau report pt offtopic turnatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 RCA ieftin mi-am facut azi la Seth Motors in Floresti. Varsta 28 ani, pe 6 luni, 97 lei, la Ardaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 RCA ieftin mi-am facut azi la Seth Motors in Floresti.Varsta 28 ani, pe 6 luni, 97 lei, la Ardaf Asta e tariful normal daca ai mai avut RCA la Ardaf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Buna!!!Pentru cine stie, cam care e temperatura normala la care trebuie sa functioneze Suzuki-ul meu;suzuki gsx r-600. Cand merg pe drumuri mai rele cu viteza relativ mica ajunge si la temperatura de 80 grade.Nu stiu daca e normal. De unde pot downloada un manual pt suzuki in limba romana normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Buna!!!Pentru cine stie, cam care e temperatura normala la care trebuie sa functioneze Suzuki-ul meu;suzuki gsx r-600.Cand merg pe drumuri mai rele cu viteza relativ mica ajunge si la temperatura de 80 grade.Nu stiu daca e normal. De unde pot downloada un manual pt suzuki in limba romana normal "Normal Operating temperature? What's a normal operating temperature for my bike? I've got a 2005 Suzuki GSX-R 600, and it's operating at it's highest at 219 degrees in stop and go traffic, but cools down to around 180 once I can stay moving for a while. Just worried it's getting too hot." (aici) F to C : 180 ....82 219....103.8 ...deci....pare ca asa e si al altii in manual nu cred sa specifice temperaturi pt mers in oras Editat Octombrie 2, 2010 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 cine ma imprumuta cu doua cirje vreo luna ? ca mau tijuit astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 cine ma imprumuta cu doua cirje vreo luna ? ca mau tijuit astia. ...am eu, da-mi un mesaj cu nr. de tel ,cel mai probabil te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 0740292288/ numa luni sau marti imi dau astia drumu. deci nui graba tare. si mersi fratioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Aveti idee cand Dumnezo' se colecteaza deseurile electrice ? Si care este procedura ? Sa-mi trag piticotu' daca gasesc ceva concret pe site-urile de stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Aveti idee cand Dumnezo' se colecteaza deseurile electrice ? Si care este procedura ?Sa-mi trag piticotu' daca gasesc ceva concret pe site-urile de stiri. O fost. Ni ce zice la gazeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Asta e tariful normal daca ai mai avut RCA la Ardaf. Si daca nu ai avut la ARDAF i-mi poti spune te rog cat este rca-ul pe 6 luni 600cc Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Si daca nu ai avut la ARDAF i-mi poti spune te rog cat este rca-ul pe 6 luni 600cc Multumesc . In jur de 130 lei pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 In jur de 130 lei pe 6 luni. Multumesc !!!! trebuie sa vin sa fac si eu asigurarea din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 www.calarepemelc.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 scuze daca s-a mai intrebat! stie cineva unde se poate tapita saua la motocicleta prin cluj? m-ar interesa pt un cross, si daca cumva stiti si ceva preturi aproximative. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 scuze daca s-a mai intrebat! stie cineva unde se poate tapita saua la motocicleta prin cluj? m-ar interesa pt un cross, si daca cumva stiti si ceva preturi aproximative. multumesc! Salut , am un nr de telefon de la o persoana care se ocupa cu asa ceva, dar eu inca nu am apelat la el , deci nu stiu ce si cum sau mai multe informatii . Eventual suni si vezi : Suiol 0745281305 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Care a facut scoala de soferi recent si mai are cartea/documentatia aferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca te ajuta pot sa-ti dau eu cursurile de legislatie plus chestionate si un soft cu teste. Nu sunt specifice pentru cat A dar eu din ele am invatat in primavara cand am dat pt A. Daca te ajuta da-mi un semn pe mail (nistor.horea@yahoo.com)si ti le trimit. Numai bine Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Stiti pe cineva care repara si vopseste carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Seth Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Stiti pe cineva care repara si vopseste carene? [/quote daca nu iti dau eu numarul meu si te pun in legatura cu cineva care se ocupa cu asa ceva. 0740725457 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Seth Motors Merci Mesaj completat daca nu iti dau eu numarul meu si te pun in legatura cu cineva care se ocupa cu asa ceva. 0740725457 O sa vorbesc. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomoiaga Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Care a facut scoala de soferi recent si mai are cartea/documentatia aferenta? Am cartea de la National (intrebarile oficiale care vin si la testare) pe anul 2008-2009. S-a schimbat ceva de atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate