Antistress Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 In aceasta seara la Otopeni, un CBR 600 RR alb-negru, cu nr. de inmatriculare B717 DMR se pare ca a lovit un pieton care traversa neregulamentar. Accidentul s-a soldat cu decesul atat al pilotului cat si al pasagerei sale. Un echipaj smurd incearca in acest moment sa stabilizeze la fata locului pietonul implicat in accident. RIP pentru BIKER si Iubita lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALEX YZF Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 pfiuuuuu ce nenorociree in tara asta de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 doamne ce urat , dumnezeu sa i odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Pfff, tocmai ce am venit de prin Otopeni, ar trebuii sa puna garduri de 2 metrii pe mijloc sa nu mai treaca toate vitele...RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan3L Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Sunt exact la fata locului e un f4. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PH19KiD Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nuuu creeed!!! Incredibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antistress Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 nevasta-mia mi-a spus ca e un RR... ma rog... conteaza prea putin ce model e mobra in acest moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlecZ Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Dumnezeu sa-i odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cat de urat Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 O..Doamne...uneori mai este si soarta..Dumnezeu sa ii ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Dumnezeu sa-i odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.. :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Am fost sunat si eu acum cateva minute de catre un coleg de servici, si el motociclist, era ingrozit de ce a vazut. Dumnezeu sa-i odihneasca si putere familiilor. Fac drumul asta zilnic, viteza cu dn-ul nu se impaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Offfff Dumnezeu sa-i odihneasca in pace :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Nu imi vine sa cred..de ce frate se intampla toate astea..dc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 12, 2013 Admin Share Postat Aprilie 12, 2013 Dumnezeu sa-i ierte! De-abia s-a facut frumos, toti suntem dornici de iesire, reflexele, obisnuinta si atentia sunt ca la inceput de sezon.. . Pe de alta parte vad ca sunt unii care se mira ca de ceva nemaivazut..ce aveti fratilor, accidente sunt peste tot in lume, chiar trebuie sa ne facem cruci cu ambele maini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Dumnezeu sa-i ierte! De-abia s-a facut frumos, toti suntem dornici de iesire, reflexele, obisnuinta si atentia sunt ca la inceput de sezon.. . Pe de alta parte vad ca sunt unii care se mira ca de ceva nemaivazut..ce aveti fratilor, accidente sunt peste tot in lume, chiar trebuie sa ne facem cruci cu ambele maini? Nici nu a inceput bine sezonul si deja foarte multe accidente..parca prea multi e normal sa ne miram si sa ne facem cruci cu ambele maini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ride in paradise.. De ce am eu impresia ca pietonul ala scapa nepedepsit..asta e..se arunca unu in fata ta,platesti o viata sau cu viata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 E si pietonul pe duca. Cica se chinuiau sa-l resurciteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) E plin de vite in romania, vite care, merg pe mijlocul strazii precum s-ar intoarce de la dus. Foarte artagosi si scandalagii. Prostia asta de presa, in loc de cacaturile cu 2 litri de apa pe zi, mai bine ar da clipuri prin care sa educe neamul asta de cercopiteci in traversarea regulamentara a strazilor. Dar, apoi, scopul presei nu este sa educe, ci sa indobitoceasca... Bine c-am scos educatia rutiera din scoli si-am bagat religia Editat Aprilie 12, 2013 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 R.I.P. - Condoleante familiilor .. imi pare rau sa aud de atatea accidente cand sezonul nici nu a inceput inca pentru unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Iarasi si iarasi si iarasi...si iarasi...DN1 Dumnezeu sa-i odihneasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Tovarasul pieton ar trebui inchis cativa ani buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate