ivan pedala Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Gata, ma invoi sefu' si dispar. In maximum doua ore sint pe drum! Sa ne vedem cu bine! Editat Iunie 28, 2013 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 Drum bun. Sa ajungi cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Gata, ma invoi sefu' si dispar. In maximum doua ore sint pe drum! Sa ne vedem cu bine! Drum bun Ivane si din partea lupului singuratic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Gata.... motocicleta este pregatita ma duc sa fac un dus si sa ma barbieresc si sper ca pe la orele 15 sa plec la drum . Drum bun tuturor . Uitasem sa pun pozele cu rusoaica incarcata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Mare grija la frana acceleratie se poate rupe axul pe care este prinsa roata de rezerva,daca este incarcata excesiv! Drum bun la toata lumea! Ma gasiti in zona Mizil daca e pauza de de-o tigara sau doamne fereste pentru alte probleme! 0728024129 Editat Iunie 28, 2013 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Drum bun fara enevimente neplacute tuturor si distractie placuta acolo! Deja se simte solidaritatea motociclistica ce va fi in atmosfera placuta de acolo... Cei care nu putem fi prezenti fizic cu voi din diferite motive, vom fi mai mult cu spiritul. Poate ca anul viitor voi fi prezent si eu si multi altii. Respecte tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 Ajung si eu in 2 ore. Serviciul, bata-l vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Unul din motive! acum vreo 3 ore a trecut un Ural rosu prin Oreavu,sigur a ajuns! Distractie placuta prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 (editat) puneti si voi poze, de la intrunire. pe cat posibil, cu "comunistele". ne clatim si noi ochiul. :-))) ... pentru astia d`alde noi, ramasi acasa... Editat Iunie 29, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geanyiuly Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 De pe plaja, distractie placuta Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 Cine o sa organizeze Intrunire moto Rm sarat-Podgoria? :I Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Toti cei ce vor sa participe trebuie sa sune? Cred ca ar trebui deschis un topic pe sectiunea Buzau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Nu inteleg ce treaba au aceste discutii cu intrunirea de la Focsani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Multumim domnilor organizatori pt aceasta intrunire.Ne am simtit extraordinar ... sper sa ne revedem si la anu intr un numar cat mai mare pe meleaguri Vrancene inmanati de spiritul comun ce ne leaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 @ivan pedala a participat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 El da, dar tu? Cea din dreapta, cu nr de GJ, e capra lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 spiritul comun ce ne leaga Foarte frumoase poze. Bravo, domnilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 El da, dar tu? Cea din dreapta, cu nr de GJ, e capra lui. Capra o vad dar nu-i vad numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Capra o vad dar nu-i vad numarul. E ascuns... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Unul din motive! acum vreo 3 ore a trecut un Ural rosu prin Oreavu,sigur a ajuns! Distractie placuta prieteni! A ajuns si s-a si intors. Un weekend pe care l-as repeta oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Cei mai indepartati participanti la intrunirea de la Focsani (vorbesc despre mine si @Sarpe) au ajuns acasa acum vreo trei ore, dupa ce i-a spalat ploaia cale de vreo 300 km (anul asta vad ca am parte mereu de ploaie la intoarcerea de la intruniri). Acum, cu burta plina, curat, uscat, cu memoria evenimentelor proaspata, incerc in citeva cuvinte sa multumesc gazdelor, sa multumesc participantilor si celor care au pus macar o vorba buna pentru acest eveniment. M-am simtit bine, am intilnit prieteni virtuali pe care nu-i vazusem decit in poze, mi-am intilnit prieteni vechi...sau foarte vechi (mi-am intilnit un prieten motociclist pe care nu l-am vazut de cca 20 ani!)! In putine cuvinte, ma simt fericit! Pun acum citeva poze, urmind ca dupa ce le voi descarca pe toate, sa pun aici un link sa-l poata vedea tot omu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Eu poze din tabara nu am asa multe ca am preferat sa ma plimb sambata in locuri unde n-am mai fost pana acum. Traseul este cel propus de Festina in urma cu vre-o doua pagini . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Citeva poze: Intrunirea a fost reusita . Atmosfera destinsa si oamenii de calitate au facut posibil acest lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate