Dan Cata Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 La 300 de lei cat e unul nou, stai sa crape de tot si cand se apropie ITP-ul il schimbi cu unul la fel de slab care se va crapa si mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 http://www.llumar.ro/. Suna si intreaba pretul. Eu am apelat la ei si a iesit bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) Are cineva de inchiriat o duba sau camion 7.5t cu platforma?.Am de transportat 1-2 mc de balast la 20 km de Cluj. Editat Mai 22, 2012 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 reduceri la mymoto (pacat ca ziua de salar e departe .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 N-are nimeni de inchiriat un cort pe maine seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia87 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Buna care ma poate ajuta si pe mine cu o informatie. Cam cat mar costa sa fac scoala de soferi categoria A. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marutza06 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) Buna care ma poate ajuta si pe mine cu o informatie. Cam cat mar costa sa fac scoala de soferi categoria A. multumesc Arunca o privire aici: Prietenul tuturor.ro sau vrei un raspuns concret ? max 1000 lei Editat Mai 25, 2012 de marutza06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Âştiți unde as găsi pe cineva bun in a centra o roată ? mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Sebi pe Rebreanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Poate cineva modifica o toba originala ca suna un pic mai tare...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 (editat) Poate cineva modifica o toba originala ca suna un pic mai tare...? fazeru nu suna tare nici cu toba after. ca suna sau sa sune? daca sa hai sa iti arat toba mea si sa iti dau un pont. Editat Mai 28, 2012 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 fazeru nu suna tare nici cu toba after. ca suna sau sa sune? daca sa hai sa iti arat toba mea si sa iti dau un pont. SA sune mai tare... am gresit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladbalas Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 stie cnva un service und as putea repara un aparat foto??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Pe Calea Manastur, pe dreapta cum urci, la cca 200 m dupa Ursus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Buna care ma poate ajuta si pe mine cu o informatie. Cam cat mar costa sa fac scoala de soferi categoria A. multumesc Arunca o privire aici: Prietenul tuturor.ro sau vrei un raspuns concret ? max 1000 lei cu 1000 de lei faci B -ul . pentru A undeva la max 600 de lei cu totul(scoala+certificat medical+ex psihologic+cazier+taxa examinare+taxa eliberare permis). Editat Mai 29, 2012 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 tot la categoria asta, vreau sa imi dau examenul pe C+E dar mi-a expirat scoala si va trebui sa o incep din nou. asta cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 stie cnva un service und as putea repara un aparat foto??? Calea Manastur nr 8, dl Reinhardt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) tot la categoria asta, vreau sa imi dau examenul pe C+E dar mi-a expirat scoala si va trebui sa o incep din nou. asta cam cat costa? pai depinde .. ai facut scoala si doar nu ai dat examenul ? sau ai inceput doar si nu ai terminat cursul(ai platit doar o parte din bani) ? Editat Mai 29, 2012 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 pai depinde .. ai facut scoala si doar nu ai dat examenul ? sau ai inceput doar si nu ai terminat cursul(ai platit doar o parte din bani) ? am ajuns pana la examenul scris si nu am mai dat partea de condus. si am lalait-o si n-am mai dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) am ajuns pana la examenul scris si nu am mai dat partea de condus. si am lalait-o si n-am mai dat in cazul asta, daca a trecut 1 an sau mai mult va trebui sa-ti refaci total dosarul(vizite medicale, examen psihologic, cazier, taxa examinare, etc.) si sa vorbesti cu cei de la scoala unde ai facut cursurile sa te programeze la un examen(probabil o sa-ti ceara niste bani ca sa le folosesti masina pentru a da examenul - asta depinde de ce relatie ai cu ei). daca a trecut mai putin de 1 an, in mod normal ar trebui sa-ti refaci doar cazierul(care e valabil 6 luni) si apoi sa urmezi aceeasi pasi de mai sus cu inscrierea la examen. LE: evident la toate astea se adauga taxa de eliberare a permisului care e 68 de ron(nu-s 100% sigur de suma) Editat Mai 29, 2012 de calin.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 in cazul asta, daca a trecut 1 an sau mai mult va trebui sa-ti refaci total dosarul(vizite medicale, examen psihologic, cazier, taxa examinare, etc.) si sa vorbesti cu cei de la scoala unde ai facut cursurile sa te programeze la un examen(probabil o sa-ti ceara niste bani ca sa le folosesti masina pentru a da examenul - asta depinde de ce relatie ai cu ei). daca a trecut mai putin de 1 an, in mod normal ar trebui sa-ti refaci doar cazierul(care e valabil 6 luni) si apoi sa urmezi aceeasi pasi de mai sus cu inscrierea la examen. LE: evident la toate astea se adauga taxa de eliberare a permisului care e 68 de ron(nu-s 100% sigur de suma) bun, atunci pana in toamna mai stau pe tusha cand o sa am bani sa imi platesc din nou scoala, sunt curios la auto tony cat e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Gasesc undeva in Cluj produse 3M? Mai precis m-ar interesa niste pad-uri din acelea dublu-adezive VHB (very high bond). Am achizitionat o camera pentru casca de pe Ebay, sunt multumit de ea, dar nu-mi place prinderea de casca, care este cu banda elastica siliconata, si care este cam scurta...adica trebuie sa o intind cam la maxim ca sa o pot pune pe casca, si mi-e frica sa nu se rupa, sau sa scape din prindere la vreo groapa din cauza supra-tensionarii. As vrea sa lipesc prinderea pe casca, cam cu acelasi tip de pad dublu adeziv care se foloseste la prinderile GoPro. As putea gasi pe undeva? Sau are cineva de vanzare asa ceva? Sau ma poate indruma cineva spre o solutie similara? Ideea e ca pana Vineri vreau sa rezolv problema asta. Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Gasesc undeva in Cluj produse 3M? Mai precis m-ar interesa niste pad-uri din acelea dublu-adezive VHB (very high bond). Am achizitionat o camera pentru casca de pe Ebay, sunt multumit de ea, dar nu-mi place prinderea de casca, care este cu banda elastica siliconata, si care este cam scurta...adica trebuie sa o intind cam la maxim ca sa o pot pune pe casca, si mi-e frica sa nu se rupa, sau sa scape din prindere la vreo groapa din cauza supra-tensionarii. As vrea sa lipesc prinderea pe casca, cam cu acelasi tip de pad dublu adeziv care se foloseste la prinderile GoPro. As putea gasi pe undeva? Sau are cineva de vanzare asa ceva? Sau ma poate indruma cineva spre o solutie similara? Ideea e ca pana Vineri vreau sa rezolv problema asta. Multzam! vezi aici. au sediu pe traian vuia si lucreaza direct cu 3M. aveam si un nr de mobil, dar din pacate nu-l mai gasesc . la vremea cand lucram cu ei(anu trecut), nu stateau f bine cu stocurile aici in cj, dar in principiu au stocuri ok in bucureshit si timisoara, deci probabil se poate rezolva pana pe vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 vezi aici. au sediu pe traian vuia si lucreaza direct cu 3M. aveam si un nr de mobil, dar din pacate nu-l mai gasesc . la vremea cand lucram cu ei(anu trecut), nu stateau f bine cu stocurile aici in cj, dar in principiu au stocuri ok in bucureshit si timisoara, deci probabil se poate rezolva pana pe vineri. Multumesc de info...am gasit si eu firma, am vb cu ei la telefon, dar ziceau ca vand doar la firme, din pacate....alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Gasesc undeva in Cluj produse 3M? Mai precis m-ar interesa niste pad-uri din acelea dublu-adezive VHB (very high bond). Am achizitionat o camera pentru casca de pe Ebay, sunt multumit de ea, dar nu-mi place prinderea de casca, care este cu banda elastica siliconata, si care este cam scurta...adica trebuie sa o intind cam la maxim ca sa o pot pune pe casca, si mi-e frica sa nu se rupa, sau sa scape din prindere la vreo groapa din cauza supra-tensionarii. As vrea sa lipesc prinderea pe casca, cam cu acelasi tip de pad dublu adeziv care se foloseste la prinderile GoPro. As putea gasi pe undeva? Sau are cineva de vanzare asa ceva? Sau ma poate indruma cineva spre o solutie similara? Ideea e ca pana Vineri vreau sa rezolv problema asta. Multzam! Ce model de camera ti-ai luat,ca si pe mine ma bate gandul sa-mi iau una.Inca prospectez piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate