B.B. Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 In luna mai, pe 26 mai exact am nunta. Eu. Cu prietena mea pe care o iubesc de 7 ani. La data nuntii implinim 7 ani de cand ne-am indragostit. Va invit pe toti la Galati, alaiul va fi cu motoare, inclusiv eu. Astept sa veniti, nunta nu va fi conventionala! va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 canta cargo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 That should be beautifull.....7 years....Good luck and manny years to go! ....Btw....Lazy se simte super.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Marfa. Si eu am facut lafel si mi-a iesit extraordinar. Ne vedem acolo sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Saracul, se insoara !!!! E pierdut si asta !!!! Felicitari. Casa de piatra, fericire maxima, dragoste, iubire, intelegere si multi, multi bani va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Care esti frate, ca nu te stiu! oricum "CASA DE PIATRA!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Culmea, mai stiu o nunta tot in aceeasi zi, numa' ca prin Buc. Saracii de noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 hihihi, Casa de piatra si sa va iubiti mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 Care esti frate, ca nu te stiu!oricum "CASA DE PIATRA!!!" am facut liceul la LMK, faculatea la Inginerie electrica, am terminat in 2003. Acum locuiesc la Braila. Multumesc de urari, va astept pe toti ca vreau sa am convoi de motociclisti si o sa mergem de la Braila la Galati. Daca veniti o sa am o nunta de neuitat! Va astept. Dau de baut la toata lumea. NU vreau dar decat daca sunteti in bani! Dar simpla voastra prezenta e de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 eu zic ca vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 eu zic ca vin. asa asa! Multumesc d-nul Sacal. Stiu ca esti galatean, asa ca ma pot baza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 casa de piatra si fericire multa!poti conta si pe mine! ps:SPER sa ne adunam mai multi decat la nenea george unde erau mai multi lautari decat motociclisti(cu sau fara motociclete)!rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 casi di cheatri! sper sa ajung si eu, dar nu promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel93 Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 vin casa de piatra vin casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 vin casa de piatra vin casa de piatra hai ca facem de-o nunta incet incet... alti invitati n-am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 hai ca facem de-o nunta incet incet... alti invitati n-am ... fii sigur ca o sa aiba ea! casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Casa de piatra si tot ce va doriti! Incepand cu alai de motociclisti si continuand cu restul! Nu voi putea veni, dar sigur va veti distra pe cinste! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 8, 2006 Autor Share Postat Decembrie 8, 2006 Salut 'Belbody', si din partea mea: Casa de piatra! Va doresc multa sanatate si fericire. Chiar in perioada aceia sunt in tara (Sibiu), dar nu stiu daca pot sa ajung pina in Galati. Distractie placuta si o nunta distractiva. Bai, va multumesc mult, nici nu stiti ce incantat sunt cand vad ca a mai postat cineva aici. E naspa, rau. CHIAR ma insor. Am mai avut o tentativa acum 2 ani, cu aceeasi mireasa, dar s-a amanat pe motive de familie si nesiguranta. Acuma chiar am pus-o. Mi-a cerut d-ra sa pun piciorul in prag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 ar fi interesati si cativa bikeri din buftea, deocamdata e devreme, mai vb pana atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Frate , Focsaniul e cu tine , mai ales ca avem un galatean printre noi la club. Sa pui un bidon de vin deoparte si pentru noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Bai, va multumesc mult, nici nu stiti ce incantat sunt cand vad ca a mai postat cineva aici. E naspa, rau. CHIAR ma insor. Am mai avut o tentativa acum 2 ani, cu aceeasi mireasa, dar s-a amanat pe motive de familie si nesiguranta. Acuma chiar am pus-o. Mi-a cerut d-ra sa pun piciorul in prag! Vezi unde tii piciorul in prag sa nu-ti inchida cineva usa ! Casa de piatra, frate! Incerc sa ajung si eu, cu toate ca ... drumu' lung, omatul mare, ... alea,alea, voi face tot ce se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 Vezi unde tii piciorul in prag sa nu-ti inchida cineva usa ! Casa de piatra, frate! Incerc sa ajung si eu, cu toate ca ... drumu' lung, omatul mare, ... alea,alea, voi face tot ce se poate! multumesc in mai nu e omat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carabush Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 multumesc in mai nu e omat! Eeee!!! ziceam si eu asa. Poate dau peste Alba ca Zapada pana atunci si are alt program. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 eu zic sa stai linistit ca sigur facem o echipa si bagam un drum la Galati, daca ai noroc sa fie soare...sa ai ce sa ne dai ca o sa fie o gramada de lume mai ales ca e si la inceput de sezon e prilej de drum... "casa de piatra" si vorba uni amic "si wc-u de bca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate