kill4speed Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Am auzit si eu....accident mortal pe gh doja azi 11:05...motor r6......mai are cineva detalii....nu am vazut nimic postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 ce sa mai .misto.de-acum mai bine aplaudam cand mai auzim de un mort,macar sa fim veseli in fiecare zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_marian61 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 altu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kill4speed Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 http://www.facebook.com/florin.chiorean RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 (editat) a mai cazut unu la datorie ! .. zici ca suntem in razboi !... Editat Mai 11, 2013 de MassimoWest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 a mai cazut unu la datorie ! .. zici ca suntem in razboi !... .......R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 R.I.P. Nu pot sa inteleg cum de se intimpla asta cu cei mai buni!!!!! Offfff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 ce sa mai .misto.de-acum mai bine aplaudam cand mai auzim de un mort,macar sa fim veseli in fiecare zi. daca atat te duce capu...aplauda tu R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Sa fi fost oare incepator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 daca atat te duce capu...aplauda tu R.I.P Si cand te uiti in stanga si vezi ca e super membru.....ma gandesc daca e bine sa mai stau pe aici. Ma doare sufletul cand ne parpadim asa usor pe rand, dar parca imi vine sa xxxxx cand vad comentarii gen Nationalismul. Regretabil exemplu! Bravo, as spune ironic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Au aratat acum 2 minute la stirile ProTV. Motociclistul mergea regulamentar, cand din sens opus, unul cu un Audi negru a vrut sa schimbe directia spre stanga, insa fara a se asigura. Martorii au spus ca motociclistul ar fi dat drumul motocicletei undeva la 20 de metri de masina, insa acesta a intrat cu capul in masina (din pacate). De altfel, au mai precizat faptul ca i-a sarit casca, dar nu stiu exact daca inainte sau dupa impact. Motocicleta era in culori alb-albastru. Dumnezeu sa-l ierte! Editat Mai 12, 2013 de stely_yoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 RIP..........dzeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Unii chiar nu stiu ce e ala sarcasm,si nu stiu sa citeasca printre randuri. Pentru cei care nu se prind,am sa le explic ce inseamna postul meu anterior ca la clasa a V-a. "ce sa mai .misto.de-acum mai bine aplaudam cand mai auzim de un mort,macar sa fim veseli in fiecare zi." Inseamna de fapt "Mai murim multi? Mai citim zilnic de un mort? Mai trebuie sa ne suparam in fiecare zi cu ganduri negre cand vedem inca un motociclist intins pe sosea?La cat s-a murit in ultimu timp ar trebui sa aplicam regula ca la Sapanta si sa fim veseli cand unu din noi se duce,altfel nu mai iesim din casa." Asadar ,imi cer scuze ca nu am facut si eu restul plebei si am dat cu un rahat de floricica si 3 litere ca sa imi arat adevarata suparare si respect fata de colegul mort. Editat Mai 12, 2013 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 01Hornet Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Unii chiar nu stiu ce e ala sarcasm,si nu stiu sa citeasca printre randuri. Pentru cei care nu se prind,am sa le explic ce inseamna postul meu anterior ca la clasa a V-a. "ce sa mai .misto.de-acum mai bine aplaudam cand mai auzim de un mort,macar sa fim veseli in fiecare zi." Inseamna de fapt "Mai murim multi? Mai citim zilnic de un mort? Mai trebuie sa ne suparam in fiecare zi cu ganduri negre cand vedem inca un motociclist intins pe sosea?La cat s-a murit in ultimu timp ar trebui sa aplicam regula ca la Sapanta si sa fim veseli cand unu din noi se duce,altfel nu mai iesim din casa." Asadar ,imi cer scuze ca nu am facut si eu restul plebei si am dat cu un rahat de floricica si 3 litere ca sa imi arat adevarata suparare si respect fata de colegul mort. n-ai ma cu cine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Unii chiar nu stiu ce e ala sarcasm,si nu stiu sa citeasca printre randuri. Poate ca nu e nevoie sa fim mereu sarcastici, ironici sau metaforici. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 c++; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redbull_666666 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 uneori ironia nu isi are locul...cu atat mai mult cu cat e vb de putin respect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty87sct Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Din pacate am avut neplacerea sa trec pe acol in acel momen si. Sa vad k un coleg de al nostu zace pe asfalt din cauza altora ca nu le pasa k mai samt si alti in trafic. Dumnezeu Sa-l ierte Rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca. Ca anul asta parca nu a fost niciodata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Martorii au spus ca motociclistul ar fi dat drumul motocicletei undeva la 20 de metri de masina, insa acesta a intrat cu capul in masina (din pacate). De unde sa intelegem ca e o idee destul de proasta sa culci motorul inainte de impact ? Mai bine te ridici in scarite si sari peste conserva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 De unde sa intelegem ca e o idee destul de proasta sa culci motorul inainte de impact ? Mai bine te ridici in scarite si sari peste conserva ? Da, in principiu e o idee destul de proasta. In 20 de metri ar fi avut timp sa franeze. Poate n-ar fi reusit sa opreasca motocicleta de tot, dar cu siguranta viteza de impact ar fi fost mult mai mica si poate s-ar fi ridicat de jos fara nicio zgarietura. Dar nah, e usor sa vorbesti de pe margine ce trebuie si ce nu trebuie facut. Nimeni nu stie cum reactioneaza intr-o situatie critica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Poate nu a dat drumul la motor..cel mai probabil a franat, a pierdut aderenta si a cazut..am fost la un alt accident cu acelasi tipar..frana, pierdut aderenta, dus taras si lovit cu capul in portiera masinii..deces prin fractura la baza craniului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 a franat si a pus-o jos,au fost 47m de frana(cu spatele cred). impactul cu audi s-a facut cu capul fara casca. era sens unic,si verde la semafor pe sensul lui. era un motociclist vechi,doar ca a circulat mai mult prin oras. dumnezeu sa-l odihneasca. inmormantarea marti la cimitirul din recea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 De unde sa intelegem ca e o idee destul de proasta sa culci motorul inainte de impact ? Mai bine te ridici in scarite si sari peste conserva ? Am transmis si eu ce s-a spus in reportaj. Tu intelegi ce vrei si ce crezi ca este mai bine pentru tine. Este doar declaratia martorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate