Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) 150 lei pe zi! Salut, un pret pt accesul pe pista cu motorul stie cineva ? Multumesc 150lei zi! e bine ca ai de mers putin de la focsani :)120km e bine! Editat Septembrie 2, 2013 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) 150 lei pe zi! 150lei zi! Adica de la ora 9 la 19, deci 15 RON / ora. Editat Septembrie 2, 2013 de PetiteLutin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sau de la 9 la 21 cum a stat noi ) in general e de la 9 pana nu mai vezi pista sa te dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sau de la 9 la 21 cum a stat noi ) in general e de la 9 pana nu mai vezi pista sa te dai Pana la 21? Pfff! Bine ca stiu! Eu la 19 fara un pic m-am simtit si am iesit de pe circuit. S-a mai dat Septimiu ieri cateva ture si dupa ora 19 si am prins poarta deschisa la plecare. Am vazut ca oamenii de acolo sunt foarte pasionati si stau pana tarziu sa lucreze... deci putem exagera si noi. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max08RO Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Multumesc pentru raspunsul prompt, as vrea sa vin cu niste prieteni dupa 19 septembrie. O zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 noi ne-am dat si pe intuneric!mergeau baietii cu farurile aprinse )asa ca din cate stiu nu prea te da afara dupa circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 stimabililor, ca tot s-a incins tarata in voi hai sa vedem ce facem weekendu asta ca simt nevoia sa ma activez, cum zice bunul meu prieten crbl pana acum avem una bucata duba (eu cu crbl) am vorbit cu septimiu si el se baga cu una bucata sprinter in care intra 2-3-4-5 mobre deci acem 2-3-4(?) locuri libere. costurile vor fi minime pentru ca mergem ca turcii la corturi cu ciorba de acasa si cu paine la tzast. deci cine mai pofteste si cine mai doreste si are aprox 4-500 ron de distractie pentru weekend este binevenit printre noi. numa hotarati-va ca sa sunam la circuit si sa anuntam ca venim ca sa nu mergem acolo sa privim lacatele pe porti. hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max08RO Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Inca o intrebare daca sunt 4 motociclete si vrem sa stam 2 h cat platim ? 150 lei de fiecare sau platim numai 2h ? sau 150 lei si intram toti 4 ? (ideal) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) Sau 30lei/ora cu bonus 30min. de pregatire daca nu vreti sa platiti o zi intreaga.P.S: Ti-am citit gandurile Editat Septembrie 2, 2013 de klux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max08RO Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Sau 30lei/ora cu bonus 30min. de pregatire daca nu vreti sa platiti o zi intreaga. Gata am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sa inteleg ca daca nu ne strangem circuitul e inchis?poate o lasa pe cineva sa dea drumu si la amaratii de noi )am un chef de plimbareala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 eu am insistat sa se faca cumva pentru ca suntem cativa doritori. problema e ca trebuie sa fim si noi macar peste 5 insi. doar pentru 2 nu cred ca se sinchisesc prea tare. a ramas ca primesc un tel de la viktor si imi zice daca se poate sau nu. o sa va tin la curent, dar ajutati-ma si voi, strangeti-va cativa sa putem face ceva... ca una e daca ii zic ca suntem 2-3 si alta e daca suntem 5-6 (suna a mai multi bani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 sau ii zicem ca suntem 6 si ajungem numai 2 )zicem ca restu s-au razgandit la intrare in oras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 ) cum gasesti tu cate o solutie pentru orice problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 si...cum a fost? eu tot astept momentul in care-o sa dau cu fundu' de asfalt ) nu am avut norocul asta momentan, dar tot experimentez cu trail braking, deci e doar o chestie de timp )) nu mai vorbi ampulea, eu am dat cu fundul de asfalt in urma unui highside fix pe skatkart si am coloana fracturata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 2, 2013 Autor Share Postat Septembrie 2, 2013 Adi stii bine care e motivul cazaturii tale... si ca sa fim sinceri toti o patim la un momentdat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 ehm...stii...chiar NU imi doresc sa cad! Imi pare rau pentru accidentul tau, recuperare rapida! Deci se mai merge sau nu in weekend? Daca da, eu ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 3, 2013 Autor Share Postat Septembrie 3, 2013 se merge dar trebuie sa mai sun odata sa vad daca va fi sau nu circuitul in lipsa patronului. o sa revin cu informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Hai baietii vreau sa vad scrise vesti bune :)il activam pe neutrino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Hai baietii vreau sa vad scrise vesti bune :)il activam pe neutrino e deja activat, si-a luat slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Ceva vesti de la patron? Avem verde pentru week-end-ul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 4, 2013 Autor Share Postat Septembrie 4, 2013 avem galben pana acum. asteptam cu insistente si relatii un verde, dar inca asteptam... suntem dupa cum urmeaza: eu, crbl, jinxy, si se poate pentru sambata si hardcore. pe de alta parte mai vine si septimiu cu klux si inca 1/2 persoane (nu am inteles exact. deci pana acum am fi vreo 8, va rog confirmati prezenta sa stiu ce ii zic lu sefu! am pus o vorba buna undeva si sper sa fie cu folos, poate avem noroc weekendu asta pentru ca dupa cum spun astrele vor fi peste 20 de grade cu soare si e pacat sa nu ne bucuram de ultima parte de circuit din sezonul 2013! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Eu sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 pe de alta parte mai vine si septimiu cu klux si inca 1/2 persoane Confirm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Prezent si eu, o sa inchiriez o remorca probabil, daca vrea cineva sa se combine cu mine,o sa mai fie un loc liber pe remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate