ciubix Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Poza asta o pun in rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 (editat) Inca una si ma duc... Editat Iulie 2, 2013 de CozonacRutier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Geniale meme-urile am ras cu lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 intrebare... dar la cei prinsi cu masina fara carnet de ce nu apar articole in ziar? nu zic ca ce a facut este ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cum sa nu apara, da un goagle "fara permis" + "volan" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 36 ani el si 17 ea? Maturizati-va odata, uitati-va in jurul vostru, exemple de genul asta apar foarte des. Beleaua e ca daca eroul e casatorit, cu obligatii, acu afla si cine nu trebuie de escapada lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Domnu' Cozonac, ma inclin, prima poza, cea cu gustul, e geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sclavuletule de mic wayne, vezi ca inca nu ai raspuns la topicul deschis de tine. Vad ca tii cu orice pret sa te faci de (cuvant urat) pe toate categoriile forumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Fata , stia la ce risc se expune.El se da pe o roata cu aia tot timpu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Nene @snitzelCBR, nu mă pot abține, mă iertați, sînt grammar nazi aici! Cum să pui virgulă între subiect și predicat? E prima regulă care se învață cînd afli despre aceste două părți de propoziție! Am postat „decît” ca să fiu și eu pe un topic ce va deveni celebru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 La ce fata de tantalau are ma mir ca era in echipament si nu in slapi . Cum dracu sa umbli la 36 de ani cu una de 17 , astia ne fac de ras specia. dar tu ti-ai pus macar o data intrebarea, ca poate e fiica lui ?? sau ma rog, verisoara, nepoata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Ruda nu o arunci prin masini, rapandula... cui ii pasa de rapandule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 nu ma dereanjeaza exact ca, moshu ce a picat.Cand pica unu si are o fata in spate toti spun ca e cocalar si se da in spectacol.Daca o masina da peste un motociclist toti spuneti ca soferu avea fata de taran. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Pai daca asta e adevarul ce vrei? Sa mintim? Doamne fere... plm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Nene @snitzelCBR, nu mă pot abține, mă iertați, sînt grammar nazi aici! Cum să pui virgulă între subiect și predicat? E prima regulă care se învață cînd afli despre aceste două părți de propoziție! Am postat „decît” ca să fiu și eu pe un topic ce va deveni celebru! Virgula aia e defapt apostrofu' de la <<..tot timpu' >>, doar ca bitii nu stie romaneste. Don't be a gramar nazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gostrider R6 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Omg .. . . . ce tampit ne face de ras pe toti si dupaia ne intrebam de ce nu avem respect. . . la puscarie cu tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 nu ma dereanjeaza exact ca, moshu ce a picat.Cand pica unu si are o fata in spate toti spun ca e cocalar si se da in spectacol.Daca o masina da peste un motociclist toti spuneti ca soferu avea fata de taran. Cand n-are permis, merge cu o mobra cu numere false si o pierde intr-o curba, e cocalar. Oricum te uiti, e cocalar. Asteptam cainii, viezurii si varcolacii ce i-au sarit in fata sa-l scuze ca a pierdut mobra in curba, mama lui de nisip blestemat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 @Tm... N-am știut, dar, cum ziceam: Am postat „decît” ca să fiu și eu pe un topic ce va deveni celebru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Toasting in epic bread, eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snitzelCBR Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Problema cu permisu nu o cunosc eu il vad zilnic prin tm pe o roata....se da foarte des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Fata , stia la ce risc se expune.El se da pe o roata cu aia tot timpu. Virgula ca virgula ... dar cu care "aia" se dadea pe-o roata? cu mobra sau cu fata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciubix Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Cand n-are permis, merge cu o mobra cu numere false si o pierde intr-o curba, e cocalar. Oricum te uiti, e cocalar. Asteptam cainii, viezurii si varcolacii ce i-au sarit in fata sa-l scuze ca a pierdut mobra in curba, mama lui de nisip blestemat. si daca avea o guma mai moale pe fata si DOT 2013... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Ruda nu o arunci prin masini, rapandula... cui ii pasa de rapandule? pe cine faci rapandula ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 pe cine faci rapandula ?! ce inseamna rapandula ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Ducaty. Pardon, poza cu Ducaty galben face parte din alt articol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate