Korben Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Asta nu este nu e doar o problemă a motocicliştilor, ci a naţiei române Dar aşa cum scrieţi, nu ar avea ce să caute într-un cerc de prieteni, mai ales că e vorba de oameni trecuţi bine de prima tinereţe Mult succes! ..... Cred ca in cercul nostru de prieteni trebuiesc temperate instinctele de maretie , aroganta sau mandrie prosteasca ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 27, 2013 Autor Share Postat Aprilie 27, 2013 Nicon, as propune 18 mai. Insotitori sau mai in putere pot face si traseu cat stam noi la taclale. Sa zicem la ora 10,00 la Curtea de Ag. Mai vine si Gigi Constantin ( 57). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Primiti si copilaret pe la 40 asa, macar cu colindul, sau stiu si eu in postura de gura-casca? Incerc sa-mi conturez ideea: Daca apuc vremea varstei dvs. cam cum voi fi perceput de cei mici. Asadar de pot ajunge voi fi cu ochii ca pe butelie, mai ales la aspecte care va scapa. Imi rezerv optiunea de a face doar observatii ce vor contribui la propria-mi perceptie. Cu stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 18 Mai orele 10,00 Curtea de Argeș . Poate vin si eu, domnul Nicu. Ca sa-ti strang mana si pentru o tura prin zona, clubul 55 nefiind inca in aria mea de acoperire... Totusi, te rog nu ma trece pe lista, daca totusi n-ajung te rog sa nu te superi. Sa se mai apropie timpul si voi sti mai exact, programul meu e din ce in ce mai tulbure. Toate bune tuturor si foarte frumoasa ideea voastra, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Dece ai inceput o lista?Ce mari pregatiri ai de facut?Cine vrea sa vina,vine,cine nu ,nu.Eu am inceput sa am alergie la liste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Nicon, cred ca voi veni si eu. Te rog precizari, unde in Curtea de Arges ? ora 10.00 e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 Cred ca vin si " baietii" Marin Mircea, Dan Nastase, Toderel Dtru. Si nea Liche - Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Sper sa ajung si eu. Eu azi am implinit 65 de ani. sper sa pot sami fac cadou de ziua mea aceasta iesire, Multumesc ca nu m-ati uitat. Cu stima si respect, Toderel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 multumesc. multumesc frumos. daca va fi posibil voi venii cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Se cam aduna ceata de flacai domnilor. Locatia ar trebui sa fie incapatoare, primitoare, carafele pline si... hangitele, hangitele tinere si zburdalnice. Altfel cum sa poposeasca drumetul de drag si alta data? Nu promit dar fac efort sa ajung. Asfalt far' de orgolii de participant superior la traficul rutier! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 La Multi Ani !Tudorele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Salut, vreau sa vin cu mare placare, numai sa termin de reconditionat motorul nou achizitionat, pe cel de baza (BMW K 1200 LT) l-am vandut in Pitesti, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Bai 55-lor,sunt io chior sau i s-au sters postarile lui Dan Nastase?A cerut cineva acest lucru?Doresc niste mici explicatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 ai sa primesti explicati ca si mine niciodata!si am cerut si eu explicatii! odata !ba chiar am facut topic si am fost luat la misto de niste oameni de bine de pe aici adica de mai intru aici asa ca acum intru mai deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Mie discutiile de aici mi se par supercivilizate.Deci ma intreb dece este necesar sa fie sterse postari.Mai ales ca DN e aici cam la locul lui.Poata numai sa nu fi cerut el sa fie sterse.Habarn-am.Mai astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 (editat) Domnilor colegi, Atentie ADMIN: O mare lipsa care s-a agravat de-a lungul anilor este lipsa unui moderator senior dedicat doar rubricii veteranilor moto. Sper ca sa se inteleaga acest punct de vedere obiectiv si sa se rezolve constructiv. Multumim anticipat! Editat Mai 2, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 buna dimineata. Dle Nicon am incercat sa va contactez pe maill pt detalii dar nu am reusit. poate nu ati intrat sau nu ati stiut despre cine este vorba. Am nevoie de sfatul dvs. cum va pot contacta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) ... A venit primăvara. S-au facut pregătirile pentru intrunire . S-a montat cortul , iar mama natura in splendoarea sa a prins viata Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai, Iată vin în cale... Seniori calare ! Editat Mai 3, 2013 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Peste saisprezece sezoane poate o sa bat si eu la usa Seniorilor Moto.., pana atunci mult succes in ceea ce v ati propus. Cu stima, Jean. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 calare pe Suzuki Burgman , L-a scos de la reparat,sau a primit unul nou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Kenzo . Vine din Japonia si desigur il ve-ti cunoaste la întrunirea de la Curtea de Arges . Il salut cu respect, asa cum se cade cand ai de- face cu un japonez, oameni vestiti pentru politetea lor. Paste fericit si tie, celor dragi, tovarasilor vostri de club si in special oaspetelui motociclist Kenzo-San! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 La Multi Ani ! tuturor motociclistilor. Tare ma tem ca ,Kenzo este un viitor motociclist,fiind nepotelul lui Nicu.Apropos de Nicu ,pentru cine nu stie ,maine e ziua lui de nastere.Asaca felicitarile,masa si dansul,la Curtea de Arges. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 La Multi Ani! cu multa sanatate pentru Senior Riders Nicu ,alias Nicon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi. Cu deosebita stima, Toderel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate