Kirk Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Hmm....am auzit mai multe variante.....cica se poate schimba! Se pare ca pana la urma trebuie sa fac cumva si sa ajung pe la politia rutiera in Gheorgheni ca sa aflu din sursa sigura. De intrebat politisti in intersectii ... mai greu.....se pare ca am intoleranta la oameni cu uniforma si chipiu. O sa postez aici daca o sa am informatii oficiale. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Salut. Imi poate spune cineva unde gasesc in cj o vulcanizare care sa imi faca o pana la o roata de fata de virago? Precizez ca nu vreau sa merg la o vulcanizare care nu se ocupa strict si de motoare ca o vulcanizare de masini mi-a facut pana pe care o am acum in urma unui montaj de camera+cauciuc. Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 in floresti la suzuki,orar 10-18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Hmm....am auzit mai multe variante.....cica se poate schimba! Se pare ca pana la urma trebuie sa fac cumva si sa ajung pe la politia rutiera in Gheorgheni ca sa aflu din sursa sigura. De intrebat politisti in intersectii ... mai greu.....se pare ca am intoleranta la oameni cu uniforma si chipiu. O sa postez aici daca o sa am informatii oficiale. Bafta! pai te duci acolo la ghiseu la informatii si ti-or raspunde. Sau te duci la vreuna din casutele alea de fac acte pt cam tot ce-ti poate dori inima de la politie si intrebi si contra unei sume de obicei modice te rezolva cu un dosar complet. Nu mai tin minte exact, parca 5 lei mi-au luat ca sa-mi asambleze dosarul pt nr rosii. legat de.. ultima data cand am avut treaba cu talon, in ian se astepta vreo saptamana, ca se faceau numai la bucuresti. Daca s-a schimbat situatia, bine, daca nu, o sa mai ai o vizita de facut ulterior. Pentru numar cateva ore.. depinde, exista posibilitatea sa te duci cand iti zic ei sa vii si sa nu fie gata. Dar poate nu mai exista pb asta acum, cand is mult mai putini care inmatriculeaza. Si tre sa poti sa schimbi numaru. Eu l-am schimbat dintr-un judet in altu si a fost mai complicat, a trebuit intr-adevar radiere de dincolo. Si un contract de vanzare cumparare de la mine pe vechea adresa la mine pe noua adresa. Pentru asta ar trebui sa fie mai simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
night_rider Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 in floresti la suzuki,orar 10-18 mersi. am rezolvat acolo necazu`. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Stie cineva unde pot suda o piesa facuta din zamac? Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Stie cineva unde pot suda o piesa facuta din zamac?Merci anticipat salutare daca nu se inseala taica-meu, se sudeaza zamac pe plevnei, nu stiu exact numarul, da e o firma care sudeaza diferite metale, are si afara o tabla pe care scrie; Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Salutari, caut niste semnalizatoare spate pt un f 650, nu stiti unde as gasi ? In piata marasti oare gasesc asa ceva? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 salutaredaca nu se inseala taica-meu, se sudeaza zamac pe plevnei, nu stiu exact numarul, da e o firma care sudeaza diferite metale, are si afara o tabla pe care scrie; Bafta Am rezolvat problema, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meana Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Salut!Am si eu o intrebare:montarea unei alarme cu pager poate sa creeze ceva probleme pe la motor?Am vrut sa cumpar o astfel de alarma(Scorpio SR-i600SE) din Italia si in 2 locuri mi-au spus ca nu e recomandat pentru ca poate sa faca probleme la centrala electrica.Poate are cineva o alarma din asta si ma poate lamuri si pe mine.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Salut!Am si eu o intrebare:montarea unei alarme cu pager poate sa creeze ceva probleme pe la motor?Am vrut sa cumpar o astfel de alarma(Scorpio SR-i600SE) din Italia si in 2 locuri mi-au spus ca nu e recomandat pentru ca poate sa faca probleme la centrala electrica.Poate are cineva o alarma din asta si ma poate lamuri si pe mine.Multumesc. salutari, si eu mi-am comandat de curand o alarma pt moto, dar nu prea am auzit sa faca ceva probleme, poate doar sa consume bateria, daca e activata de multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charly Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Salut. Oare unde as putea indrepta o toba indoita in urma unei cazaturi? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salut.Oare unde as putea indrepta o toba indoita in urma unei cazaturi? Mersi Nu cred ca poti fara sa se vada... de indreptat incearca la tinichigerii auto care au aparat de tras cu cuie (se lipesc de metal si se trage partea infundata) bafta stiti careva unde se face cromare?? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Mai 5, 2009 Autor Share Postat Mai 5, 2009 stiti careva unde se face cromare??multam Fro ~4-5 pagini mai devreme este post MARE, CU ROSU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Fro ~4-5 pagini mai devreme este post MARE, CU ROSU merci, ca mare o fost lenea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Va salut. As avea nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva. Ma intereseaza starea drumului Cluj>Gherla>Dej>Bistrita (drum national daca nu gresesc). E practicabil cu motocicleta(sportiva) ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 salut pana la dej este foarte bun drumul, dupa dej spre bistrita este in mare parte din beton, deci te va scutura putin, de este ok Drum bun si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 salutpana la dej este foarte bun drumul, dupa dej spre bistrita este in mare parte din beton, deci te va scutura putin, de este ok Drum bun si asfalt uscat Multumesc mult pt informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanelutz Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 E bun drumul pana la Bistrita. Covor nou de asfalt. In Beclean inca se mai lucreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 uau, n-am mai fost demult pana acolo, inseamna ca tre sa fie super drumul pt o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanelutz Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Saptamana trecuta mi-am cumparat prima mea motocicleta. Ma uit la ea si in afara ca e albastra si frumoasa nu stiu nimic. Am inteles ca ar fi bine sa-i fac schimbul de ulei si de bujie. Ma poate indruma cineva de unde sa cumpar cele necesare si eventual sa imi si spuna cum se face treaba pentru ca acolo unde este motocicleta nu este nimeni care sa se priceapa. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Saptamana trecuta mi-am cumparat prima mea motocicleta. Ma uit la ea si in afara ca e albastra si frumoasa nu stiu nimic. Am inteles ca ar fi bine sa-i fac schimbul de ulei si de bujie. Ma poate indruma cineva de unde sa cumpar cele necesare si eventual sa imi si spuna cum se face treaba pentru ca acolo unde este motocicleta nu este nimeni care sa se priceapa. Multumesc! Poti incerca la Seth Motors. Detalii AICI Sau daca iti e lene sa mergi in Floresti, poti incerca la Sebi de pe L. Rebreanu 34. Oricare din ei iti vor da toate detaliile referitor la intretinerrea unei motociclete , iti va asigura piese de schimb si service. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Multumesc, multumesc... Asa e, ar trebui sa-mi fie rusine. Sper sa-mi indrept grasala ca v-am omis din lista. Doar ca sunteti cam departe Deasemenea, sfaturi, piese, accesorii si service se poate gasi si aici, la Motoland, loc. Valcele. Vezi AICI Editat Mai 11, 2009 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Cate una alta despre partea electrica la mobre si masini Electrical Fundamentals Electrical Circuits Control Devices Circuit Protection Variable Resistors Understanding Relays Battery Basics Battery Services Understanding Alernators Understanding Logic Gates http://www.autoshop101.com/autoshop16.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanelutz Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ulei gasesti pe toate gardurile, trebuie doar sa te uiti la recomandarile producatorului pentru modelul tau.iti recomand totusi sa mergi la un magazin care vinde produse moto pentru ulei si pentru bujie. de recomandat ar fi sa schimbi si filtrul de ulei odata cu uleiul. Asta este un pic mai greu pentru ca probabil iti va trebui o cheie speciala daca nu reusesti sa-l prinzi cu mana sau daca ii strans mai tare. Filtru ar trebui sa gasesti la aceste magazine cu piese pentru moto. sa trecem acuma la lucru manual, ca sa schimbi uleiul trebuie sa gasesti un surub in baia de ulei sub motocicleta. Il deschizi ala, lasi sa se scurga uleiu 20-30 min, dupa care pui surubu la loc inainte sa pui uleiul nou. Ca sa pui uleiul nou trebuie sa gasesti un surub de dimensiuni mai mari pe laterarul motorului, care probabil se poate deschide si cu mana fara cheie. Sa ai grija sa nu pui prea mult ulei, sa verifici cati litri intra in carter, si sa masori regulat nivelul pe parcurs ce torni. Nivelul il masori printr-un gemulet care ii pe laterarul carterului sau daca nu ai gemulet ai joja. Motorul trebuie sa stea drept. Dupa ce ai umplut carterul cu ulei, dai o cheie lasi sa mearga un pic motoru si verifici din nou nivelul. Daca o scazut completezi ulterior. Cam asta ar fi in principiu, oricum eu iti recomand sa mergi prima data cu motoru in service sa vezi pe viu cum se face... P.S. Uleiul se schimba la un interval de km sau daca ti motoru la iernat, bujia se schimba cand da semne ca nu mai merge bine Merci de informatii. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate