yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 atestatul il iei de la toni auto de la scoala.... suna-l pe lotzy... Am sa-l contactez luni. Nu e frumos sa deranjezi lumea in concediu. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Merci Cuki. P.S Nu e vorba de mine, ci de un mos ce l-a lovit damblaua la batranete si si-a cumparat un scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Merci Cuki.P.S Nu e vorba de mine, ci de un mos ce l-a lovit damblaua la batranete si si-a cumparat un scuter. Te cred Yzule, ca si eu mai mint,,, Am si eu un "prieten" care cand i-a fost suspendat permisul a circulat pe scutec 3 luni, nu ai nevoie de tidula aia ca ai carnet (chiar si suspendat) N-am avut,,, aaaaaa, n-a avut nici itp nici asigurare, sa porti casca, sa ai luminile aprinse si sa nu faci ghidusii si nu-ti are nimeni treaba Daca e suspendat pe 3 luni sa faci cerere si ti se reduce la o luna Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Te cred Yzule, ca si eu mai mint,,, Am si eu un "prieten" care cand i-a fost suspendat permisul a circulat pe scutec 3 luni, nu ai nevoie de tidula aia ca ai carnet (chiar si suspendat)N-am avut,,, aaaaaa, n-a avut nici itp nici asigurare, sa porti casca, sa ai luminile aprinse si sa nu faci ghidusii si nu-ti are nimeni treaba Daca e suspendat pe 3 luni sa faci cerere si ti se reduce la o luna Succes Nu, nu, se pare ca tu nu stii ca permisul meu e demult plecat intr-o minivacanta de un an, timp in care umblu si eu asa cum pot. Oricum Galen e mahnit ca nu imi completez la profil data obtinerii permisului, uite asa am o dovada in plus ca nu conteaza daca e uscata cerneala pe permis, important e cum te dai pe curbe . Mai am 9 luni...apoi, daca sunt cuminte, voi fi iarasi in drept. Deci, cum un permis de conducere nu poate fi de doua ori suspendat in aceeasi perioada...concluzia e una singura: nu sunt eu ''prietenul'', chiar e mosul P.S. Imi dau report pt offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Nu, nu, se pare ca tu nu stii ca permisul meu e demult plecat intr-o minivacanta de un an, timp in care umblu si eu asa cum pot. Oricum Galen e mahnit ca nu imi completez la profil data obtinerii permisului, uite asa am o dovada in plus ca nu conteaza daca e uscata cerneala pe permis, important e cum te dai pe curbe . Mai am 9 luni...apoi, daca sunt cuminte, voi fi iarasi in drept. Deci, cum un permis de conducere nu poate fi de doua ori suspendat in aceeasi perioada...concluzia e una singura: nu sunt eu ''prietenul'', chiar e mosul P.S. Imi dau report pt offtopic turnatorule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 RCA ieftin mi-am facut azi la Seth Motors in Floresti. Varsta 28 ani, pe 6 luni, 97 lei, la Ardaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 RCA ieftin mi-am facut azi la Seth Motors in Floresti.Varsta 28 ani, pe 6 luni, 97 lei, la Ardaf Asta e tariful normal daca ai mai avut RCA la Ardaf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Buna!!!Pentru cine stie, cam care e temperatura normala la care trebuie sa functioneze Suzuki-ul meu;suzuki gsx r-600. Cand merg pe drumuri mai rele cu viteza relativ mica ajunge si la temperatura de 80 grade.Nu stiu daca e normal. De unde pot downloada un manual pt suzuki in limba romana normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Buna!!!Pentru cine stie, cam care e temperatura normala la care trebuie sa functioneze Suzuki-ul meu;suzuki gsx r-600.Cand merg pe drumuri mai rele cu viteza relativ mica ajunge si la temperatura de 80 grade.Nu stiu daca e normal. De unde pot downloada un manual pt suzuki in limba romana normal "Normal Operating temperature? What's a normal operating temperature for my bike? I've got a 2005 Suzuki GSX-R 600, and it's operating at it's highest at 219 degrees in stop and go traffic, but cools down to around 180 once I can stay moving for a while. Just worried it's getting too hot." (aici) F to C : 180 ....82 219....103.8 ...deci....pare ca asa e si al altii in manual nu cred sa specifice temperaturi pt mers in oras Editat Octombrie 2, 2010 de Mihai L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 cine ma imprumuta cu doua cirje vreo luna ? ca mau tijuit astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 cine ma imprumuta cu doua cirje vreo luna ? ca mau tijuit astia. ...am eu, da-mi un mesaj cu nr. de tel ,cel mai probabil te sun maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 0740292288/ numa luni sau marti imi dau astia drumu. deci nui graba tare. si mersi fratioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Aveti idee cand Dumnezo' se colecteaza deseurile electrice ? Si care este procedura ? Sa-mi trag piticotu' daca gasesc ceva concret pe site-urile de stiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Aveti idee cand Dumnezo' se colecteaza deseurile electrice ? Si care este procedura ?Sa-mi trag piticotu' daca gasesc ceva concret pe site-urile de stiri. O fost. Ni ce zice la gazeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Asta e tariful normal daca ai mai avut RCA la Ardaf. Si daca nu ai avut la ARDAF i-mi poti spune te rog cat este rca-ul pe 6 luni 600cc Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Si daca nu ai avut la ARDAF i-mi poti spune te rog cat este rca-ul pe 6 luni 600cc Multumesc . In jur de 130 lei pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 In jur de 130 lei pe 6 luni. Multumesc !!!! trebuie sa vin sa fac si eu asigurarea din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 www.calarepemelc.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 scuze daca s-a mai intrebat! stie cineva unde se poate tapita saua la motocicleta prin cluj? m-ar interesa pt un cross, si daca cumva stiti si ceva preturi aproximative. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 scuze daca s-a mai intrebat! stie cineva unde se poate tapita saua la motocicleta prin cluj? m-ar interesa pt un cross, si daca cumva stiti si ceva preturi aproximative. multumesc! Salut , am un nr de telefon de la o persoana care se ocupa cu asa ceva, dar eu inca nu am apelat la el , deci nu stiu ce si cum sau mai multe informatii . Eventual suni si vezi : Suiol 0745281305 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Care a facut scoala de soferi recent si mai are cartea/documentatia aferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Daca te ajuta pot sa-ti dau eu cursurile de legislatie plus chestionate si un soft cu teste. Nu sunt specifice pentru cat A dar eu din ele am invatat in primavara cand am dat pt A. Daca te ajuta da-mi un semn pe mail (nistor.horea@yahoo.com)si ti le trimit. Numai bine Horea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Stiti pe cineva care repara si vopseste carene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Seth Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Stiti pe cineva care repara si vopseste carene? [/quote daca nu iti dau eu numarul meu si te pun in legatura cu cineva care se ocupa cu asa ceva. 0740725457 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate