CzCustoms Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 aceste vesti ne bucura Ungure a 3-a oara. 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. zven . .11 12. unguru' 13. danutzul123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 cu parere de rau va anunt ca nu o sa mai pot onora cu prezenta in acesta plimbare. Asadar din lista se sterg si acele 2-3 persoane care urmau sa mearga cu mine ca nu stiu ce traseul vor alege. Asfalt uscat s distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 23, 2013 Autor Share Postat Aprilie 23, 2013 meibi next taim 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 eu sunt inca in tratative la serbiciu in leg cu concediul pe 2-3. deci bag un 50% deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ma bag eu la un Vadu dar mai spre inceput de iunie, la o plimbare easy riders prin Dobrogea, de la Vadu pana la Krapets, asa cum am mai povestit noi. Salutare, dar in Vama de 1 Mai nu vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 eu sunt din valenii de munte. Vin si eu,sper doar sa ajung la 09.00 in locul stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Salutare, dar in Vama de 1 Mai nu vii? Nu stiu. Poate, daca e gata motorul pana atunci si daca mai gasesc cazare, etc. Oricum, prefer grupurile mai mici, gen 3-some sau 4-some Vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Noroc! Ma bag si eu daca tot veni vorba. Totul e sa se mearga linistit, fara vitejii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 banuiesc ca majoritatea o sa avem bagaje...deci nu cred ca va fi cazul de vitejii,iar cum bine spunea la inceputul topicului mergem sa ne relaxam nu la vre-o intrecere. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vesti ”bine”,se mai adauga 2 ducatisti 100%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Noroc! Ma bag si eu daca tot veni vorba. Totul e sa se mearga linistit, fara vitejii. daca citesti primul post o sa vezi ca nu strangem gasca de liniute. eu sunt din valenii de munte. Vin si eu,sper doar sa ajung la 09.00 in locul stabilit. Se poate, acum 2 ani am plecat si eu din leordeni si am ajuns la timp. tot cam aceiasi distanta am avut de facut pana in bucuresti. se anunta gasca mare si anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 25, 2013 Autor Share Postat Aprilie 25, 2013 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 11. hardKnot? 12. forestieru 13. vladul 14. ducatist 1 15. ducatist 2 usor usor, se leaga treaba Se poate, acum 2 ani am plecat si eu din leordeni si am ajuns la timp. tot cam aceiasi distanta am avut de facut pana in bucuresti. ungure, acum vii tocmai de la Kolosvar sau mai de prin Muntenia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 sunt si eu 100%, daca n'o rezolv cu concediul ma intorc seara in bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 1. MotoRocker2. Zeppelina3. Filosoful4. NePlace5. stilalec6. c.dan7. THC8. duduistul9. unguru'10. danutzul12311. hardKnot?12. forestieru13. vladul14. PzKpfW"ducatist 2" e un Monster 696 si e sigur de prezenta in proportie de 90%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 11. hardKnot? 12. forestieru 13. vladul 14. ducatist 1 15. ducatist 2 usor usor, se leaga treaba ungure, acum vii tocmai de la Kolosvar sau mai de prin Muntenia? De la cluj, doar ca plec cu o zi inainte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irinetu Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ma bag si eu + un pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 vin si eu dar ma intorc in aceeasi zi stau mai la coada pe principiul tobelor zgomotoase. 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 11. hardKnot? 12. forestieru 13. vladul 14. ducatist 1 15. ducatist 2 16. irinetu + pasager 17. eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Am vazut nu poate decat sa ma bucure treaba asta. Presimt distractie mare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 As vrea sa merg si eu cu voi, partea cu trecutul cu bacul ma atrage si mai mult. Insa vreau sa stiu cateva aspecte simple: -daca veti ramane si pana cand !? -daca se va sta la cort sau... -daca din cei care emrg exista pers care vor ramane si in alta parte decat in Vama. Sincer ideea vamii nu ma atrage atat de mult datorita speciilor rare venite sa "ciordeasca" cu ocazia acelor zile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2013 Autor Share Postat Aprilie 27, 2013 la plecare, pleaca fiecare cum si cand vrea...si cu cine vrea. eu si pretina plecam pe 2 dup-amiaza unii au cazare, unii stau la cort (eu stau la cort ca n-am gasit cazare ca se primeasca doar o noapte, desi am sunat din martie) te inteleg cu vama...majoritatea mergem pt drum, nu pt vama in sine, sunt care nu raman in vama cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Ma bag si eu .... Malaguti madison 250 + adi. Malaguti madison 400 Si posibil Gilera Nexus 250 Yamaha majesti 250 Asta daca nu cumva sunteti rasisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Cati ramaneti peste noapte cu cortul? Ca as ramane si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Este invitat oricine, cu orice tip de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 N-ati vrea voi sa campam spre stanga anul asta, in zona cherhana, ca sa nu zic nudisti, cat mai departe de galagie? Anul trecut abia ne puteam auzi intre noi la corturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 27, 2013 Autor Share Postat Aprilie 27, 2013 Malaguti madison 250 + Malaguti madison 400 Gilera Nexus 250 Yamaha majesti 250 Asta daca nu cumva sunteti rasisti scutere...sa supunem la vot ce ziceti baieti, primim si (maxi)scuteristi ? PS: vb serios, stiu ca e o dezbatere continua daca maxiscuteristii sunt motociclisti sau nu... si sunt oameni care vor sau nu sa mearga in gasca cu maxiscuteristi...si NU VREAU ca dezbaterea sa continue pe topicul asta, pur si simplu raspundeti cu DA sau NU si ramane asa, fara nicio suparare sau interpretare, suntem oameni diferiti si tre' sa ne intelegem conceptiile (in cazul de fata motociclistice) reciproc. Majoritatea decide... deci bagati! primim si (maxi)scuteristi ? 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 11. hardKnot? 12. forestieru 13. vladul 14. Pzkpvfw 15. Monstru 696 16. irinetu + pasager 17. cnairda 18. spitfire dragos 1. nu 2. nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate