Macke Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Astept impresii, ca eu urc pe 22-23 iulie ... Spor, vreme buna si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 2, 2013 Autor Share Postat Iulie 2, 2013 Hop si eu 9. Sebi - F650 Trebuie ceva avans la cazare sau platim cand ajugem acolo ? E posibil sa se dea un avans... Pt rezervari, spuneti-mi pe PM ce camere vreti (single sau duble). 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 7. Victor - FZ6 8. Marius - Trimph Rocket 3 9. Sebi - F650 PS: Camerele duble mai au un pat mic deasupra, deci are 3 paturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Sigur nu este inchis drumul pe Transalpina ? Editat Iulie 2, 2013 de mitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sigur nu este inchis drumul pe Transalpina ? trebuie username si password, si te lasa sa treci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Ma uitam acum pe traseu si am vazut ca de la Horezu se doreste a se merge pe drumul care duce direct la Novaci. Din cate imi aduc eu aminte era foarte nasol drumul pe acolo (nu mai am f650 ca taceam din gura ). Eu zic sa tinem Dn76 dupa care sa facem dreapta pe Dn76C. Este mai lung cu 20Km dar prefer sa merg cu 80/ora si sa merg mai mult decat cu 20Km mai putin dar cu 20/ora. Cineva din zona sa ne spuna si noua ce si cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lanfinal Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 salut as veni si eu daca vremea ar fi frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2013 Autor Share Postat Iulie 3, 2013 Salut, E faina tura asta, am facut-o si eu anul trecut (si ma bate gandul sa vin cu voi daca nu o sa mai merg la mare..) La intoarcere va recomand sa treceti prin Poiana Sibiului si Jina in loc de Sebes: asfaltul este bun (eu am facut Sibiel-Rad-Poiana Sibiului-Jina), peisajele foarte frumoase si se iese in Transalpina dupa Sugag. Da, e frumos p-acolo, numai ca nu prea e in drumul nostru... Ar trebui sa urcam apoi pana la pensiune (Hotel Confort) si apoi sa coboram iar. Daca se voteaza sa o luam pe acolo, eu sunt de acord. Cineva din zona sa ne spuna si noua ce si cum? Da, corect, daca e nasol drumul, nu o luam pe acolo. Eu stiu ca am fost anu' trecut si era ok. Update: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 7. Victor - FZ6 8. Marius - Trimph Rocket 3 9. Sebi - F650 10. Dragos - Hornet P.S.: Nu am primit decat de la Sebi ce camera vrea, restul, va cuplez eu pe camere, Py$$y? Haideti sa ne vedem vineri in Regie, incepand cu 19.00-19.30 sa discutam. Si vineri seara fac si rezervarile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Inca nu stiu sigur daca vin singur sau +1 Update: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 7. Victor - FZ6 8. Marius - Trimph Rocket 3 9. Sebi - F650 10. Dragos - Hornet 11. Cristi - SV650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Ziceam sa vin si eu. Daca ma luati/vreti, eu vin. O sa imi iau putin concediu in perioada aia deci pot veni... La intoarcere, o sa ne despartim dupa ce se coboara de pe Transalpina (o voi lua spre Tg Jiu) sau daca drumul este invers (cum e pe harta)...de la Pitesti .. Daca se merge normal, in limita legala, este bine. Altfel nu e problema, raman in urma, scot GPS-ul si o iau batraneste... Nu e nevoie sa ma asteptati..etc.. Multam, +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 5, 2013 Autor Share Postat Iulie 5, 2013 Update lista: 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 - Nr tau de tel? PM pls 7. Victor - FZ6 8. Marius - Trimph Rocket 3 9. Sebi - F650 10. Dragos - Hornet 11. Cristi - SV650 - Da-mi te rog nr tau pe PM ca mi-am pierdut telefonul si nu mai am nr 12. Costel - EN500 PS: poate nu va place cum va cuplez pe camere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Scuze ca ma bag in vorba fara sa fiu participant, va recomand pentru segmentul Horezu-Ranca urmatoarea varianta: http://goo.gl/maps/IMUBb Asfaltul e foarte bun, drumul trece la 500m de pestera Polovraci si cheile Oltetului (drumul pana la pestera e cu criblura, dar nivelat si batut bine), iar de la Polovraci pana la Novaci, traseul de cativa km e extrem de pitoresc, prin padure (dar repet, asfaltat acum un an sau doi, cred) Imagini de pe drum: http://goo.gl/maps/RYCi6 (cheile Oltetului) http://goo.gl/maps/YFmsH http://goo.gl/maps/krXl1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 pai exista si alta varianta? eu stiu ca asta e "clasica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 pai exista si alta varianta? eu stiu ca asta e "clasica" Exista. Depinde de unde vii si cat de tare te grabesti. Varianta mai rapida daca vii dinspre Ramnicu Valcea este cea din Bumbesti-Pitic pe 665D si apoi pe DN67C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) Cea descrisa mai sus de DoctorX o stiam si eu ca fiind cea "oficiala"; e drumul folosit si de mine in majoritatea datilor cand am ajuns la Ranca sau pe Transalpina... Oricum, ideea era ca daca tot treceti pe la Polovraci, e pacat sa nu va racoriti in pestera dupa drumul de la campie, sau sa va minunati cat de adanc si ingust e defileul Oltetului. Editat Iulie 5, 2013 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 M..da.. Mi-am luxat glezna... Ramane sa vad daca ma refac pana atunci... Revin cu un mesaj daca doresc sa mai vin. Oricum inca nus trecut in nici o lista deci e bine. HF and sanatate! Ziceam sa vin si eu. Daca ma luati/vreti, eu vin. O sa imi iau putin concediu in perioada aia deci pot veni... La intoarcere, o sa ne despartim dupa ce se coboara de pe Transalpina (o voi lua spre Tg Jiu) sau daca drumul este invers (cum e pe harta)...de la Pitesti .. Daca se merge normal, in limita legala, este bine. Altfel nu e problema, raman in urma, scot GPS-ul si o iau batraneste... Nu e nevoie sa ma asteptati..etc.. Multam, +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Cum ramane cu intalnirea de astazi? Este obligatorie??? In continoare vin 100% dar nu stiu inca pe cine sa pun pe spate sau sa gust din peisaj singur si linistit fara prea multe griji....banuiesc ca pot dormii cu cineva in camera desi nu cunosc pe nimeni:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 5, 2013 Autor Share Postat Iulie 5, 2013 Scuze ca ma bag in vorba fara sa fiu participant, va recomand pentru segmentul Horezu-Ranca urmatoarea varianta: http://goo.gl/maps/IMUBb Asfaltul e foarte bun, drumul trece la 500m de pestera Polovraci si cheile Oltetului (drumul pana la pestera e cu criblura, dar nivelat si batut bine), iar de la Polovraci pana la Novaci, traseul de cativa km e extrem de pitoresc, prin padure (dar repet, asfaltat acum un an sau doi, cred) Merci de sugestie, pe acolo o sa o luam. M..da.. Mi-am luxat glezna... Ramane sa vad daca ma refac pana atunci... Revin cu un mesaj daca doresc sa mai vin. Oricum inca nus trecut in nici o lista deci e bine. Pai d-aia nu esti trecut in nici o lista si nu vei fi. Ca nu trebuiasca apoi sa te taiem de pe ea. Cum ramane cu intalnirea de astazi? Este obligatorie??? In continoare vin 100% dar nu stiu inca pe cine sa pun pe spate sau sa gust din peisaj singur si linistit fara prea multe griji....banuiesc ca pot dormii cu cineva in camera desi nu cunosc pe nimeni:) Eu oricum o sa fiu acolo, daca vrei vii, daca nu, ne vedem noi. Ideal ar fi sa vii. Lasa-mi nr tau de tel pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnduZ. Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Se mai fac inscrieri? Vreau si eu sa vin daca se mai poate. Nu stiu la cati a ajuns lista, asa ca imi las doar numele si motorul : Andu GSR 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Daca se anunta vreme frumoasa, as veni si eu... Editat Iulie 8, 2013 de 2M.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 Se mai fac inscrieri? Vreau si eu sa vin daca se mai poate. Nu stiu la cati a ajuns lista, asa ca imi las doar numele si motorul : Andu GSR 600 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Stefan - R125 4. Ionut - ER6F 5. Cristi - F4i 6. George - ZX6 - Nr tau de tel? PM pls 7. Victor - FZ6 8. Marius - Trimph Rocket 3 9. Sebi - F650 10. Dragos - Hornet 11. Cristi - SV650 - Da-mi te rog nr tau pe PM ca mi-am pierdut telefonul si nu mai am nr 12. Costel - EN500 13. Andu - GSR600 P.S.: Luati-va la voi combinezoane de ploaie daca aveti si toale mai groase putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salutare. Daca va ajuta cu ceva subsemnatul a urcat Joi 4.07 dupaamiaza am innoptat la Obarsia si Vineri 5.07 am continuat catre Ranca cu iesire la Novaci fara nici un blocaj sau oprire.Au fost totusi cativa caini ciobanesti mari frumosi care au incercat sa ma opreasca si sa ma verifice cum abordez virajele dar cu putin morcov la poponet am scapat.Drumul este bun cu mici(sub 500m)portiuni in care lipseste asfaltul. Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 din cate vad pe net, sunt mici sanse de ploaie sambata dimineata in Bucuresti, dar deja in Pitesti nu se mai vede nici urma de ploi. Din nou in Brezoi si Sibiu prognoza pare sa fie mai mult decat ok. ...deja imi sterg aparatul de praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 Da, arata bine cam peste tot! Abia astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salutare, Mai primiti un Hornet pe ultima suta de metri ? Ar mai fi locuri disponibile la cazare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate