awbdan Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salutare ! Sunt nou pe forum, nou in bransa... . Mai e rost de vre o intanlire prin Focsani pana se incheie sezonul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Salutare ! Sunt nou pe forum, nou in bransa... . Mai e rost de vre o intanlire prin Focsani pana se incheie sezonul? Maine daca e frumos ne vedem la o plimbare Deci s-a terminat tot la vrancea , fara plimbari organizate si fara vise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Nu poti sa faci pisicile sa umble in turma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 La mine nu e scris ca e instrainat, Si cand m-a oprit militia , nu mi-a spus nimic , si chiar daca mi-ar spune ca nu e pe numele meu , ii spun ca e data doar de inprumut. Practic , trebuie sa ai i.t.p. si asigurare valabile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Am si itp valabil si asigurare si are si impozitul platit la primarie.daca vrea militianul sa iti faca greutati gaseste ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grig89 Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 salut,in acceasi situatie m-am aflat si eu,nu am avut nici o problema cand am fost oprit,dar pentru siguranta ta ar trebuie sa faci toate demersurile legale sa o inmatriculezi si sa fii tu mai linistit!!! De exemplu eu am facut identificarea pe 18 septembrie si am platit asigurare pana in septembrie,practic inutil,dar in caz de ceva nu trebuie sa mai stau dupa domnul de la bucuresti care nu mai e in tara etc...si ma refer in cazul in care iti ia certificatul si alte alea!!! Mai cheltui 3-4 milioane in plus,dar stai linistit,cu numele tau pe carte,cu certificat cu numele tau pe el, practic te doare undeva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 E frumos afara, consumam ceva gaz astazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 cu RCA sunt ceva motociclisti, dar nu e esential caci stiu suficienti care nu se plimbau cu motocicletele nici cand era vremea buna si RCA-ul valabil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Si a trecut si ziua aceasta frumoasa. Dupa ce am vazut ca pe Tara Vrancei motoarele au intrat in hibernare, am luat o usurel spre vecinii nostri dupa malul Dunarii, cu intentia declarata de a face o ultima "degustare" a cafelei de pe faleza din Galati. Am bagat gaz si la intersectia din Nănesti m am intersectat cu un grup de colegi pe motoare cu nr. de Galati ce mergeau spre Braila. Cum deja ma plictisisem la culme singurel pe drum, m am alaturat acelui grup si am ajuns in Galati prin Braila. Salutari tuturor celor din Galati . Promit ca la anul sa revin la "zid" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Salut! Unde imi recomandati sa merg cu motocicleta intr-un service? Galati sau Bacau?stiu ca astea sunt optiunile pentru cei din Vrancea. In Galati e reprezentanta Suzuki(daca nu ma insel) dar in Bacau nu stiu ce si cum.daca stiti care lucreaza mai bine si au preturi de bun simt poate imi dati un pont, sa nu plec chiar la ghici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 salut,imi pare rau pentru problema ta,si eu intampin probleme si chiar nu stiu ce sfat sa iti dau...din cate stiu la galati din cate am auzit fac treaba buna...din punct de vedere al costurilor nu stiu ce sa spun,daca afli detalii te rog sa mi le impartasesti si mie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 salut,imi pare rau pentru problema ta,si eu intampin probleme si chiar nu stiu ce sfat sa iti dau...din cate stiu la galati din cate am auzit fac treaba buna...din punct de vedere al costurilor nu stiu ce sa spun,daca afli detalii te rog sa mi le impartasesti si mie!! » Post actualizat in 31 Jul 2014 15:30 Probleme cu postatul de pe telefon.daca aflu ceva din alte surse sau pe propria piele,te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai32 Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Poti incerca la Evo Motors, in Bacau, sau la Adinel, tot in Bacau. Preturile zic eu ca sunt ok. Daca vrei detalii da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Salut!pe unde se pot schimba cauciucurile in focsani?am citit ceva pe forum dar nu stiu daca mai este valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrasqul Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Ok!multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Sa traim ...bine ! Ceva planuri ptr sfarsitul de saptamana ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Bună ziua, peste puțin timp veți avea un nou coleg printre voi.Își va face și el cont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Cum îi dictează conştiința colegule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 E binevenit sa taca aici impreuna cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Bună replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awbdan Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Ești binevenit la resuscitarea " zonei Vrancea". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markko40 Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Mda..., cineva asocia sangele cu benzina la modul "sa-ti curga benzina-n vene!" Pai aici s-a infundat carburatoru`!! E de vina clima probabil! » Post actualizat in 13 May 2015 10:51UIte ca "io" dau o fuga cu capra pana-n Croatia sa ma intalnesc cu niste cavaleri de prin EU! In felu` asta mai spal obrazu`! De plecat o sa fie vineri dimineata! Promit poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 UIte ca "io" dau o fuga cu capra pana-n Croatia sa ma intalnesc cu niste cavaleri de prin EU! In felu` asta mai spal obrazu`! De plecat o sa fie vineri dimineata! Promit poze! Drumuri bune si frumoase sa ai! Si poze negresit vrem sa vedem (pe topicul cu Tangourile Celebre). Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 14, 2022 Share Postat Decembrie 14, 2022 Ultima data cand am mers pe Lepsa (prin 2018, cand cu gazatii, in august) drumul era foarte bun, doar la iesire, cred ca de pe la manastire spre Soveja, erau cateva portiuni de drum in lucru, ori sparte si pregatite pentru reabilitare. Oricum, de atunci si pana acum cred ca au terminat si portiunile alea, iar daca nu mergi sa pui genunchiul jos, cred ca se poate merge lejer si in siguranta cam cu orice tip de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate