yzulyka Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Si-a facut careva recent identificarea si CIV la RAR ? Stiti cat costa? Pt masina ma intereseaza. Si-a facut careva recent identificarea si CIV la RAR ? Stiti cat costa? Pt masina ma intereseaza. Pt CIV, indentificare si omologare...406 lei. Mini Cooper 1.6, 2002, dar cred ca asa o fi pt toate masinile aduse din afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 stie sau o modificat careva genti cu spite sa poti pune cauciucuri fara camere ......ceva idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 stie sau o modificat careva genti cu spite sa poti pune cauciucuri fara camere ......ceva idei Mitza, uite aici: http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php?p=23813#p23813 Poti intra si pe link-ul din continuare sa poti vedea mai detaliat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Caut pe cineva care aduce masini " de dincolo". Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Caut pe cineva care aduce masini " de dincolo". Multumesc Suna-l pe Auto_SOS, Cristi 0744-185232 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Suna-l pe Auto_SOS, Cristi 0744-185232 sau cel mai bine sa sune la 555-jesus-autopark. pt masini de "dincolo" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Salutari, Am nevoie de un acumulator de masina de 80 Ah care sa ma tina vara ce-a hi sa vina. Daca stie cineva o varianta netaxabila, sa ma anunte si pe mine. Am de dat la schimb pt discountul oferit la achizitie. Cel care-i pe masina a lesinat / inghetat / dezmembrat ...elementii de frig Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Salutari, Am nevoie de un acumulator de masina de 80 Ah care sa ma tina vara ce-a hi sa vina. Daca stie cineva o varianta netaxabila, sa ma anunte si pe mine. Am de dat la schimb pt discountul oferit la achizitie. Cel care-i pe masina a lesinat / inghetat / dezmembrat ...elementii de frig Stima! am avut aceeasi problema si am sfarsit prin a-mi lua una noua de 80Ah cu 320 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Cele mai bune oferte le au cei de la Rombat, de pe Ciobanu. Langa Huli-Guli, daca stii unde e. Sau FloraParc. In toamna asta am luat 4 acumulatori de la ei. De 80 a fost 230 de lei, cu acumulator la schimb...cea de pe T4 Scuze, acum m-am uitat pe factura....280 cu tot cu TVA. Tot acolo e... Pt Diesel De 66 pt Opel Astra 1.6 benzina a fost 244 lei, TVA inclus DURACOM SRL Address Calea Floresti, 117 -- Cluj Napoca Description Tel: 0264-562038 / 562038 Editat Ianuarie 30, 2012 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 pot sa iti ofer Banner de 80Ah la 327 Lei TVA inclus, nou, cu garantie 2 ani, sau tot Banner 88Ah la 297 Lei cu TVA inclus, nou cu 2 ani garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 ...300 de lei pt o singura vara, e cam mult. Ceea ce urmaresc eu este o baterie obosita care pica la -15 grade, dar care ar mai merge resuscitata pe timpul verii... 2 luni imi trebuie. Ms oricum pt sfaturi, fusesem pe la Rombat inainte sa vad cat m-ar costa una noua, dar am renuntat la idee. Daca pica ceva bine, daca nu la fel de bine .... 300 ii bag in motor si ma dau peste cap ca Greuceanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Salutari, Am nevoie de un acumulator de masina de 80 Ah care sa ma tina vara ce-a hi sa vina. Daca stie cineva o varianta netaxabila, sa ma anunte si pe mine. Am de dat la schimb pt discountul oferit la achizitie. Cel care-i pe masina a lesinat / inghetat / dezmembrat ...elementii de frig Stima! http://www.caranda.ro/caranda.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 daca ziceai acuma vreo luna, as fi avut eu sa-ti dau una in schimbul taxei percepute pentru "nepredarea" bateriei veche. da chiar asa, vezi la rombat daca nu poti "mitui" pe unu de acolo sa-ti deiei una primita la schimb. acuma vre-o luna imi trebuia mie una si n-ai zis nimik ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 amu m-am uitat pe forum daca cumva te-am omis, dar in jurul datei de 22 dec cand am schimbat eu bateria...nu am gasit nimica. Ai cerut ori dupa 22 dec ori mult inainte. stai linistit nu ti-am reprosat. era o remarca gen "ghinionul meu" mi-am luat noua pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 daca ziceai acuma vreo luna, as fi avut eu sa-ti dau una in schimbul taxei percepute pentru "nepredarea" bateriei veche. da chiar asa, vezi la rombat daca nu poti "mitui" pe unu de acolo sa-ti deiei una primita la schimb. Pfff, aveam sa-ti dau la schimb + cateva beri acolo e buna ideea ta totusi, la noi functioneaza ...cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Pfff, aveam sa-ti dau la schimb + cateva beri acolo e buna ideea ta totusi, la noi functioneaza ...cred am incercat si eu acolo dar au numai de 45 Ah... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DemonsRun Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) Buna ! Are cineva drum de la Cluj pana la Bucuresti in perioada urmatoare? Un catelus de 10 saptamani incearca sa ajunga acolo la stapana lui .Catelusul va fi in cutie speciala de transport din plastic si nu va primi mancare anterior drumului pentru a nu exista probleme ... sau daca aveti informatii de persoana dispusa sa il duca... Multumim! Editat Februarie 2, 2012 de DemonsRun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Vreau sa-mi achizitionez un sistem de ungere a lantului de la LOOBMAN din UK. As vrea sa ma asociez cu mai multi pentru a iesi mai ieftin. La 2 comandate primeste 3, la 4 comandate primeste 6. Mai multe gasiti pe link: http://www.chainoiler.co.uk/ Daca e cineva interesat sa ma contacteze, transportul il platim doar pana in UK de acolo mi le aduce cineva la sfarsitul lui Februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Stiti pe cineva care lucreaza cu plexiglas? Am nevoie de o urna, care sa arate cat mai profi, fara colturi care sa zgarie sau lipituri care sa se vada urat. Contra cost, normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Pretext in piata abatorului. Da' au niste scoruri... wai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 este un domn ce repara faruri si stopuri si iti face orice model vrei tu cu ce striatii si ce cuc te intereseaza pe tine. si lucreaza foarte misto. cum mergi de la 7 strazi catre dragonul rosu daca sti cumva de el, pe unde cobori direct in grigorescu. e bariera aia di dupa ea prima la stanga e catre grigo, si urmatoarea la stanga e una infundata. o iei pe aia infundata si cum iei curba pe partea stanga ai sa vezi un stop de ceva duba spanzurat la o poarta. acolo-i domnu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Stiti unde as putea sa-mi polishez/lustruiesc o casca + viziera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) Ion Antonescu? Editat Februarie 12, 2012 de Insomniac Jazz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salut. Stiti careva un electrician? Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Cine are si poate sa imi imprumute pe sambata sau duminica un pistol cu aer cald?Il returnez in aceeasi zi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate