Filosofull Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Si eu vin cu pasagera; legat de drum as vrea sa stiu sigur pe unde o luam, noi ne gandeam sa oprim mai intai in C-ta cu niste cadouri. Daca drumul e prin Baneasa, Dobromir Negru Voda, atunci l-am facut in 2010, dar nu-i bai. In schimb nu mai trecem prin C-ta sau ne despartim de voi undeva pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 1 sigur ..... Posibil + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Posibil sa vin si eu + pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Multam de info domnilor dar colegii mi-au confirmat plecarea spre valea prahovei, care o stabilisem in prealabil. Asfalt uscat sa aveti si distractie multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 am si eu nevoie urgent de tel lu motorhead septimiu 0752447970 mersi mult.. dau o bere in V.V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 care motorhead ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 salutare. vin si eu cu pasagera. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 niiiice, deja cre'ca suntem peste 20, nu mai are rost sa facem lista o rugaminte am la voi! avand in vedere ca se pleaca la 9:00, incercati sa ajungeti pe la 8:30, sa aveti timp sa va luati tigari, sa alimentati, sa va goliti s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
billabong Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 http://www.mobotix.ro/camere_supraveghere_live_ro_2042.html Camera web Vama Veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Una care merge: http://www.art-works.ro/imagini-live-din-vama-veche/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Merg amandoua - desi prima are un refresh-rate penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 la mine nu se arata prima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 In 5 minute cat m-am uitat , 1 singur motor a trecut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salut, Vin si eu si o sa ma intorc inapoi in Bucuresti, dar ceva mai devreme (depinde cand ajungem). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Am fost sa-mi beau cafeaua duminica dimineata in Vama si era deja animatie pe acolo . Se dormea pe plaja , se facea baie in mare (care era cam rece) , jeepuri , cateva motoare SS la capatul strazii spre mare , cateva chopere pe la o terasa aflata la mijlocul strazii . Azi am tot auzit cum treceau spre Vama , mai ales acum , pe seara . Maine sunt prezent de dimineata cu cativa prieteni la cafea . Drum bun celor ce pleaca maine ! P.S.: ati auzit la stiri ce preturi de cazare sunt in Vama ? Cica aceleasi ca in Mamaia . Asa o fi , sau e politica lui Mazare sa atraga turistii la el in statiune ? Se zice ca anul asta , in premiera , a lasat camparea cu corturi pe plaja in statiune . Editat Aprilie 30, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeppelina Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 pregatim piticotul pentru maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forestierul Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 am gasit,pe ultima suta de metri ce-i drept, cazare la 150 lei/noapte camera dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salut! Prezent dimineata la Petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 1. MotoRocker 2. Zeppelina 3. Filosoful 4. NePlace 5. stilalec 6. c.dan 7. THC 8. duduistul 9. unguru' 10. danutzul123 11. hardKnot? 12. forestieru 13. vladul 14. Pzkpvfw 15. Monstru 696 16. irinetu + pasager 17. cnairda 18. spitfire dragos 19. Septikmiu - GSR 600 - sunt de acord q scuteristii.. dc fac fata vitezei astronomice de 130/h )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 incepand cu 8 jumate....v-astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 cam multi pt petrom mai ales ca portiunea aia este ingustata... incerc sa ajung si eu in timp util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 ii prindem din urma amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Touchdown! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Noi am plecat la 11.10 din benzinarie si i-am prins la bac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 am gasit,pe ultima suta de metri ce-i drept, cazare la 150 lei/noapte camera dubla astia sunt cu capul la banii astia ma duc in thassos eu ma aflu acum in celalalt capat de tara si dau 70ron/noapte camera. si conditiile sunt excelente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate