danimalu Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Salut,am tobita asta a mea care e prea lunga si la sarituri,sau damburi mai mari imi atinge in etrier si o indoaie. Doresc sa o tai de la jumate si o nituiesc din nou,este posibil? Se schimba sunetul? in rau ? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papyktm Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) Din potriva, o sa-i faci un sunet mai gros, mai agresiv si mai puternic. Deci e bun ! Editat Iunie 25, 2013 de papyktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 numai sa cauti nituri de otel nu din aluminiu pt ca cele din aluminiu de la caldura o sa iti cedeze si o sa pierzi capacul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Ce burlan de toba .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Normal ca se poate, doar trebuie sa te duci la cineva care stie, daca chiar esti din SV, cum e numarul, cauta cineva de acolo daca nu, in Bucuresti sunt destui priceputi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Normal ca se poate, doar trebuie sa te duci la cineva care stie, daca chiar esti din SV, cum e numarul, cauta cineva de acolo daca nu, in Bucuresti sunt destui priceputi Adevaru e ca iti terbuie 3 facultati sa cati o toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderlight Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Adevaru e ca iti terbuie 3 facultati sa cati o toba. Vrea sa o modifice, cu toate astea, i-a fost omului mai usor sa scrie aici, decat sa caute...Nu toti sunt asa destepti...dar na, in loc sa indrumi omul / sa ii dai o idee...te gandesti la cate facultati au unii.. PS catre initiatorul topicului, sper ca ignori aceste mesaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) Cum oare atinge toba aia in etrier?? In fine, daca e cursa suspensiei chiar asa de lunga eu mi-as face griji pt etrier nu pentru toba.. Editat Iunie 25, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Ce burlan de toba .... bine ca ai tu o toba mai smechera !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Cum oare atinge toba aia in etrier?? In fine, daca e cursa suspensiei chiar asa de lunga eu mi-as face griji pt etrier nu pentru toba.. Pentru etrier isi face si el griji, din moment ce alege sa-si taie toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Pentru etrier isi face si el griji, din moment ce alege sa-si taie toba. pai altfel taia etrietul ca lovea in toba ! hhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) depinde de toba , desi avem acelasi etrier eu imi fac griji pentru toba nu pentru etrier , si cu toate astea am atins si eu etrierul Editat Iunie 25, 2013 de LCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 25, 2013 Autor Share Postat Iunie 25, 2013 Eu nu vreau toba noua,daca doream una noua nu mai incepeam topicul inutil,am dat 180 de euro pe ea second si nu cred ca mai iau nici jumate daca e lovita,deci O TAI ! bag flexu in ea si o duc la niste baieti sa mi-o nituiasca cum trebuie,atata am vrut sa stiu,sa nu ii stric sunetul placut ce il are,ca suna mai gros,e ok. In concluzie,am sa o scurtez si multumesc pentru pareri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) Eu nu vreau toba noua,daca doream una noua nu mai incepeam topicul inutil,am dat 180 de euro pe ea second si nu cred ca mai iau nici jumate daca e lovita,deci O TAI ! bag flexu in ea si o duc la niste baieti sa mi-o nituiasca cum trebuie,atata am vrut sa stiu,sa nu ii stric sunetul placut ce il are,ca suna mai gros,e ok. In concluzie,am sa o scurtez si multumesc pentru pareri! Nu o taia direct, desfa un capac si vezi cum sunt internele, s-ar putea teava aia din sita de pe centru sa fie mai lunga un pic decat partea exterioara a tobei si daca o tai direct la drept nu o sa se mai "mufeze" cu capacul. La fel vezi sa nu fie conica partea aia interioara, daca e conica o sa trebuiasca sa o modifici un pic pe capat sa vina bine pe capac . Vrea sa o modifice, cu toate astea, i-a fost omului mai usor sa scrie aici, decat sa caute...Nu toti sunt asa destepti...dar na, in loc sa indrumi omul / sa ii dai o idee...te gandesti la cate facultati au unii.. PS catre initiatorul topicului, sper ca ignori aceste mesaje Nu e vorba de desteptaciune aici ci doar de faptul ca ai pus problema initial ca si cum ar fi ceva NASA si nu oricine isi baga nasul acolo. Si tu cum ai indrumat omul, i-ai zis un fel de "Cauţi dreptatea frate? Caută uşa şi ieşi!" Editat Iunie 25, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 LINISTIT DOAR K O SA SCOATA UN SUNET MAI GROS SI MAI AGRESIV BAFTA LA SURUBARIT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Dupa cum vad eu, daca tai din ea, ca sa nu mai atinga in etrier, ramai cu 2 degete, va arata ciudat. mai bine o schimbi cu una mai subtire sau o vinzi si iti face visci una la comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 Salut,am tobita asta a mea care e prea lunga si la sarituri,sau damburi mai mari imi atinge in etrier si o indoaie. Doresc sa o tai de la jumate si o nituiesc din nou,este posibil? Se schimba sunetul? in rau ? Multumesc anticipat! incearca sa montezi toba putin mai in exterior eu asa am rezolvat cu etrierul dar am parcat prea aproape de o bordura si am julito si pe partea cealalta (toba fiind din carbon ) si chiar ma gandeam sa o scutez putin cu un flex si 3-4 poc nituri sa ne pui poze si pareri dupa ce o scurtezi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 25, 2013 Autor Share Postat Iunie 25, 2013 am sa pun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 (editat) Stiu pe cineva care a facut 'miscari cu toba (la un XT660) si dupa mergea naspa,consuma mai mult ,mergea mai rau da' ce sunet meserie aveau! A ajuns la concluzia ca cele originale erau perfecte dar cand a aflat cat fac (in $) a renuntat . Asa ca poate gasesti o solutie sa eviti etrierul (ex : tragi toba mai sus -gen Hoinar) . Editat Iunie 25, 2013 de mottofreee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 pai eu stiu din moment ce umblii la toba trebuie sa umblii si la reglajul de la carburator,sa-l ajustezi dupa cum ii convine,consumul meu este normal,nu stiu ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Si la filtrul de aer iar daca maine introduc astia dinamometre mobile (nemtii au ,e de marimea unei valize si se conecteaza la laptop cu camera -in timpul masuratorii filmeaza cum rolele sunt aplicate pe roata spate a motocicletei cu numarul ...) sau audiometre (de masoara nivelul de zgomot ) De asemenea ,mai cunosc pe cineva care care a reusit sa adapteze o toba (la CB400) dar dupa mai multe incercari si filtre - el lucra la o firma cu strung,freza si aparate de sudura . Mai intai intereseaza-te cat e o toba originala pt XT , la XT660 tobele (au caralizator) sunt 2400$ ; disponibilitate si dupa aia taie - eu tot la parerea cu modificarea minora a traseului evacuarii sunt . Chestile astea sunt calculate ,testate ,optimizate/modificate din fabrica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Esti sigur ca alea sunt "dinamometre"? Dinamometrul este un instrument de masurat fortele, arata ca un cantar de-ala cu arc si e cat se poate de mobil. http://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1433&bih=652&q=dinamometru&oq=dinamome&gs_l=img.1.0.0l5j0i24l5.1065.2517.0.4901.8.8.0.0.0.0.88.613.8.8.0...0.0...1ac.1.18.img.GQN2jrtDqjQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 nu inteleg ce ai dorit sa zici cu "dinamometrul" ala,eu tot stiu ca e un fel de cheie de masurat forta cu care strangi suruburile. si nu inteleg de ce ar afecta cumva daca tai toba in jumate si asa e goala,adica e traseul drept,are sita aia in mijloc care tine vata aia speciala si atat,o tia in doua,o nituiesc frumos inapoi si lungesc cotul de la toba,ar trebuii sa apara probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 (editat) Aia e cheie dinamometrica, se foloseste pentru a strange suruburi la un anumit cuplu. Editat Iunie 26, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 aa,am inteles gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate