neutrino Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 ora de plecare este 19 la intrarea pe a3. numarul meu de telefon este 0768.808.990 (iulian) daca se poate, ar fi bine sa mutam ora de plecare undeva mai jos (macar 18), mai pe lumina cum s-ar zice, dar asta o hotarati voi aici, cei care merg pe mobra! am vorbit cu baietii si lucrurile satu in felul urmator: circuitul va fi deschis sambata si duminica, de la ora 9 pana la ora 18. cine ramane peste noapte pe pista nu va mai putea iesi dupa 18 intrucat se inchid portile. cine are cazare va trebui sa plece la ora 18 si vine urmatoarea zi al 9. am primit ordine clare... si am angajamentul de a avea grija de voi pe acolo asa ca va rog sa nu imi faceti belele p.s sa aveti buletin la voi pentru ca o sa completam niste formulare cu datele din buletin (asta pentru cei ce nu le stiu pe dinafara) can”t wait! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Rectific ora la care pot pleca eu, am recalculat si pot pleca cel mai devreme la 17:30. (Sa fiu la ora asta la intrarea pe A3) As propune 5:30 in ideea ca ne strangem toti pana la 6 si plecam atunci. Editat Septembrie 5, 2013 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Intrarea pe A3 mai exact unde? Exista o parcare unde sa ne intalnim? Ca eu stiu doar de rondul de pe centura, mai departe de ala n-am trecut niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Si eu sunt pentru ora 18.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Propun locul asta de intalnire: http://goo.gl/maps/is5az Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Ok ora 18. Din rond intrati pe a3 si cum ajungeti la autostrada va opriti pe banda de urgenta. Ala ar fi locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Klux, ai propus ca loc de intalnire OMV Pipera? (ala din rond) Pentru mine e perfect, ca lucrez chiar acolo (Vodafone). Pot ajunge chiar la 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu zic in primul rand sa vedem care suntem cu mobrele si sa incercam sa plecam cat mai devreme. Eu cred ca imi iau liber maine ca sa nu mai depind de plecarea de la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu vin pe mobra, propun o benzinarie in locul benzii de urgenta de pe autostrada. Alimentezi, faci presiunea, bei un cico, admiri o buca. Pe banda de urgenta stai in camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu vin pe mobra, propun o benzinarie in locul benzii de urgenta de pe autostrada. Alimentezi, faci presiunea, bei un cico, admiri o buca. Pe banda de urgenta stai in camp. De acord. Dar poti sa pleci mai devreme? Uite jinxy propune deja ora 17. Cine da mai jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu vin pe mobra, propun o benzinarie in locul benzii de urgenta de pe autostrada. Alimentezi, faci presiunea, bei un cico, admiri o buca. Pe banda de urgenta stai in camp. Daca pui asa problema si eu prefer buca in detrimentul campului ) Ramane la OMV Pipera la 5PM, da? Din experientele anterioare va spun sigur ca la 10 persoane ne va lua minim-minim 30 min sa ne strangem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PetiteLutin Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 la 10 persoane ne va lua minim-minim 30 min sa ne strangem. 7 persoane. Eu, Septimiu si Anca (paispe) venim sambata dimineata, pe racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 ..... Ramane la OMV Pipera la 5PM, da? Din experientele anterioare va spun sigur ca la 10 persoane ne va lua minim-minim 30 min sa ne strangem. Pai cei care merg pe mobra pana acum par a fi 4... Ideea era ca daca plecam mai devreme sa facem o Cheia si sa nu mai stam dupa masini. Daca ne strangem abia la 17, pana plecam cu totii se face 18, nu mai are nici macar rost sa o luam pe Cheia, mergem impreuna cu masinile pe DN1 ca se intuneca. Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 pleaca cineva sambata dupa ora 12 spre skatkart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Pai cei care merg pe mobra pana acum par a fi 4... Ideea era ca daca plecam mai devreme sa facem o Cheia si sa nu mai stam dupa masini. Daca ne strangem abia la 17, pana plecam cu totii se face 18, nu mai are nici macar rost sa o luam pe Cheia, mergem impreuna cu masinile pe DN1 ca se intuneca. Voi ce ziceti? Eu oricum trebuie sa merg in pas cu masina, deci faceti planul fara mine pentru Cheia daca decideti sa va duceti. Editat Septembrie 5, 2013 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Pai cei care merg pe mobra pana acum par a fi 4... Ideea era ca daca plecam mai devreme sa facem o Cheia si sa nu mai stam dupa masini. Daca ne strangem abia la 17, pana plecam cu totii se face 18, nu mai are nici macar rost sa o luam pe Cheia, mergem impreuna cu masinile pe DN1 ca se intuneca. Voi ce ziceti? Eu zic sa plecam cu totii ca sa poti baga bagajul in masini. Mie nu imi mai este gandul la Cheia cand stiu ca o zi si ceva voi sta numai pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Cmd pleaca o singura duba sambata dimineata.nu ai cum sa vii maine sau sambata dim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) 1. neutrino - duba vineri 2. crbl - duba vineri 3. septimiu - duba sambata 4. petit lutin - duba sambata 5. anca paispe - duba sambata 6. klux - moto vineri 7. gabi_papi - moto vineri (fara Cheia) 8. jinxy - moto vineri (fara Cheia) 9. the mentalist - moto vineri 10.saian - moto vineri Corect? Editat Septembrie 5, 2013 de jinxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Nici eu n-am de gand sa stau dupa masini, la 5 e ok. In orasul ala oricum nu ai ce sa faci seara. Daca ajung la 7, 8 sau 9 e totuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Nici eu n-am de gand sa stau dupa masini, la 5 e ok. In orasul ala oricum nu ai ce sa faci seara. Daca ajung la 7, 8 sau 9 e totuna. Cum n-ai ce face? Faci ce fac localnicii: bei! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Atunci nu putem sa agatam niste sufe de masina sa nu mai consumam benzina? 1. neutrino - duba vineri 2. crbl - duba vineri 3. septimiu - duba sambata 4. petit lutin - duba sambata 5. anca paispe - duba sambata 6. klux - moto vineri 7. gabi_papi - moto vineri (fara Cheia) 8. jinxy - moto vineri (fara Cheia) 9. the mentalist - moto vineri 10.saian - moto vineri Corect? Buna centralizare! Constat ca e un loc in duba de vineri? Cat e motorina la duba/3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) nu pot Gabi&crbl ca lucrez sambata ,am un contract pus si trebuie sa fiu prezent pana la 12 Editat Septembrie 5, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 nu pot Gabi&crbl ca lucrez sambata ,am un contract pus si trebuie sa fiu prezent pana la 12 Atunci te asteptam acolo sambata dupa amiaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Atunci nu putem sa agatam niste sufe de masina sa nu mai consumam benzina? Buna centralizare! Constat ca e un loc in duba de vineri? Cat e motorina la duba/3? Duba de vineri are loc de 2 moto si 3 persoane... cred ca s.a inteles gtresit. Oricum daca aveam loc de inca o moto anuntam din timp. Nu sunt chitros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Cu plecarea am stabilit in mare, dar unde de cazam ca o sa ajungem seara acolo? De preferat ar fi sa stam toti la aceeasi pensiune, eventual aproape de circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate