alexandru1771 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 am primit cadou sub fereastra un piagio ..... nu plange nimeni dupa el? asa arata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 (editat) am primit cadou sub fereastra un piagio ..... nu plange nimeni dupa el? asa arata: pfui saracul are si pana si scurgeri cine stie cand vine omul cu camera de schimb dupa el daca mai vine ??? Editat Mai 1, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) Buna, Unde gasesc (de cumparat) o bara de inox lunga de 40 cm si diametru de min 32 mm, max 35 mm? Multumesc. PS mi-a disparut warnu de 20% cu noul look al forulului Editat Mai 5, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 PS mi-a disparut warnu de 20% cu noul look al forulului hiiiiii si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Eu aveam 70%...chiar am muncit pt. el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Eu aveam 70%...chiar am muncit pt. el... pai este o ocazie buna sa incerci iar si vezi si cat timp va dura , poate stabilesti un nou record Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 UTIL:[/size ASTA SA STITI CE SPECIMENE SUNT PE MOTOCICLISM .RO . "MOTOCICLISTI " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 UTIL:[/size ASTA SA STITI CE SPECIMENE SUNT PE MOTOCICLISM .RO . "MOTOCICLISTI " rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 nu e rusinica este "teroare " nu stiu al cui este ,din blocurile vecine nu stie nimeni ,la lasat probabil acolo ca nu are bani de camera momentan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Lakopeter, noi ce ar trbui sa facem amu, sa-ti ridicam o statuie sau ce? Hai sa no footem si topicul asta...pune balacariile astea pe ''Sa mai radem'' sau mai stiu io unde si lasa eroismele astea de motociclist miniGalenizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Lakopeter, noi ce ar trbui sa facem amu, sa-ti ridicam o statuie sau ce? Hai sa no footem si topicul asta...pune balacariile astea pe ''Sa mai radem'' sau mai stiu io unde si lasa eroismele astea de motociclist miniGalenizat ring ding ding :burnout: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cih Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 am primit cadou sub fereastra un piagio ..... nu plange nimeni dupa el? asa arata: S-ar putea sa fie furat de undeva... iar hotii pana ce-i gasesc cumparator il "depoziteaza" in locuri oarecum ferite de priviriile curiosilor. Iti recomand sa dai un telefon la politie sa vina sa verifice daca nu dai de proprietar. Scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 cine are sau stie de unde sa iau filmuletu asta? http://dualsportriding.com/?id=709 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 (editat) are cineva sau stie unde pot gasi 2 corpuri(originale...alea mari) de semnalizatoare pt r 1100 gs? am uitat sa specific S H Editat Mai 9, 2011 de Endlessdays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 care ma ajuta sa dau o viziera jos si sa pun un pinloc. daca o rup ca la agv ma tai tot. 250 ma costat viziera la agv. si asta e noua casca. deo belesc ma ...0751232565 care ma ajuta sa dau o viziera jos si sa pun un pinloc. daca o rup ca la agv ma tai tot. 250 ma costat viziera la agv. si asta e noua casca. deo belesc ma ...0751232565 rezolvat. tr doar sa ma uit inainte sa postez. scuze. am descoperit smecheria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) Buna seara. O intrebare. Ce service se ocupa si de carburatoare? (la Sebi am fost deja, dar el nu face carburatoare, ca i se urca vecinii in cap) Shadow-ul imi consuma 7 in loc de 4 in oras si nici nu mai are putere cum trebuie. Mersi frumos. Editat Mai 15, 2011 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Buna seara. O intrebare. Ce service se ocupa si de carburatoare? (la Sebi am fost deja, dar el nu face carburatoare, ca i se urca vecinii in cap) Shadow-ul imi consuma 7 in loc de 4 in oras si nici nu mai are putere cum trebuie. Mersi frumos. http://servicemotociclete.cluj.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Stiti pe cineva in Cluj care modifica sei de motocicleta? Vreau sa-mi modific saua deoarece e destul de inconfortabila la drumuri mai lungi. Idei? Sugesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) Stiti pe cineva in Cluj care modifica sei de motocicleta? Vreau sa-mi modific saua deoarece e destul de inconfortabila la drumuri mai lungi. Idei? Sugesti? eu. 0751232565 Editat Mai 16, 2011 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Pentru pasionatii de calarie:http://www.camforhorse.com/Kalota_Lovarda_ro/Acasa.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 INCERCATI-VA NOROCUL http://www.bmw-motorrad.com/com/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/com/en/_specials/k48xq/jsp/registration/campaign.html¬rack=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 eu. 0751232565 poze cu alte 2 sei tocmai facute pt cine e interesat. montez si alarme moto cu senzor de soc si telecomanda, legata doar la baterie fara alte batai de cap. la 80 ron. 0751232565 florin. va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_wings Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) va salut.puteti sa-mi spuneti unde gasesc pe careva care face asigurare pe motocicleta mai ieftin(nr de tel,adresa sau id de mess)mersi mult Editat Mai 22, 2011 de angel_wings Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 (editat) Innoptări ieftine din Europa: http://www.money.ro/harta-celor-mai-ieftine-innoptari-din-europa_964981.html http://www.infoturism.ro/cazare/vienna/hotel-mate-dependance/352188 http://www.infoturism.ro/cazare/zell-am-see/hotel-apartamente-grinzing/430081 va salut.puteti sa-mi spuneti unde gasesc pe careva care face asigurare pe motocicleta mai ieftin(nr de tel,adresa sau id de mess)mersi mult Apeleaza la Galen Telefon: 0744-545622, 0730-202594 e-mail: galen6122@yahoo.com Editat Mai 22, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Salut. Stie careva dintre voi daca e vreun loc prin Cluj unde sa pot indrepta o janta moto de aliaj? In Sibiu nu face nimeni asa ceva. Merci avansat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate