gimsys Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Buna, Puteti sa imi recomandati ceva modele care inaltimea scaunului mai mica, aproximativ ca la un CBR F1 sau GSXF Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Buna, Puteti sa imi recomandati ceva modele care inaltimea scaunului mai mica, aproximativ ca la un CBR F1 sau GSXF Multumesc mult Eu i-ti recomand BMW F650 pt ca se poate regla telescopul din spate: rigid, semirigid sau moale. Pe pozitia moale inaltimea scaunului este evident mai mica decat pe pozitia rigid. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Iti recomand yamaha TDM, e o bijuterie de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 si f2 si f3 ,merge si kawasaki zzr se mai regleaza garda la ele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 si f2 si f3 ,merge si kawasaki zzr se mai regleaza garda la ele:) pe mine m-ar interesa modele mai spre enduro cum a spus zeus, gen tdm dar cu inaltimea ca la modele ce le-am mentionat, si pretul acolo in 1300 - 1800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Dupa cum s-a spus, F650 GS-ul vine cu optiune de sa joasa si reglaje pe suspensie. Dar una in mintile ei depaseste bugetul alocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Dupa cum s-a spus, F650 GS-ul vine cu optiune de sa joasa si reglaje pe suspensie. Dar una in mintile ei depaseste bugetul alocat. asa e din pacate as vreaa sa schimb gsxf-ul pe ceva sub 200 kg ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 atunci F650-ul nu e ce cauti tu Are 200+ complet echipat... poate un KLR... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Poate Suzuki Freewind.Joasa, ieftina si usurica (~170kg). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Freewind-ul pare interesanta. Nu m-am urcat pe asa ceva, insa am studiat deaproape unul. TDM-ul nu merge la ceea ce zici tu. Un forestier sa zic ca merge, insa e destul de grea. Nici nu se compara pe drumuri din astea cu F650-ul. E un fel de struto-camila, bun la toate, dar nu exceleaza la nimic Iti recomand macar un TDM 4tx, nu 3vd-ul, la 1800 gasesti ceva destul de ok. PS: ai dat gsxf-ul? Ce nu te-a multumit? Ma gandeam la un momentdat la unul de 750... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aiulian2000 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Subscriu pentru Suzuki Freewind. Nu am avut probleme cu el, te descurci de minune intre masini, urci o bordura cand ai nevoie. E usor si prietenos. Si as zice toate astea si daca nu l-as avea de vanzare. Motivul pentru care il vand este ca simt nevoia sa trec la 1000 cm3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Freewind-ul pare interesanta. Nu m-am urcat pe asa ceva, insa am studiat deaproape unul. TDM-ul nu merge la ceea ce zici tu. Un forestier sa zic ca merge, insa e destul de grea. Nici nu se compara pe drumuri din astea cu F650-ul. E un fel de struto-camila, bun la toate, dar nu exceleaza la nimic Iti recomand macar un TDM 4tx, nu 3vd-ul, la 1800 gasesti ceva destul de ok. PS: ai dat gsxf-ul? Ce nu te-a multumit? Ma gandeam la un momentdat la unul de 750... nu am dat inca GSXF-ul, e prea greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Zi-mi ce inaltime ai, ca nu pot compara cu cbr-ul asa, din memorie... Editat Mai 29, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Zi-mi ce inaltime ai, ca nu pot compara cu cbr-ul asa, din memorie... 1.75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 1.75 Cu KLE-ul n-o sa ai nicio problema cu inaltimea. Eu am 1.70 si merg cu el de 4 ani cu amortizorul spate pe maxim-tare si cu 1 atm bagata in amortizoarele fata. Cu exceptia primei luni cand am scapat-o pe jos de doua ori de pe loc (nu mai mersesem decat pe IJ, CB 500 si Virago 535, toate foarte joase), n-am avut nicio belea. O mai tavalesc pe cateun coclau mai nasol, dar asta e inevitabil, orice ti-ai lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 1.75 La 1.75 poti sa-ti iei orice aproape enduro touring [o mica rezerva fata de KTM-urile mari 9x0]. Am 1.69 si calaresc un F800GS. F650GS are 178kg fara benzina si incategoria ei [asta insemnand mobra de ~650 cmc mono care sa duca pasager si bagaje fara ranfosari suplimentare ale cadrului si sa aiba motor racit cu apa] este cea mai usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Iunie 15, 2013 Autor Share Postat Iunie 15, 2013 Amd dat GSXF-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 1.75 daca aveam 1.75 acum mergeam pe ktm 990 din punctul meu de vedere la inaltimea asta poti sa mergi pe orice enduroaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 tenereurile sunt inalte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Nu exista mobra de enduro sau enduro turing cu saua la inaltimea unui CBR sau GSXF ! Ba da, bre, F650-ul mie mi s-a parut mai joasa decat CBR-ul de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Eu am 1,70 si merg de ceva timp pe vaci d'astea. La 1,75 ai tai esti chiar inalt ! Eu zic sa te concentrezi pe ceva cu centrul de greutate cat mai jos gen BMW F650GS, Transalp ... sau din categoria mai dual sport DRZ400, LC4 ... La 2000 euro iti poti cumpara un Transalp de 650 care te va suporta mult timp. Poti lua in considerare si un Suzuki Dr 800 S ! ... oricum toate mobrele se pot cobora din suspensii, mai mult sau mai putin. Nu exista mobra de enduro sau enduro turing cu saua la inaltimea unui CBR sau GSXF ! Ce ironie ?! ... toate piticaniile (sunt si eu inclus) se dau cu vite d'aste inalte, iar palugile le vezi pe supersporturi ! ce mi s-a pus mie pata pe 990 ...dar acum chiar ca ma gandesc serios sa schimb V-stromul pe un 990 din 2010-2011 ktm990 cu suspensii joase hyperpro ajunge la 810mm la sea, deci cineva cu 1.75 sta chiar cu genunchii flexati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Ce ironie ?! ... toate piticaniile (sunt si eu inclus) se dau cu vite d'aste inalte, iar palugile le vezi pe supersporturi ! Pana la urma nu inaltimea conteaza ! Am un prieten care mergea cu Dominatorul si la semafor punea doar 1 picior jos, ca celalalt era pe sea. Si mergea asa, bine-mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 18, 2013 Share Postat Iunie 18, 2013 Tare asta, tre' s-o incerc si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Ce ironie ?! ... toate piticaniile (sunt si eu inclus) se dau cu vite d'aste inalte, sperante desarte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate