Dan Cata Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Imi recomandati un service auto in Cluj unde sa pot regla farurile la masina? Ceva concret, raspunsuri de gen oriunde se face itp nu ma prea ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 La Dacia si la Skoda stiu sigur ca poti sa le reglezi...in rest... Skoda e Compexitul de pe Turzii, intersectie cu Buna Ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Eu am vazut si la RAR facandu-se operatiunea(la masina care nu era pentru ITP sau inregistrare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Am gasit pe str. Calan, 30 ron/2 faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Nu-l poti intreba pe nenea de pe Calan daca nu are si un aparat de vanzare? Pot sa intreb ca nu ma doare gura, insa am vazut o gramada pe net de vanzare la ~ 1500 Ron. Poate ca e scump, dar la 30 ron / masina, la 50 de masini ti-ai scos investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Pot sa intreb ca nu ma doare gura, insa am vazut o gramada pe net de vanzare la ~ 1500 Ron. Poate ca e scump, dar la 30 ron / masina, la 50 de masini ti-ai scos investitia La cum ma orbesc farurile pe un drum Cluj-Floresti sunt curios in cat timp scoti investitia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Cand te orbesc masinile de pe contrasens, te uiti in coltul din dreapta jos, catre marginea drumului, o iei pe aia ca si referinta ca sa iti pastrezi banda Ah, si ii dai faza lunga si la magaru de pe contrasens, ce plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 O zis ca nu il vinde, dar aia care vand unitati noi, au si aparate SH Mai multe detalii maine. Am fost de am reglat. Buna afacere, daca stai sa te gandesti... 30 ron in 5 minute de munca, fara chitanta/bon, deci neimpozabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 O zis ca nu il vinde, dar aia care vand unitati noi, au si aparate SH Mai multe detalii maine. Am fost de am reglat. Buna afacere, daca stai sa te gandesti... 30 ron in 5 minute de munca, fara chitanta/bon, deci neimpozabili Pe viitor cere bon ca sa nu mai incurajezi economia subterana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Asa o sa fac, si diferenta aia de pret pentru cu bon ti-o cer tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Asa o sa fac, si diferenta aia de pret pentru cu bon ti-o cer tie Na vezi tu de aia ne mere noo rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 ceva magazin cu baterii moto? ma indruma careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Pe stoc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Pe stoc ? da. pina intr-un mil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 La scuter? ca la banii aia ... la 99 gas cite vrei. dar e prea inalta . e de 130mm si mie imi tr de maxim 110 sa intre la locul ei. si e de moto nu de scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 ceva magazin cu baterii moto? ma indruma careva. Incearca la Sebi,pe Rebreanu. Eu de la el am luat o Yuasa pentru motorul meu si avea pe stoc. Acu' de pretz...nu stiu, intrebi si tu. A mea a fost 210 lei. Numarul lui e 0755020202 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 ceva magazin cu baterii moto? ma indruma careva. Daca nu ti-ai gasit recomand cu placere un magazin numai de baterii moto si auto pe strada Romulus Vuia, colt cu Brediceanu. 0745326788 Cristi, tipul care se ocupa de bateriile moto. Ca si pret, cand mi-am cautat eu am fost cei mai ieftini, mult sub celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Radar pe Cj - Turda, in curbele unde e 60 km/h limita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Radar pe Cj - Turda, in curbele unde e 60 km/h limita Cred ca a fost ceva actiune azi. La 9:30 erau radare la Iulius Mall, 21 Decembrie, iesirea din Cluj spre Floresti si inca intr-un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 De cateva zile acuma e plin de politie prin oras. Am si muscat-o, pt centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 De cateva zile acuma e plin de politie prin oras. Am si muscat-o, pt centura Nu ințeleg cum poți merge fără centură. Eu și pe motocicletă o caut în primul sfert de oră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Pai pe motor am luat amenda pentru centura... Haideti la protest in piata Avram Iancu! Editat Ianuarie 13, 2012 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Ti-e prea cald in casa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Daca intereseaza pe cineva, la mymoto Cluj mai sunt o pereche de cizme Sidi Way Rain nr. 42 reduse la 440 ron. Le-am luat eu initial in proba o zi dar erau f inguste pt. piciorul meu si le-am dus inapoi. Sunt foarte faine cizmele, sunt 100 % waterproof, iar pretul este beton. Pe fc-moto in momentul de fata sunt 160 EUR modelul asta, deci 440 ron sunt moca. Se baga cineva la o comanda de pe fc-moto.de ? Parca as mai scuti 5 EUR din pretul de delivery facand fifty-fifty cu cineva. EU vreau sa comand niste cizme, sunt niste reduceri foarte faine in perioada asta. Daca e interesat cineva PM sau call la 0746162295. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) stie cineva sa se poata inchiria jocuri xbox 360/kinect pe undeva? Editat Ianuarie 19, 2012 de robbflynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate