Poly Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Seth Motors Merci Mesaj completat daca nu iti dau eu numarul meu si te pun in legatura cu cineva care se ocupa cu asa ceva. 0740725457 O sa vorbesc. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomoiaga Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Care a facut scoala de soferi recent si mai are cartea/documentatia aferenta? Am cartea de la National (intrebarile oficiale care vin si la testare) pe anul 2008-2009. S-a schimbat ceva de atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Mai aduce cineva produse de pe louis inafara de Sebi(nu ca as avea ceva cu el, dar sunt curios)? Multumesc Editat Octombrie 7, 2010 de Lexus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Mai aduce cineva produse de pe louis inafara de Sebi(nu ca as avea ceva cu el, dar sunt curios)? Multumesc mymoto tuning aduc si de pe louis si de pe polo daca vrei catolog pe 2010 de la polo am eu iti dau detali pt astia de mai sus 0733.MYMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Mai aduce cineva produse de pe louis inafara de Sebi(nu ca as avea ceva cu el, dar sunt curios)? Multumesc Kronaumoto.ro eu numai de la ei iau, am facut nenumarate comenzi si sunt fff ok, transport gratuit site-ul nu e mereu actualizat, preturile sunt cele de pe Louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
midnight_rain Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Eu as avea aceeasi intrebare, dar "in sens invers". Adica Sebi poate aduce la aceleasi preturi finale ca si Kronau? Ca nu stiu exact cum calculeaza la el, parca se adauga un comision, daca bine am inteles. La Kronau diferenta dintre cursul BNR si cursul lor e cam de 5%, ceea ce imi pare in regula cu transportul inclus. Intreb pentru ca tot de la Kronau am luat pana acum, dar as lua de aici de aproape daca ar merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Eu as avea aceeasi intrebare, dar "in sens invers". Adica Sebi poate aduce la aceleasi preturi finale ca si Kronau? Ca nu stiu exact cum calculeaza la el, parca se adauga un comision, daca bine am inteles. La Kronau diferenta dintre cursul BNR si cursul lor e cam de 5%, ceea ce imi pare in regula cu transportul inclus. Intreb pentru ca tot de la Kronau am luat pana acum, dar as lua de aici de aproape daca ar merita. Din cate stiu, Sebi aduce de pe Louis, la preturile de catalog, fara nici un adaos. Dar in cazul unui produs la promotie, pretutul ramane cel de catalog, nu cel redus. Eu de cate ori am nevoie de ceva, iau de la el. Am incercat sa gasesc variante mai ieftine la diverse, dar nu am reusit. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Din cate stiu, Sebi aduce de pe Louis, la preturile de catalog, fara nici un adaos. Dar in cazul unui produs la promotie, pretutul ramane cel de catalog, nu cel redus. Eu de cate ori am nevoie de ceva, iau de la el. Am incercat sa gasesc variante mai ieftine la diverse, dar nu am reusit. Bafta. eu stiam ca la cele la reducere are adaos 10% si la cele fara reducere le aduce la pret de catalog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 salutare , Angajae 3-4 oameni dornici de munca , cu scutere sau motociclete de capacitate mica, eventual ATV-uri mici pentru distributie. Scrisori de intentie la mail: calin@sethmotors.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 eu stiam ca la cele la reducere are adaos 10% si la cele fara reducere le aduce la pret de catalog... Gresit, aduc la pret de site Louis inclusiv cele reduse, fara nici un comision. La fel si de pe situl Polo. Singura diferenta este cea de TVA, la noi este 24% si la nemti 19%. Adica dif de 4,2%. Aceasta diferenta o au si celelalte firme care aduc produse din Germania. Mesaj completat Eu as avea aceeasi intrebare, dar "in sens invers". Adica Sebi poate aduce la aceleasi preturi finale ca si Kronau? Ca nu stiu exact cum calculeaza la el, parca se adauga un comision, daca bine am inteles. La Kronau diferenta dintre cursul BNR si cursul lor e cam de 5%, ceea ce imi pare in regula cu transportul inclus. Intreb pentru ca tot de la Kronau am luat pana acum, dar as lua de aici de aproape daca ar merita. Aduc exact la fel ca si Kronau. Poate chiar pret mai bun, folosesc curs BT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 STIE CAREVA UNDE POT SA MA DUC SA LIPESC UN REZERVOR DE PLASTIC??? LA CINEVA CARE SE OCUPA PRICEPE LA ASA CEVA.MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 STIE CAREVA UNDE POT SA MA DUC SA LIPESC UN REZERVOR DE PLASTIC??? LA CINEVA CARE SE OCUPA PRICEPE LA ASA CEVA.MS Daca e doar fisura, incearca cu poxipol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon de la un service scutere--pt o delimitare? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon de la un service scutere--pt o delimitare? mersi 0741 525 901 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Caut pe cineva sa imi sudeze un suport de topcase rupt de la trepidatii. Sudura trebuie facuta in inox. Merci, cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Este o firma ce se ocupa cu esapamente...pe Bulgarilor (Sturimex). Cred ca ei sudeaza inox (mi-am montat la ei o toba de inox care e sudata si adaptata pe masina...). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbule Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 salut ..... care stie un magazin second in cluj cu haine de piele , cizme si manusi si as dorii sa mai cumpar oglinzi si niste folii cu scrisuri:) am avut un mic accident si trebuie renovata mobra.........................deci care stie mgazine va rog sa-mi ziceti unde se afla prin cluj ....................multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 salut ..... care stie un magazin second in cluj cu haine de piele , cizme si manusi si as dorii sa mai cumpar oglinzi si niste folii cu scrisuri:) am avut un mic accident si trebuie renovata mobra.........................deci care stie mgazine va rog sa-mi ziceti unde se afla prin cluj ....................multumesc anticipat pentru autocolant iti recomand Media Imagination S.R.L despre care am mai scris pe acest topic AICI datele de contact le gasesti AICI In rest bafta la reparatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightfox Postat Octombrie 14, 2010 Share Postat Octombrie 14, 2010 salut ..... care stie un magazin second in cluj cu haine de piele , cizme si manusi si as dorii sa mai cumpar oglinzi si niste folii cu scrisuri:) am avut un mic accident si trebuie renovata mobra.........................deci care stie mgazine va rog sa-mi ziceti unde se afla prin cluj ....................multumesc anticipat in cluj nu este magazin cu haine de piele, in schimb este unul in gherla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 in cluj nu este magazin cu haine de piele, in schimb este unul in gherla.... daca te referi la cel care aduce si in oser , haine de piele, are niste preturi cam mult prea mari..mai bine iti iei noi decat second. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Și-a cumpărat cineva un compresmetru de genul celor de pe louis ? În cazul achiziționării unuia(M10), se pot adapta și celelalte capete(M12, M14) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Oare poate fi folosit si la masina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Ma poate ajuta cineva cu un transport din Someseni pana in Hasdeu in seara asta ? O DUBA ar fi ideala. 0744355080 - catalin ps: contra cost, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Ma poate ajuta cineva cu un transport din Someseni pana in Hasdeu in seara asta ? O DUBA ar fi ideala.0744355080 - catalin ps: contra cost, desigur eu te pot ajuta dar numai maine,azi mi plina duba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate